Seksi kad dobro vozi

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je jako seksi kad žena dobro vozi !

Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve ! :)

Još i lepo izgleda.

Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.

Jel i vama to seksi?
skroz je sexi kad žena suvereno vlada volanom
Da sam muško kresnuo bih samu sebe 🥰

Meni je jako seksi kad žena dobro vozi...
...bajs! :per:
1000013461.jpg

Skoro sam gledala kako se jedna riba parkira na Adi, imala je veliki auto i na malom prostoru se uparkirala iz prve ! :)

Još i lepo izgleda.

Bila sam oduševljena i vozila sam bajs jedno vreme sa osećajem jaaaaao, mogla bih se muvati sa takvom ribom. Deluje sposobno, moćno.

Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !

Jel i vama to seksi?

Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?
Mozda ako dobro izgleda ,imam prijateljicu koja je metar i zilet ,u mladim danima je bila druga u holadskom kupu u motociklizmu ,takmicila se sa muskarcima ,vozi i auto ko rally vozac nema straha ,nije nimalo zenstveno vise je musko nego zensko.

Još i lepo izgleda.

Pre neku godinu sam gledala jednu devojku, deluje sasvim obično, mršava, sa smeđom kosom, kako vozi nekog francuza preko Brankovog mosta, cik cak, upada među vozila, ekstra pretiče, zatim je nestala udesno, na kraju se efektno isključila... ja ono - Vau !

Jel i vama to seksi?

Da mi ne zamerite, ali puno žena deluje nekako nesposobno za volanom.. pomalo izgubljeno, retko podignu ruku, retko se zahvale, gledaju samo sebe nesvesne saobraćaja oko sebe. Ne, ove ribe cap cap, podigne ti ruku, upadne, nasmeši se - na mene to ostavlja utisak da su dobre ribe. Šta kažete?

Ne mogu da kažem da mi je to nešto seksi ali gotivno jeste baš. Nema baš puno dobrih vozača žena ali ih ima.

Žena od mog drugara, kad je vidiš, rekao bi da ne ume da otvori vrata na kolima. Mršava, bledunjava plavušica, sva onako tiha i umiljata. Kad ti nešto kaže, dobro moraš da se načuljiš da bi je čuo. E ona je možda i najbolji vozač kog sam ja ikad video. A i ja sam profesionalni vozač 15 godina.
Žena vozi kao zmaj! Ima onu novu Tojota Korolu. Slab je to neki motor, 1.4 benzinac čini mi se. Ona kad ga vozi, to postane najjači reli auto ikad.

Vozi brzo ali ne ono naplašito i rizično. Položaj sedenja nije ono kako se žene popenju na volan i pribiju glavu u šoferšajbnu nego lep odmaknut i zaturen. Priča sa tobom nešto onako skroz ležerno a u isto vreme pretiče 3 šlepere u koloni na Ibarskoj magistrali. Šaltanje brzina bukvalno perfekcija, uparkiravanje, okretanje, sve...a žena čak i ne voli da vozi. Mislim da je prosto vrlo neobičan talenat.

Znači ovako, procena dobre vožnje počinje od onih koji ne voze, koji gledaju ko vozi druga vozila i ko ne pazi kako vozi nego bleji okolo pa im trebaju vozila koja sama koče i drže se bele linije dok oni nisu prisutni za volanom...

Znači ovako, procena dobre vožnje počinje od onih koji ne voze, koji gledaju ko vozi druga vozila i ko ne pazi kako vozi nego bleji okolo pa im trebaju vozila koja sama koče i drže se bele linije dok oni nisu prisutni za volanom...
procena efikasne i dobre vožnje počinje od količine vremena koje ti je potrebno od tačke A do tačke B

procena efikasne i dobre vožnje počinje od količine vremena koje ti je potrebno od tačke A do tačke B
Ja sam ti malo sujetan, pa kada za mnom podje kolona žena, sve su dobri vozači, a realno vuče ih osećaj za traženje rupe gde može da se prodje.... dobra vožnja se procenjuje prema predjenoj kilometraži bez kritičnih situacija, što eliminiše brzu vožnju....a ti nisi u toj grupi već u grupi onih koje imaju ugradjeno kočenje i držanje pravca...:)

Ja sam ti malo sujetan, pa kada za mnom podje kolona žena, sve su dobri vozači, a realno vuče ih osećaj za traženje rupe gde može da se prodje.... dobra vožnja se procenjuje prema predjenoj kilometraži bez kritičnih situacija, što eliminiše brzu vožnju....a ti nisi u toj grupi već u grupi onih koje imaju ugradjeno kočenje i držanje pravca...:)
Gde sam ja napisala da mora da se vozi brzo da bi se efikasno stiglo od tačke A do tačke B?
Iskrivio si ono što sam napisala zato što si malo sujetan ili zato što nisi pročitao pažljivo šta sam napisala

Back