jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači, oplako sam.
A dobro desava se i najvecim asovima.

Nego ja kada sam video ovog gosta sa desne strane sto sedi u sandalama/papucama (sta li su vec) ja prvo pomislih , Greg Popovic prop'o.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači, oplako sam.
A to je Slaviša K. MiljkovićA dobro desava se i najvecim asovima.
Nego ja kada sam video ovog gosta sa desne strane sto sedi u sandalama/papucama (sta li su vec) ja prvo pomislih , Greg Popovic prop'o.
![]()
Vi hejteri i jeste problem.
ogromna afera, živo me zanima da li će i kako Danas i N1 izvestiti o ovome
Mislim da nece nikako kao i mnoge afere sto su tek tako prosle a sto najgore nista se nece ni desiti.ogromna afera, živo me zanima da li će i kako Danas i N1 izvestiti o ovome
jer su ga odrali kao magarcaЗашто нас Теша лаже да нема критике Вучића на Балкан Инфу када смо у недељама иза нас сведочили гостовањима Мила Ломпара, Слободана Рељића, Миле Алечковић, Игора Ивановића, Ђорђа Вукадиновића...?
Потражи Андреја Маричића на јутјубу, направио је занимљиве путописе из Перуа скоро, друга страна ван класичних туристичких места...izgleda mu skinuli i onaj putopis iz Perua.. kvalitetan je bio
''Borba protiv duboke države'' crew.Зашто нас Теша лаже да нема критике Вучића на Балкан Инфу када смо у недељама иза нас сведочили гостовањима Мила Ломпара, Слободана Рељића, Миле Алечковић, Игора Ивановића, Ђорђа Вукадиновића...?