- Poruka
- 37.853
mnoga tela su oskrnavljena viškom kilograma celulitima i masnim naslagama
to je po meni veći greh nego imati neku sličicu na ramenu
to je po meni veći greh nego imati neku sličicu na ramenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mislila sam i na muskarce i na zene. E sad, mozda ne pomogne, tu si u pravuKako ko.
Ima muskaraca koji izgledaju ko zadusna baba ali mislim da tu tetovaze ne pomazu...
pa šta da istetoviraju ?ja ne razumem ove trendove kad ljudi tetoviraju simbole i znake njima stranih naroda i kultura, te neke maorske, indijanske, actecke, japanske
tetovaza je tu da stoji za ceo zivot i ona treba nositi neku tvoju simboliku, karakter, nesto sto si ti.
Nit si potomak samuraja nit ti je pra pra pra deda bio viking, niti neki polinezanac. Ljudi se isaraju a pojma nema sta nose na sebi, ko onaj vic:
tip istetovirao linije kao barkod na ruci, na kasi u Idei ga ocitali kao 500 grama makarona
ja imam nekoliko tetovaza i sve su deo mene kao licnosti ili kao moje istorije
Sad si me zainteresovaoja imam nekoliko tetovaza i sve su deo mene kao licnosti ili kao moje istorije
A tek pirsing na kikerima ihaaaaMuškarac sa istetoviranim ramenom, rukom, ako je ruka jaka zgodna mmmmmm
Šta su kikeri?A tek pirsing na kikerima ihaaaa![]()
Ono sto kaki kokoskaŠta su kikeri?
Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.

Sa tetovažama izgledaju kao zadušne babe u stripu.Neka tela bi mogla malo i da se oskrnave, ovako izgledaju ko zadušne babe
Botox je iz raja izasoNeka tela bi mogla malo i da se oskrnave, ovako izgledaju ko zadušne babe
Sve zavisi, može da bude sexi i obrnuto. Sve zavisi koliko osoba ima ukusa i mere.
To je isto kao i oblačenje i frizure, pa neka osoba može da izgleda drugačije u zavisnosti od stila. Samo što kod oblačenja i frizura možeš da menjaš, ovde je to malo teže. Zato ima i veliki broj zajeba. Ko nije siguran u ono što radi, bolje da ne rizikuje.

Moja baba je uvek govorila: svinjac pored kuće, svinjac u kućiMeni je tatoo OK , ali ne sve , zavisi kako je urađeno i gde se nalazi, može da izgleda kao umetničko delo.
ovako nešto mi se ne sviđa.....
Pogledajte prilog 1807247

Da, to sam cuo takodje, tj citao, razmisljao sam i o vazektomiji ali da, nije tema.Ma spirala je kul, ove savremene su plastične, vrlo male, razne vrste nemaju nus pojave. Nego to nisu one iste od pre 4 decenije
NouuuuuBotox je iz raja izaso![]()
Kad razmišljam nekad šta bih istetovirala, uvek dođem do zaključka da bi to bilo nešto oko mačaka. Npr kul mi je ona tetovaža oko pupka, gde pupak bude mačje dupe
Nisu mi estetske.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?