buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.374
Ides na Grmecku koridu?I ja razmisljam da napustim Krstaricu.Imam bolju ponudu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ides na Grmecku koridu?I ja razmisljam da napustim Krstaricu.Imam bolju ponudu.
BI je u vlasništvu nekog Crnogorca...čiji je u stvari taj balkan info ?
.....a taj Crnogorac cije je vlasnistvo?BI je u vlasništvu nekog Crnogorca...
Udba vuce konceKo je vlasnik balkaninfa? Ko su ljudi u pozadini? Ko je/su osnivaci?
Vidimo Tesu, Aleksandara i ostale voditelje i poistoveili smo BI sa njima. Medjutim ko vuce konce?
Vec 3 mozda i 4 godine se prica da je AV kupio balkaninfo. Znakovi da je to istina:
'teslijanac' Abramovic siri svoje sulude ideje,
Nikola Aleksic je zabranjen gost vec duze vreme. itd.
Tesa je ispao iz balkaninfa kad je otisao u Kinu.
Саће Теша да оде у приватнике, па ће млати паре.
![]()
Pa tesko da ce da mlati pare, nema para od youtube-a , recimo moj zet koji je vrlo uspesan stand-up komicar a bio je i vrlo popularan TV voditelj pa kad je otisao sa televizije pokrenuo je svoj podcast na youtube-u (maltene svi su ga jurili da otvori svoj kanal) koji je ovako dosta i gledan pa jedva neku crkavicu moze da zaradi od toga.
Znaci nema zarade od youtube-a, moras da imas bas ultra gledani kanal da bi uopste neku crkavicu zaradio, mislim da ti treba sve skupa milion pregleda da bi zaradio hiljadu evra, a treba skupiti milion pregleda (pogotovo domaci kanal i pogotovo ako radis neki malo kvalitetniji sadrzaj koji nije bas za najsire mase) , ono nema sanse, pa zato mnogi kupuju preglede.
Tako da dosta tesko to ide i jako je mali broj onih koji zaista zaradjuju nesto od youtube-a, cak i ako neki mozda i mogu da zive od youtube-a opet mogu da zive ali jako skromno i verovatno im je potreban i neki dodatni izvor prihoda.
Onaj značajan intervju Darko Trifunović - Zarko Zarković (kako beše) je onda isto obrisan
Pa misliš sećaš se onaj "fajt stomacima za kosovo" što bi rekao StraksДа, онда је то добра ствар што су Теши избрисани видео материјали.
Не знам колико се зарађује од Тубића у Србији, али, ако Бака Прасе зарадио милионе, авионе и камионе, мислио сам да је 1/10 тога довољна за кеш мани. Ипак је Теша бренд.
Ako bude upola zanimljivo kao i tvoji tekstualni traktati od 1 pedalj,Mislim planiram i ja vec neko vreme da pokrenem neki svoj kanal , neki kao svoj podcast (gde se ne bi doticao politike i sumorne svakodnevnice vec bi se bavio nekim lepsim i pozitivnijim temama, tipa misterije i paranormalno (na rubu znanosti), muzika, sport, film, strip, gejming, ulicna umetnost, putovanja, kulinarstvo, itd ) , cak sam i kontaktirao nekoliko ljudi koji su rekli da bi rado dosli (jer znam i ja neke ljude), ali vrlo dobro znam da to mogu da radim cisto ono iz hobija i da od toga ono ako budem uspeo da zaradim za sok i pljeskavicu bice super.: D
Занимљиво је како је Теша постао бренд.
Ја Балкан Инфо знам само по њему. Ови остали водитељи су ми Ш категорија и једва да памтим неку емисију са њима.
А Теша...нити уме да поставља питања, питања су му нека општа или тотално глупа, плус има говорну ману, једино има цоол име и презиме.
И опет је та његова непосредост од њега направила бренд.
Био је у Дубаију једно време. Мислио сам да је отишао тамо јер је зарадио огромне паре од Балкан Инфо канала, па је решио да оде у центар света, да живи од зарађених пара. Очигледно да сам био у заблуди.
Ako bude upola zanimljivo kao i tvoji tekstualni traktati od 1 pedalj,bićeuspešno
U noćni program možeš da ubaciš fantazije o znaš već kome.Mislim planiram i ja vec neko vreme da pokrenem neki svoj kanal , neki kao svoj podcast (gde se ne bi doticao politike i sumorne svakodnevnice vec bi se bavio nekim lepsim i pozitivnijim temama, tipa misterije i paranormalno (na rubu znanosti), muzika, sport, film, strip, gejming, ulicna umetnost, putovanja, kulinarstvo, itd ) , cak sam i kontaktirao nekoliko ljudi koji su rekli da bi rado dosli (jer znam i ja neke ljude), ali vrlo dobro znam da to mogu da radim cisto ono iz hobija i da od toga ono ako budem uspeo da zaradim za sok i pljeskavicu bice super.: D
Views: 0Pa mene i ne zanima previse koliko ce biti uspesno, broj pregleda i slicno, vec samo ideja da pokrenem nesto svoje, da se bavim temama i stvarima koje mene zanimaju, da dovodim tu neke pozitivne likove i da sa njima caskam onako bratski, opusteno, prirodno i na nacin na koji ja mislim da treba (onako neformalno, na slican nacin kao sto bi caskali da sad blejimo negde u parkicu ispred zgrade, kod nekog na gajbi, negde na picu, kladionici ili bilo gde) , pa sad ko hoce da gleda nek gleda i ne zanima me previse oce li to da pogleda 50 ili 50 hiljada ljudi.
Najjaci intervju je sa Visekrunom zbog takvih stvari ova vlast trebala odavno da padne i da svi zaglave na robiju dozivotnu!