Teša Tešanović napustio Balkan Info!

Kako je isti Balkan Info kad ne smeju ni rec da kazu protiv Vucica ?
Ako su cisti zasto su onda brisali preko 1000 snimaka ?
Kakve goste dovode sada sve neki anonimusi i kakve teme uopste pokrecu ?
Понављам, никада прави опозиционари, у смислу оних који се суштински супростављају вашем режиму, нису гостовали на "старом" Балкан Инфу као што не гостују ни на овом сада.

Балкан Инфо је исти онда и сада, само што Теша Тешановић више не води емисије.

На пример, током масовних демонстрација због рушења под фантомкама у Савамали, протеста који су дешавали у пролеће, лето и јесен 2016, Тешановић ниједном није позвао некога из НДМБГД као организатора тих првих масовних протеста против вашег режима. Зар нико од ових људи, који су организовали те прве велике антирежимске протесте и због тога имали проблема са репресивним апаратом вашег режима, није заслужио да се појави на "опозиционом" Балкан Инфу? :think:

Belgrade

1670744118003.png

*

photo_marko-rupena[1].jpg

hxKk9kpTURBXy81ZmM2YzlmMGU4MmEyNTcwYWJlZDA2OTc2NDEzMzJkZS5qcGeRlALNBLAAwoGhMQI-1200x600.jpg

Poslednja izmena:
Понављам, никада прави опозиционари, у смислу оних који се суштински супростављају вашем режиму, нису гостовали на "старом" Балкан Инфу.

На пример, усред масовних демонстрација због рушења под фантомкама у Савамали, протеста који су дешавали у пролеће, лето и јесен 2016, Тешановић ниједном није позвао некога из НДМБГД као организатора тих првих масовних протеста против вашег режима. Зар нико од ових људи, који су организовали те прве велике антирежимске протесте и због тога имали проблема са репресивним апаратом вашег режима, није заслужио да се појави на "опозиционом" Балкан Инфу
Dabome nisu zvali "prave opozicionare " ali su pozvali Visekrunu koji je sve ono iznosio pred milione ljudi.

Dabome nisu zvali "prave opozicionare " ali su pozvali Visekrunu koji je sve ono iznosio pred milione ljudi.
Па добро, звао је Тешановић те 2016те у емисију и Николу Сандуловића, али ниво приче је један, а позвати тада неког из НДМБГД као организатора масовних демонстрација које су у току, други је пар ципела.

Ево конкретно тај "чувени" интервју са Вишекруном. Па то је све 'рекла казала' и то вашем режиму не смета ништа, напротив, јер данас сви кажу како Вишекруна ништа од оног шта је причао није доказао. И све из оног другог, наводно "заплењеног" интервјуа, Вишекруна је касније пустио на свом каналу и ту опет није било ничег конкретног шта би било поткрепљено доказима. Волео бих да има, али нема. Рекла казала. И пар групних фотографија које не доказују ништа.

Ево конкретно тај "чувени" интервју са Вишекруном. Па то је све 'рекла казала' и то вашем режиму не смета ништа, напротив, јер данас сви кажу како Вишекруна ништа од оног шта је причао није доказао. И све из оног другог, наводно "заплењеног" интервјуа, Вишекруна је касније пустио на свом каналу и ту опет није било ничег конкретног шта би било поткрепљено доказима. Волео бих да има, али нема. Рекла казала. И пар групних фотографија које не доказују ништа
Sto rekla kazala kad covek ima crno na belo ?
I sto moj rezim, ja nisam nikada glasao niti sam birao taj rezim!

Sto rekla kazala kad covek ima crno na belo ?
Ништа нема "црно на бело". Вишекруна показује групне фотографије својих бивших партијских другова са некаквих славља и каже "ево ово су хомосексуалци". Све му је "на мајке ми". Чак ни за твог председника, Вишекруна никада није децидирано рекао да је са њим имао секс или било какав физички однос, већ наводно да су "кокетирали".

Ништа нема "црно на бело". Вишекруна показује групне фотографије својих бивших партијских другова са некаквих славља и каже "ево ово су хомосексуалци". Све му је "на мајке ми". Чак ни за твог председника, Вишекруна никада није децидирано рекао да је са њим имао секс или било какав физички однос, већ наводно да су "кокетирали".
Znači, žorž višekruna se kolje u dupe?

Ma nemoj a sto ima telefonske audio snimke to nista i razgovore.

Borimo se da se istina o istoriji i stradanjima našeg naroda čuje što dalje, ugošćavamo ljude od znanja da objasne zamršene odnose u svetu i trudimo se da iznova stvorimo sadržaj koji će ljudima dati neku novu vrednost. Nastavićemo da osluškujemo javnost u potrebi za kvalitetnijim sadržajima, ali i da podižemo patriotsku svest kako bismo u ovim teškim vremenima ostali ujedinjeni i sačuvali našu otadžbinu.

Treba da se ugasi taj kanal potpuno.
Што се моје маленкости тиче могло је да га никада и не буде. Међутим, није истина да нема више као и некада док је тамо радио Тешановић и понеки добар интервју - на пример овај интервју са Војином Вучковићем од пре неки дан је одличан.

INTERVJU: Teša Tešanović - Balkan info radi za Vučića! Evo kako sam se izvukao! (5.12.2022)​

****** kakvo je vrijeme došlo... Kristijano Ronaldo na klupi a Teša napustio Balkan Info... looodilo

Realno, ovo se dugo pripremalo. Pogledaj kad je zadnju emisiju na BalkanINFO i vodio; on je bio već skrajnut, ranije.

A i dugo se čekalo na ovo. Šeki je odavno ugasio SRS preduzeće, ugasio svetla i prodao sve što je ostalo da se može prodati.

Vreme je i za formalno gašenje Srpske radikalne stranke. Da kažemo, onako mesićevski; izvršio je zadatak, besmrtne ideologije više nema.

Back