Tetovaže - seksi ili ne?

ja ne razumem ove trendove kad ljudi tetoviraju simbole i znake njima stranih naroda i kultura, te neke maorske, indijanske, actecke, japanske
tetovaza je tu da stoji za ceo zivot i ona treba nositi neku tvoju simboliku, karakter, nesto sto si ti.
Nit si potomak samuraja nit ti je pra pra pra deda bio viking, niti neki polinezanac. Ljudi se isaraju a pojma nema sta nose na sebi, ko onaj vic:
tip istetovirao linije kao barkod na ruci, na kasi u Idei ga ocitali kao 500 grama makarona

ja imam nekoliko tetovaza i sve su deo mene kao licnosti ili kao moje istorije

Kaže jedna predavačica u ovoj školi što pohađam kako je njena prijateljica kad je trebalo da se uda imala problem šta da radi sa venčanim prstenom (u tom poslu je zabranjeno nositi nakit) i onda kao wow, dosetili su se muž i ona da istetoviraju nešto na domalom prstu.
Mislim se, sestro slatka, mene to oduševljavalo kad sam imala 20 godina.

ja ne razumem ove trendove kad ljudi tetoviraju simbole i znake njima stranih naroda i kultura, te neke maorske, indijanske, actecke, japanske
tetovaza je tu da stoji za ceo zivot i ona treba nositi neku tvoju simboliku, karakter, nesto sto si ti.
Nit si potomak samuraja nit ti je pra pra pra deda bio viking, niti neki polinezanac. Ljudi se isaraju a pojma nema sta nose na sebi, ko onaj vic:
tip istetovirao linije kao barkod na ruci, na kasi u Idei ga ocitali kao 500 grama makarona

ja imam nekoliko tetovaza i sve su deo mene kao licnosti ili kao moje istorije
pa šta da istetoviraju ?
1761566524529.png

Kao što naslov kaže - šta kažete vi?

Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.

Smejem se, jer sam slicno reagovao kad sam video prvi put koliko su preterano istetovirani. :D

Meni nisu ni seksi ni ne-seksi, osim kada ih ima previse - tada mi, nekako ubija seksualnost kod zene. Preferiram ipak malo prirodniju kožu :)

Sve zavisi, može da bude sexi i obrnuto. Sve zavisi koliko osoba ima ukusa i mere.

To je isto kao i oblačenje i frizure, pa neka osoba može da izgleda drugačije u zavisnosti od stila. Samo što kod oblačenja i frizura možeš da menjaš, ovde je to malo teže. Zato ima i veliki broj zajeba. Ko nije siguran u ono što radi, bolje da ne rizikuje.

Isto razmišljam, zato se i nikad nisam istetovirao, zbog tog straha od kajanja.

Al volim da vidim na drugima ako su sa ukusom i na prikladnim mestima, često su mi seksi.

Volim i pirsing na ženama, ne i na muškarcima, msm da nama to ne stoji. Veliki sam štovatelj pirsinga na jeziku.
:rumenko:

Ta pomodarija(danas) je nekada bila donekle opravdana time što je bilo mnogo krađe dece, pa su majke želele da imaju znak raspoznavanja.
Slično kao što se rovašila živina i stoka za slučaj da odluta i zagubi se.

Uglavnom, meni lično deluje odbojno.
Pokazuje pripadnost nižim kulturnim i društvenim grupama.

Back