Tetovaže - seksi ili ne?

bilo je seksi dok nije postalo masovno sad je istetovirana i kasirka u dragstoru na ćošku.
Ovo što si napisala... ako sam igdje vidio toliko žena s tetoviranim podlakticama, to su ove koje rade na blagajni u supermarketu.
Kao da su pripadnice nekog kulta.
Starije, mlađe, nebitno... pogotovo one koje rade u Plodinama i NTL trgovinama.
@mario80, kakvo je stanje u Konzumu?

Nisu mi estetske.
Ne diskriminiram tetovirane ljude.
Pogotovo ne danas kada ih imaju osobe svih mogućih uzrasta, koje se bave svim mogućim zanimanjima.
Slažem se, daleko od diskriminacije.
Ali mora se staviti akcenat na to koji slojevi populacije imaju pirsinge, tetovaže i sl.

...

Neću im smetati, ali neću im se ni diviti, normalno.

Ali mora se staviti akcenat na to koji slojevi populacije imaju pirsinge, tetovaže i sl.
Da, ali danas je to mislim ipak malo drukčije.
Moj stari kada vidi tetovažu odmah pomisli na robijaše s Golog otoka, a vlastiti ćaća mu imao veliku JNA tetovažu na podlaktici.

:mrgreen:

Dobro ajd, u međuvremenu je i on shvatio da je to danas modni detalj.

Postoji ipak jedno zanimanje kod kojeg je zanemariv broj tetoviranih, a to su liječnici, iako i tu poznajem žensku osobu koja na leđima ima veliku tetovažu neke ptice.

Da, ali danas je to mislim ipak malo drukčije.
Moj stari kada vidi tetovažu odmah pomiski na robijaše s Golog otoka, a vlastiti ćaća mu imao veliku JNA tetovažu na podlaktici.

:mrgreen:

Dobro ajd, u međuvremenu je i on shvatio da je to danas modni detalj.

Postoji ipak jedno zanimanje kod kojeg je zanemariv broj tetoviranih, a to su liječnici, iako i tu poznajem žensku osobu koja na leđima ima veliku tetovažu neke ptice.
Uvek ima izuzetaka, ok.
Daleko je manji % tetoviranih ljudi medju obrazovanijim ljudima, da se društveno najprihvatljivije izrazim.
Ako bih otišla dalje sa analizom neće izaći na dobro :mrgreen:

Moj otac ima tetovažu iz JNA koju je nekako uspeo da skine.
A kad je i on ukapirao u 75+ ...

No comment - što se i trenda tiče.
Jedino kao uspomena iz nekog zatvora (asocijacija na vojsku).

obicno pomodarstvo.pogledajte fudbalere samo..medju teniserima skoro i da nema tetoviranih, nisam primetio..zamislite tenisera istetoviranog i sa nekom fudbalerskom brzom frizurom, vrv bi mu rekli gde cas takav na teren majmune.sto je najgore sve cesce se tetoviraju po licu, na zapadu je to kao neki znak individualnosti

Pa dobro, na forumu su inače u većini tzv fini ljudi, obični, oni ne vole dripce i to 😊... Ali i starija generacija koja je van trendova.
То се зове малогограђанско конзервативни медиокритети.

Питање је било да ли је секси, зар не?

А овде се врши психоанализа особа са тетоважом, као социјални, образовни и материјални статус, уз појачано гађење и перменентно прскање освештаном водом у облаку дима из кадионице.

Poslednja izmena:
ja ne razumem ove trendove kad ljudi tetoviraju simbole i znake njima stranih naroda i kultura, te neke maorske, indijanske, actecke, japanske
tetovaza je tu da stoji za ceo zivot i ona treba nositi neku tvoju simboliku, karakter, nesto sto si ti.
Nit si potomak samuraja nit ti je pra pra pra deda bio viking, niti neki polinezanac. Ljudi se isaraju a pojma nema sta nose na sebi, ko onaj vic:
tip istetovirao linije kao barkod na ruci, na kasi u Idei ga ocitali kao 500 grama makarona

ja imam nekoliko tetovaza i sve su deo mene kao licnosti ili kao moje istorije
Pa dobro. Možda neko veruje u reinkarnaciju i da je u prošlom životu bio samuraj. Šta ja znam, meni onaj "Om" simbol baš lepo izgleda. 😊🕉️
1000014416.jpg

Back