- Poruka
- 4.766
Baš me zanima kako će to čudo da izgleda. Prvi gost Miroljub Petrović.Покреће се телевизија ТВ Теша Тешановић ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš me zanima kako će to čudo da izgleda. Prvi gost Miroljub Petrović.Покреће се телевизија ТВ Теша Тешановић ?
Realno, ovo se dugo pripremalo. Pogledaj kad je zadnju emisiju na BalkanINFO i vodio; on je bio već skrajnut, ranije.
A i dugo se čekalo na ovo. Šeki je odavno ugasio SRS preduzeće, ugasio svetla i prodao sve što je ostalo da se može prodati.
Vreme je i za formalno gašenje Srpske radikalne stranke. Da kažemo, onako mesićevski; izvršio je zadatak, besmrtne ideologije više nema.
To je botovska publika, garant su mnogi pratioci napustili kanal ...i oni su svesni toga da ne moze nesto vestacki da se odrzava.Neće. Ima jako veliku publiku čak i bez Teše Tešanovića.
Napustili su samo oni koji baš ekstremno mrze Vučića, a takvih nema baš mnogo.To je botovska publika, garant su mnogi pratioci napustili kanal ...i oni su svesni toga da ne moze nesto vestacki da se odrzava.
A sto se tice gasenja tog kanala to su oni sami rekli ...
Ima na youtube dzabe krece i skidaju.Tešina emisija kada je gost bio Višekruna je najjači intervju svih vremena..šteta što su ga skinuli
Oblakovic se prodao.
Možda nije siguran u svoj iskaz?nemam pojma što se Teša onoliko dere kad priča kod nekog u gostima
sav se zajapuri, pocrveni, hvata vazduh, mlatara rukama
Ма јок. Први гост би требао да му буде Лука Бојовић.Baš me zanima kako će to čudo da izgleda. Prvi gost Miroljub Petrović.![]()
Одличан, заиста. И ја пратим.Јутјуб канал "Catena Mundi" је најбољи...све друго класа испод. Гледајте...
To bi bio ekskluzivan intervju.Ма јок. Први гост би требао да му буде Лука Бојовић.
je l znaš najjače pitanje u istoriji novinarstva:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači, oplako sam.
Ovo je u rangu one Anđusove: Milo Đukanović je oduvek bio u korektnim odnosima sa mnom.je l znaš najjače pitanje u istoriji novinarstva:
gospodine Petroviću, kada bi se borili 1 na 1 Ti Reks i Skenderbeg šta mislite ko bi pobedio? da li Ti Rex ima neke svoje slabe tačke koje bi Skenderbeg mogao da iskoristi??