- Poruka
- 37.923
stići ću tene smeta, ja imam za sad 6, ali bih još. i to se ništa posebno ne vidi, nisu to ogromne.
A opet uskoro ćemo odapnuti pa šta smeta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stići ću tene smeta, ja imam za sad 6, ali bih još. i to se ništa posebno ne vidi, nisu to ogromne.
A opet uskoro ćemo odapnuti pa šta smeta![]()

moze i u donjem dijelu ledja, to je jos droljastijemene zanima baš da stavim tetovažicu na jednom delu guze, pa kada se budem razmišljala pitaću te za savet, kad već voliš da gledaš dok guziš to mislim![]()
)))ako je ona iznad guze tetovazaokej su tetovaze, onako droljasto mi je i super kad guzis pa imas pogled
znam jednu ima mashnicu da dupetu , kao poklon da imas dok guzisgde i kakve volite da vidite, i gde i kakve vam ne izgledaju privlacno na zenama ??? Generalno da li vas to privlaci ili ne zeni koju imate za partnera ?
Крени са Смаугом, плииииз.stići ću te![]()
Имам и ја мало његове крљушти.Ne smeta mi. Samo da je na nekim ok mestu i da nije nesto bljak.gde i kakve volite da vidite, i gde i kakve vam ne izgledaju privlacno na zenama ??? Generalno da li vas to privlaci ili ne zeni koju imate za partnera ?
I te gace nikad nece biti skinute. Uvek ces to gledati i nekako ce ti uvek biti polugola, nikad skrouz goula. Zuzana i njen veciti milje i ruza na guzi.
Ja vise volim polugole zene,uvek volim da me nesto zainteresuje,zaintrigira,uzbudi.Mozda zato i volim tetovazu na zenskom telu.I te gace nikad nece biti skinute. Uvek ces to gledati i nekako ce ti uvek biti polugola, nikad skrouz goula. Zuzana i njen veciti milje i ruza na guzi.
Ja bas zato ne. Jer volim da je oblacim i doterujem i cesto tetovaza tu zasmeta, kao neko delo koje nije mojih ruku. Poput papira na kojem se vec neko potpisao. Ok ima devojaka sa hot trtovazom, ali bas bas retko.Ja vise volim polugole zene,uvek volim da me nesto zainteresuje,zaintrigira,uzbudi.Mozda zato i volim tetovazu na zenskom telu.
Brate, fire drake from the north. De ćeš kulje?Ja bas zato ne. Jer volim da je oblacim i doterujem i cesto tetovaza tu zasmeta, kao neko delo koje nije mojih ruku. Poput papira na kojem se vec neko potpisao. Ok ima devojaka sa hot trtovazom, ali bas bas retko.
No no no hahaBrate, fire drake from the north. De ćeš kulje?

Nit sere nit piša.šta fali ove što su klot,to sad mu dođe ko nevina![]()
ima i nastavak.Ja bas zato ne. Jer volim da je oblacim i doterujem i cesto tetovaza tu zasmeta, kao neko delo koje nije mojih ruku. Poput papira na kojem se vec neko potpisao. Ok ima devojaka sa hot trtovazom, ali bas bas retko.
Fujzamisli, neka stvar na tuđem telu nije delo tvojih ruku. zamisli, sama se potpisala na svoje telo