Teša Tešanović napustio Balkan Info!

Ionako je veća faca Aleksandar Pavković.
Žali Bože one narodne da se bez svakoga može, ali... u ovom slučaju je tako.
Bio je blok emisija kad sam puštala bez razmišllanja da mi čantraju dok radim nešto, ali sad ne mogu baš svakoga koga dovedu da slušam. Uvek mi se više dopadao Pavković kao neko ko vodi te emisije... ništa manje Oblaković nije profesionalac, ali Aca na prvu loptu simpatišem.

Bio je blok emisija kad sam puštala bez razmišllanja da mi čantraju dok radim nešto, ali sad ne mogu baš svakoga koga dovedu da slušam. Uvek mi se više dopadao Pavković kao neko ko vodi te emisije... ništa manje Oblaković nije profesionalac, ali Aca na prvu loptu simpatišem.
Ne moze Pavkovic nikad da bude veca faca od Tese, ali postujem tudje misljenje

Ne moze Pavkovic nikad da bude veca faca od Tese, ali postujem tudje misljenje
Da, moramo se ispoštovati.
Ne kažem da mi je Teša bio suvišan, ali ako je odlučio da ode, mislim da taj YT kanal i dalje može da funkcioniše. Mnogo ljudi koji bi pratili njegov sadržaj i dalje cene ono što su njegove kolege radile sve ovo vreme na tom jednom kanalu.
Čini mi se da sam već naletela na nešto novo što liči na staro od njega, ali proveriću da ne mlatim.

I ne samo to.

Screenshot_20221207-020154_YouTube.jpg

Ma patka obicna.
Malo privlacenja medijske paznje.

Bolje da porade na pronalazenju zanimljivih gostiju i tema.

Sad je nastupilo zasicenje jer skoro svaki od njihovih gostiju ima svoj jutjub kanal.

Oni koji nemaju ponavljaju se iz gostovanja u gostovanje.

Visesatne smaraju, osim kad je Radovan Damjanovic u pitanju.

Sta znam, potrosio se valjda taj fenomen kad mora da se pribegava sibicarskim trikovima.
Мени се мало смучили оног тренутк кад су почели да позивају неке Кристијане и његове Опоненте све зарад те Монетизације и прегледа...
Али Прича је била скроз коректна из Почетка..
И руку на срце,направили су сјајан Посао и даље су међу најгледанијим Каналом.
Сви остали су њих само копирали,видели да ту има парааа :D

Tesa je kapitalna neznalica, nije ni cudo sto je popio uzengiju.. Bilo je tesko gledati ga (i slusati) kako pita goste pitanja koja su ovi upravo objasnili, ili kako ih prekida neumesnim upadicama (iz kojih je jasno da nista nije razumeo), podizuci glas za najmanje oktavu, kao da se obraca uciteljici..

Tesa je kapitalna neznalica, nije ni cudo sto je popio uzengiju.. Bilo je tesko gledati ga (i slusati) kako pita goste pitanja koja su ovi upravo objasnili, ili kako ih prekida neumesnim upadicama (iz kojih je jasno da nista nije razumeo), podizuci glas za najmanje oktavu, kao da se obraca uciteljici..
I jos recenicu zapocinje sa "Ali..."

Daleko je od neznalice, samo sto ga ocigledno smorilo to da slusa svoje ponavljajuce goste.

imas mnogo ozbiljnije i profesionalnije podcaste koje mozes da pustis "da ti čantraju dok radiš nešto".
balkan-info nije ni za poredjenje sa njima...

Ko je vlasnik balkaninfa? Ko su ljudi u pozadini? Ko je/su osnivaci?
Vidimo Tesu, Aleksandara i ostale voditelje i poistoveili smo BI sa njima. Medjutim ko vuce konce?
Vec 3 mozda i 4 godine se prica da je AV kupio balkaninfo. Znakovi da je to istina:
'teslijanac' Abramovic siri svoje sulude ideje,
Nikola Aleksic je zabranjen gost vec duze vreme. itd.
Tesa je ispao iz balkaninfa kad je otisao u Kinu.

Evo Teša na fejsu objavio sa je Balkan Info izbrisao preko 1000 emisija u kojima je on bio voditelj i to one legendarne emisije od Radovana Damjanovica, Miroljuba, Mila Ulemeka itd itd
Realno Teša ga je ispušio u svemu ovome ali što gore neko napisa 100% su se zbog novca posvadjali i procenata koliko kome ide, ****** mala bara puna krokodila (voditelja) 😉

Back