Teša Tešanović napustio Balkan Info!

Neće on da ide toliko visoko... biće tu Đoka Srndać, Branko Kriza, Mila ''Vi niste moj nivo'', Vojvoda Čelik, naravno i dr Petrović - Tešin mentor... i eventualno Dikić sa KTV.

Ne znam...on je sad kao prosvetlio se i progledao...i evo pomenuo neke opasne stvari tipa da vlasnik Balkan infa je slao oruzje Ukropima...i to vezano sa Vucicem...

E sad...
Da li ce zavrsiti u plicaku kao Cvijan...ili kao dvorska luda ala Dr. Petrovic ili Sarapa...pitanje je sad...

Mada mi Tesa vise vuce da bi rado delio studio sa blondes novinarkom...
Dakle sledi mu sudbina Sarape...

...

Ne znam...on je sad kao prosvetlio se i progledao...i evo pomenuo neke opasne stvari tipa da vlasnik Balkan infa je slao oruzje Ukropima...i to vezano sa Vucicem...

...

Није он само поменуо.
Теша је показао,предочио ДОКУМЕНТ где Отац власника Балкан Инфа продаје оружје Укропима.

Хмм..:ljutko:
Идентична прича где је Отац "Небојше из београда" ваљао Оружје из Крушика..

све случајност до случајности :lol:

Није он само поменуо.
Теша је показао,предочио ДОКУМЕНТ где Отац власника Балкан Инфа продаје оружје Укропима.

Хмм..:ljutko:
Идентична прича где је Отац "Небојше из београда" ваљао Оружје из Крушика..

све случајност до случајности :lol:

Tesi mozda javlja laufer...
Dakle...
Ili ce razocarati kao fejk vojvoda Šešelj...
Ili ce ga zgaziti tramvaj u Borči...

...

Зашто нас Теша лаже да нема критике Вучића на Балкан Инфу када смо у недељама иза нас сведочили гостовањима Мила Ломпара, Слободана Рељића, Миле Алечковић, Игора Ивановића, Ђорђа Вукадиновића...?
Nema kritike secu snimke.

download.jpeg

:hahaha:

Jedan od retkih koji je napustio Vučića i otišao u opoziciju. Obično je trend u kontra smeru.
Ne znam ko je covjek, ali sam ga zapamtio kada je gostovao u Balkan Info par dana prije napada Rusije na Ukrajinu i u toj emisiji je rekao da nema nista od toga bukvalno u 5 minuta je sve promasio, molim te odslusaj, suze su mi isle od smijeha i pogledaj komentare 😂

То ћемо тек да видимо. Твин Конза издаје уверења о опозицинарствености.

Ускоро ће за нормално функционисање у друштву морати да се извади уверење у општини да ниси био члан СНС.

Нпр. на улазу у кафић ћеш морати да покажеш уверење из општине са бар кодом да никада ниси био члан СНС-а.

Чини ми се да ћеш ускоро кафу моћи да пијеш само код комшинице.

Балкан Инфо је много бољи откако нема Тешановића. На пример, овај бивши инспектор Градског СУП-а у овом интервјуу од пре пар дана говорио је шта је све радила Хркаловићка коју је председник СНС-а из БИА довео у јавну безбедност да спроводи партијску агенду и даје подршку криминалцима - члановима СНС:

Poslednja izmena:
Још један пример. Емисија од данас, 11. 1. 23.: интервју са два бивша инспектора Градског СУП-а који су решили Арканово убиство које је одрадила Милошевићева удба, с циљем да се то убиство припише "западним службама". Значи све шта Теша прича, ради по налогу БИА, а која није ништа друго до "реформисани" Милошевићев дебе који је с козметичким изменама преживео до дана данашњег.

Poslednja izmena:

Teša Tešanović u DLZ: Moralno sam odgovoran za medijsko trovanje​

Novopečeni samostalni podcaster Teša Tešanović gost je tradicionalne epizode Dobar, loš, zao pod šajkačama povodom srpske Nove godine.
Iako su dijametralno suprotni sa idejama svog gosta, Marko Vidojković i Nenad Kulačin su pokazali kako je normalno, ali u pojedinim trenucima, i zabavno razgovarati sa neistomišljenikom.

– Zbog svega što sam radio na Balkan Info, smatram sebe moralno odgovornim za medijsko trovanje. Jesam otkrio Miroljuba Petrovića, ali nisam želeo više da učestvujem u nečemu što promoviše reptilijance, ravnozemljaše i ostale stvari koje su postale dominantne – ističe gost DLZ.
Tešanović, koji za sebe tvrdi da je desničar, nije imao lepe reči za aktuelnog predsednika Srbije.

– Cilj Aleksandra Vučića je da zaglupljuje narod i zbog toga napada i podcaste na internetu. Čovek je pojmovno odvratan – ističe Tešanović.
Prema njegovim rečima, u ratu između Rusije i Ukrajine i Rusije apsolutno je na strani Vladimira Putina.

– Toliko sam protiv Amerike i Zapada da bih bio i protiv nas kada bi nam oni pomogli da povratimo Kosovo u sastav Srbije – kaže on.
Kako je moguće da desničar tvrdi da je ideja o Jugoslaviji bila dobra i da ćemo se kad tad ponovo vratiti na nju, u kakvom su to dogovoru Vučić i Kurti i kada će biti moguće ujedinjene levice i desnice po pitanju smene vlasti u Srbiji, pogledajte već od 20 sati na našem portalu ili YouTube kanalu Nova S.
https://nova.rs/podcast/tesa-tesanovic-u-dlz-moralno-sam-odgovoran-za-medijsko-trovanje/

Back