adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.070
Pa dobro, ne zanima ih tema, nemoj da si tako strogaJbt koliko ste neinformisani, ko paralelni univerzum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, ne zanima ih tema, nemoj da si tako strogaJbt koliko ste neinformisani, ko paralelni univerzum
bilo je seksi dok nije postalo masovno sad je istetovirana i kasirka u dragstoru na ćošku.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Ali zato znaju da ne može da se skine itd... Prepuno mišljenja koja nemaju opravdanje. Ovo je 21 vek, svašta danas može.Pa dobro, ne zanima ih tema, nemoj da si tako stroga
Dobra je trajna epilacija, zavrsi se s tim i posle lagano. Cuo sam da su i oni philipsovi epilatori dobri.Ne, stavila sam je nakon trajne depilacije. Ali trajna depilacija tj epilacija se ponavlja na godinu dana
P sta je sad umesto spirale aktuelno?Ali zato znaju da ne može da se skine itd... Prepuno mišljenja koja nemaju opravdanje. Ovo je 21 vek, svašta danas može.
Tako i kad krenu o kontracepciji, spirala a, neka priča od pre par decenija
Ima svoja ograničenja, recimo slabo radi na dlačicama sa usmina, ili dlačice na licu, ali je to druga temaDobra je trajna epilacija, zavrsi se s tim i posle lagano. Cuo sam da su i oni philipsovi epilatori dobri.
Ma spirala je kul, ove savremene su plastične, vrlo male, razne vrste nemaju nus pojave. Nego to nisu one iste od pre 4 decenijeP sta je sad umesto spirale aktuelno?
Tebi bi lepo stajala neka tetovažica na podlaktici npr.bilo je seksi dok nije postalo masovno sad je istetovirana i kasirka u dragstoru na ćošku.
svi se šetaju kao stripovi unaokolo ja sam htela simboliku ali nisam umela da smislim ništa originalno.
avaj sad je sve što se istetovira prozaično neoriginalno naročito ideje za tetovaže sa pinteresta
imaš neku ideju?Tebi bi lepo stajala neka tetovažica na podlaktici npr.
Ma jok. Dok pročitaš šta piše i pregledaš sve slikovnice, zaboraviš što si došao.
Samo lepa, čista, glatka koža.
Bela.
Isto,,sad na to gledam kao glupost,,mozda neka diskretna tetovaza i simbolična vezana za decu,nesto sto jednog dana nes se pokajati sto je imas..al za sad ni to.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
navescu jos jednom primer skraja proslog veka kada je bilo kul da vadis zdrav zub "ocnjak" na desnoj strani vilice JER TAJ ZUB NIJE IMAO NI ONAJ JEDAN SOLISTA IZ NEKE AMERICKE ROK-GRUPE.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
vidi, mnogi članovi evropskih kraljevskih porodica bili su tetovirani: austrijska carica sisi imala je tetovirano sidro na glavi, kralj džordž nosio je grčki krst i zmaja. potonji se pojavio i na ruci ruskog cara nikolaja II. elite SAD su takođe cenile ovaj ukras za telo tj krajem 19. veka, navodno je 80% žena u višoj klasi Njujorka bilo tetovirano. koreni su dublji i danas je opet druga situacijasta drugo da znače kad neko skrnavi svoje telo. Stavi se u mozak tetovirane individue, pre no što se tetovira šta mu kroz glavu prolazi i zašto preduzima taj korak i želi da ima sličicu na svom telu. Da privuče paznju, da se bolje oseča zbog toga. Misli da njegovo telo nije dovoljno lepo pa mu treba ta slika da ga ulepša. Sad znaš zašto. Poyy
Pa nemam, to je mnogo lično. If I were you, ili bih nešto napisala ili neki vrlo jednostavan crtež koji bi meni imao simbolikuimaš neku ideju?
da znam u pravu si ja sam u lavirintu neodlučnosti u kome kisnem već dve tri godine svi su lepi a nijedan dovoljno jak da ga zalepim za kožu.Pa nemam, to je mnogo lično. If I were you, ili bih nešto napisala ili neki vrlo jednostavan crtež koji bi meni imao simboliku
Neka tela bi mogla malo i da se oskrnave, ovako izgledaju ko zadušne babeNe. To je skrnavljenje tela i njegove lepote.