Teša Tešanović napustio Balkan Info!

U noćni program možeš da ubaciš fantazije o znaš već kome.

Bilo bi hit.

Ah moju tihu patnju bi cak mozda mogao i da pozovem u podcast nekom prilikom, mada samo ne znam bas u kom svojstvu : D, kao sto sam rekao dnevno-politickim temama se ne bi bavio (i ne bi je sigurno zapitkivao o tim nekim mucnim i vec prezvakanim stvarima, o mupu, o politici, o navijacima, o medijskom lincu protiv nje, o pritvoru, njenoj navodnoj povezanosti sa ovima ili onima, nit me u sustini i zanimaju te stvari a kapiram da ni ona ne zeli da prica o tome, a i mislim da ona kao stranacki vojnik ima i instrukcije kao i svi oni da ne gostuje po medijima i kanalima koji nisu pod kontrolom vlasti) , sad jedino bi mogao da je pozovem kao doktora psihologije pa da pricamo malo o recimo nekim misterijama i parapsiholoskim fenomenima i onako malo usput da flertujemo i da se druzimo kao recimo da smo negde na pice izasli, malo da upoznamo i neku njenu drugu stranu (tipa mozda neke anegdote vezane za nju ili sa cim voli da maze palacinke, kakvu muziku voli da slusa, koje serije voli da gleda, sta voli da cita, da li se mozda boji da spava u mraku i tako neke stvari ;) )

E moze kao special podcast sa Diksi za 14. Februar, Dan zaljubljenih. :rumenko:

Mislim da bi bilo zanimljivo kada bi pocele da mi pristizu vesti sa teleksa ono ko da sam Minimaks. :D

1670624250023.png

a bre, pa Miroljub je držao taj kanal popularnim
sektas vam je top
voditelj sa govornom manom vam je top

srbija je prsla
Mislim planiram i ja vec neko vreme da pokrenem neki svoj kanal
ako uzmes baba jagu i mene za savetnicu i urednika, uspeces garantovano, da te naucimo da ne pucas na nize od svojih mogucnosti, i da se slozis sa programskom semom
Ako bude upola zanimljivo kao i tvoji tekstualni traktati od 1 pedalj, biće uspešno
i ja ga isto podrzavam 100%, ali vidim da mu nedostaje ambicija, zadovoljio bi se sa 1/10 - vidim poredi se sa bi

Poslednja izmena:

SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Trpimo niske udarce, pokušaji ucene vode gašenju kanala!​

Poštovani prijatelji,

Mnogi su nam pisali zabrinuti zbog aktuelnih događaja i pominjanja BALKAN INFO produkcije u negativnom kontekstu.
Osećamo obavezu da se radi istine obratimo javnosti, i tako odgovorimo na sva pitanja koja dobijamo ovih dana.

Verovatno se ljudi pitaju odakle dolazi naknadna pamet novinara koji je snimao intervjue za naš kanal? Kako to da se baš sada pojavljuje cenzurisani vitez, koji je proveo prethodnih par godina po najluksuznijim svetskim destinacijama, da se opet bori protiv zlih vetrenjača? Da li je procena da je odličan marketing za njegov novi poduhvat pričati sve najgore o starim saradnicima i tako graditi svoj kanal? Davno smo bili upozoreni na problematičan karakter ličnosti sa kojom sarađujemo, ali smo izgleda poslednji stvarno shvatili sa kime imamo posla.

Razlog za sve ružne reči koje su upućene jeste u tome što se nije mogao napraviti dogovor o daljoj saradnji. Od početka je “zahtev za džentlmenski dogovor” koji smo dobili, bio samo vešto pripremljen mamac gde krajnji cilj nije bio da se stvarno razgovara. U centru ove priče nije uređivačka politika naše kuće, nego samo ljudska pohlepa za novcem. Nismo mogli da prihvatimo neosnovane astronomske zahteve, pa smo doneli odluku o prestanku saradnje i ova situacija se pretvorila u ovo kroz šta trenutno prolazimo.

6. decembra smo bili prinuđeni da uklonimo ogroman broj snimaka sa YouTube kanala, jer smo saznali da nam se priprema zamrzavanje kanala na neodređeno vreme (potencijalno i duže od 5 godina) na račun neosnovanih optužbi o povredi autorskih prava. Veliko izvinjenje dugujemo svim gostima koji su svojim gostovanjima doprineli osvetljavanju medijskog mraka i poručujemo da su vrata produkcije uvek otvorena za njih. Takođe, dugujemo izvinjenje gledaocima koji su ostali uskraćeni za emisije i sa njima delimo istu želju da emisije jednog trenutka ponovo budu dostupne javnosti, ali to nije nešto što zavisi od nas.

Pokušavamo da sačuvamo “BALKAN INFO – Zvanični kanal” sa 485.000 pratilaca, ali ako to ne budemo uspeli – sve naše emisije će biti dostupne na novom kanalu “BALKAN INFO produkcija”. Možete nas zapratiti na sledećem linku: https://www.youtube.com/@balkaninfoprodukcija/

Smatramo da se BALKAN INFO produkcija za više od sedam godine postojanja na medijskom prostoru predstavila i dokazala svojim emisijama, i da one najbolje govore o nama.
Borimo se da se istina o istoriji i stradanjima našeg naroda čuje što dalje, ugošćavamo ljude od znanja da objasne zamršene odnose u svetu i trudimo se da iznova stvorimo sadržaj koji će ljudima dati neku novu vrednost. Nastavićemo da osluškujemo javnost u potrebi za kvalitetnijim sadržajima, ali i da podižemo patriotsku svest kako bismo u ovim teškim vremenima ostali ujedinjeni i sačuvali našu otadžbinu.

Hvala svim gledaocima na ukazanom poverenju i podršci!

https://www.balkaninfo.rs/saopstenj...m-wsb5an65E_4r6RLtyZrZrc9X6Gm7BLWIZFc9cEC87MM

Teša Tešanović se ponaša kao ostavljena mlada. Tačno sam znao da su pare u pitanju i da nije dobio odgovarajuću cifru i sada mu odjednom ne valja produkcija, a da je dobio pare koje je tražio ćutao bi i nastavio bi da radi. Ne smeta njemu uređivačka politika proudkcije Balkan.Infa nego to što nije dobio pare za koje je smatrao da vredi.

Тешановић прича глупости. Ништа сада није другачији Балкан Инфо него раније. Пази он прича како се сада форсирају деведесете, а прва емисија му била интервју са Кристијаном Голубовићем. Никада Балкан Инфо није био сам по себи опозиционо настројен, критика режима је зависила од госта, а ни Тешановић док је радио није се претргао да нешто много доводи праве опозиционаре. Углавном се опозиционарство Балкан Инфа сводило на СНС дисиденте - Вишекруна, Анђус 2017те и тако.
Како сам разумео из његове приче, лоше је испреговарао када је продавао ауторска права, па сада мисли да ће на суду да добије више пара. Кога то треба да занима осим њега?

Тешановић прича глупости. Ништа сада није другачији Балкан Инфо него раније. Пази он прича како се сада форсирају деведесете, а прва емисија му била интервју са Кристијаном Голубовићем. Никада Балкан Инфо није био сам по себи опозиционо настројен, критика режима је зависила од госта, а ни Тешановић док је радио није се претргао да нешто много доводи праве опозиционаре. Углавном се опозиционарство Балкан Инфа сводило на СНС дисиденте - Вишекруна, Анђус 2017те и тако.
Како сам разумео из његове приче, лоше је испреговарао када је продавао ауторска права, па сада мисли да ће на суду да добије више пара. Кога то треба да занима осим њега?
Kako je isti Balkan Info kad ne smeju ni rec da kazu protiv Vucica ?
Ako su cisti zasto su onda brisali preko 1000 snimaka ?
Kakve goste dovode sada sve neki anonimusi i kakve teme uopste pokrecu ?

Back