Teša Tešanović napustio Balkan Info!

:rotf::rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Znači, oplako sam.

A dobro desava se i najvecim asovima. :)

Nego ja kada sam video ovog gosta sa desne strane sto sedi u sandalama/papucama (sta li su vec) ja prvo pomislih , Greg Popovic prop'o. 🤣

Gregg-Popovich-2015.jpg

Ne mogu da se setim imena kriminalca ( a poznat je) cija je zena dosla u balkan info i besna iznela sve o njemu u intervjuu od 45 minuta. Intervju je isti dan obrisan i bilo bi zanimljvo pogledati ga opet.
To je bilo neke 2017 mozda 2018.
Covek je radio nesto sa gradjevinskim masinama, upetljan sa vlascu itd...bas poznat kriminalac sa vise pokusaja antentata na njega. Goran Bogdan lici malo na njega. Da li neko zna o kome se radi?

Poslednja izmena:
A dobro desava se i najvecim asovima. :)

Nego ja kada sam video ovog gosta sa desne strane sto sedi u sandalama/papucama (sta li su vec) ja prvo pomislih , Greg Popovic prop'o. 🤣

Gregg-Popovich-2015.jpg
A to je Slaviša K. Miljković

Nego, bilo mi smešno u ovom klipu kako mulja ispod stola i u sebi misli ''Ta hemijska je od krucijelne važnosti za nastavak emisije. Moram da je pronađem''. A ovog drugog gosta je spasla žvaka u ustima, inače bi umro od smeha.

Зашто нас Теша лаже да нема критике Вучића на Балкан Инфу када смо у недељама иза нас сведочили гостовањима Мила Ломпара, Слободана Рељића, Миле Алечковић, Игора Ивановића, Ђорђа Вукадиновића...?

Зашто нас Теша лаже да нема критике Вучића на Балкан Инфу када смо у недељама иза нас сведочили гостовањима Мила Ломпара, Слободана Рељића, Миле Алечковић, Игора Ивановића, Ђорђа Вукадиновића...?
jer su ga odrali kao magarca

''Borba protiv duboke države'' crew.

Back