jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
U noćni program možeš da ubaciš fantazije o znaš već kome.
Bilo bi hit.
Ah moju tihu patnju bi cak mozda mogao i da pozovem u podcast nekom prilikom, mada samo ne znam bas u kom svojstvu : D, kao sto sam rekao dnevno-politickim temama se ne bi bavio (i ne bi je sigurno zapitkivao o tim nekim mucnim i vec prezvakanim stvarima, o mupu, o politici, o navijacima, o medijskom lincu protiv nje, o pritvoru, njenoj navodnoj povezanosti sa ovima ili onima, nit me u sustini i zanimaju te stvari a kapiram da ni ona ne zeli da prica o tome, a i mislim da ona kao stranacki vojnik ima i instrukcije kao i svi oni da ne gostuje po medijima i kanalima koji nisu pod kontrolom vlasti) , sad jedino bi mogao da je pozovem kao doktora psihologije pa da pricamo malo o recimo nekim misterijama i parapsiholoskim fenomenima i onako malo usput da flertujemo i da se druzimo kao recimo da smo negde na pice izasli, malo da upoznamo i neku njenu drugu stranu (tipa mozda neke anegdote vezane za nju ili sa cim voli da maze palacinke, kakvu muziku voli da slusa, koje serije voli da gleda, sta voli da cita, da li se mozda boji da spava u mraku i tako neke stvari
E moze kao special podcast sa Diksi za 14. Februar, Dan zaljubljenih.
Mislim da bi bilo zanimljivo kada bi pocele da mi pristizu vesti sa teleksa ono ko da sam Minimaks.