Teroristički napad na božićnoj pijaci u Nemačkoj: Autom uleteo u masu

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne pričamo o tome i to nije tema nego arapski teroristi i svi ostali migranti pušteni u Evropu.
To je veliko zlo i ovoga će biti sve više.
Oni koji dolaze u Evropu od 2015. su šljam, dno dna društava zemalja iz kojih dolaze. U Evropu ih prizivaju i puštaju domaći izdajnici koju upravljaju evropskim zemljama, a po nalogu njihovih gospodara pripadnika jednog biblijskog naroda porijeklom sa Bliskog Istoka.

Prije više godina vidio sam snimak na kome neki jevrejski rabin govori parafraziram da je uništenje bjelaca dobra stvar za čovječanstvo. Mnogi Jevreji sebe ne smatraju bjelcima čak i ako imaju plavu kosu i oči.
Vidi samo kakav je bio odnos Jevreja prema Islamskoj državi

Oni koji dolaze u Evropu od 2015. su šljam, dno dna društava zemalja iz kojih dolaze. U Evropu ih prizivaju i puštaju domaći izdajnici koju upravljaju evropskim zemljama, a po nalogu njihovih gospodara pripadnika jednog biblijskog naroda porijeklom sa Bliskog Istoka.

Ima ovde još nešto interesantno kad se priča o migrantima.

@хан Ацо je migrant iz srednje Azijskih močvara.

Ti si migrant iz Ukrajine.

Dok sam Ja, jedini native Balkanian ovde, jer su mi đjedovi zapamtili Stare Rimljane i one prije njih.

Ne znam koliko realizuješ sve ovo.

Jedna stvar je ovde savršeno jasna. Ljudima van Evrope nije mesto u Evropi.
Čak i kad se, tobož, odriče islama, čak postaje (ako je verovati medijima), islamofob, on koristi isti obrazac za ubijanje nevinih ljudi kao i islamski teroristi.
Obrazovan čovek, lekar. Skoro 20 godina u Nemačkoj.
Ostaje pitanje zašto nije napao državne službenike (policajce, vojnike, političare), kao predstavnike vlasti koja "islamizuje", nego običan narod na božićnom okupljanju.

Jedna stvar je ovde savršeno jasna. Ljudima van Evrope nije mesto u Evropi.
Čak i kad se, tobož, odriče islama, čak postaje (ako je verovati medijima), islamofob, on koristi isti obrazac za ubijanje nevinih ljudi kao i islamski teroristi.
Obrazovan čovek, lekar. Skoro 20 godina u Nemačkoj.
Ostaje pitanje zašto nije napao državne službenike (policajce, vojnike, političare), kao predstavnike vlasti koja "islamizuje", nego običan narod na božićnom okupljanju.

Tebe treba Dojč Polizei držati pod budnim okom.

Ima ovde još nešto interesantno kad se priča o migrantima.

@хан Ацо je migrant iz srednje Azijskih močvara.

Ti si migrant iz Ukrajine.

Dok sam Ja, jedini native Balkanian ovde, jer su mi đjedovi zapamtili Stare Rimljane i one prije njih.

Ne znam koliko realizuješ sve ovo.
Imam i ja balkanskih starosjedilačkih gena za izvoz, a @хан Ацо još više.

Kakav je mentakni sklop osobe koja može da napravi ovakvu stvar? Strašmo šta se dešava.

Lik konvertit

Prešao u hrišćanstvo, izdao veru, državu, sunarodnike, predke sve za divni san o EUropi i divnim pravednim EUropljanima

A onda je shvatio šta je prodao za šta
Reakciju vidimo

Našim konvertitima se ovako nešto neće dogoditi oni samo mogu svoj narod kazniti što ne ide njihovim putem

Videli smo u par zadnjih tragedija

Back