- Poruka
- 27.051
Ako se promeni vlast mozda inace to je banda raspustena koja siluje, ubija....
Ваљда ће на пример ови наши гласати како треба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se promeni vlast mozda inace to je banda raspustena koja siluje, ubija....
Ne mislim ja sta cete vi, nego sta cemo mi, ostali koji smo terorisani kroz vas islamofobe i vehabije.Libtardi hoće da optuže AfD i ljude koji su zabrinuti zbog islamizacije za ovaj zločin? Pa šta ti misliš da smo mala deca pa će proći ove budalaštine?
Oni koji dolaze u Evropu od 2015. su šljam, dno dna društava zemalja iz kojih dolaze. U Evropu ih prizivaju i puštaju domaći izdajnici koju upravljaju evropskim zemljama, a po nalogu njihovih gospodara pripadnika jednog biblijskog naroda porijeklom sa Bliskog Istoka.Ne pričamo o tome i to nije tema nego arapski teroristi i svi ostali migranti pušteni u Evropu.
To je veliko zlo i ovoga će biti sve više.
Ja bih voleo da možeš da razumeš ovo što pišešNe mislim ja sta cete vi, nego sta cemo mi, ostali koji smo terorisani kroz vas islamofobe i vehabije.
AminOni koji dolaze u Evropu od 2015. su šljam, dno dna društava zemalja iz kojih dolaze. U Evropu ih prizivaju i puštaju domaći izdajnici koju upravljaju evropskim zemljama, a po nalogu njihovih gospodara pripadnika jednog biblijskog naroda porijeklom sa Bliskog Istoka.
Da,da ..hoce to kad te neko opljaacka,zavadi pa jos udari sankcije i posalje bombardere da bi oteo sve sto imas,plus plati najgore Medju arapima da kolju i ubijaju zarad americkih i evropskih interesa,hoce to samiUbijaju se oni sami, niko im nije potreban.
Prije više godina vidio sam snimak na kome neki jevrejski rabin govori parafraziram da je uništenje bjelaca dobra stvar za čovječanstvo. Mnogi Jevreji sebe ne smatraju bjelcima čak i ako imaju plavu kosu i oči.
Svako drugo-trece vece sam na takvim okupljanjima.@Frederick_
Ne znam dje si ali se ti i tvoja porodica cuvajte. Ni na kakva okupljanja ne idi. Pozoriste i slicno izbaci.
Oprez.
Isto i za gospođu miris pokosene trave
Vi antiislamisti ste opasnost, nadam se da ce jedna uredjena drzava kakva je Njemacka se pozabaviti potencijalnim teroristima i spreciti vas u daljem teroru.Ja bih voleo da možeš da razumeš ovo što pišeš
Vidi samo kakav je bio odnos Jevreja prema Islamskoj državiPrije više godina vidio sam snimak na kome neki jevrejski rabin govori parafraziram da je uništenje bjelaca dobra stvar za čovječanstvo. Mnogi Jevreji sebe ne smatraju bjelcima čak i ako imaju plavu kosu i oči.
Ja bih pre rekao da si ti savršen profil bezmozgaša teroristeVi antiislamisti ste opasnost, nadam se da ce jedna uredjena drzava kakva je Njemacka se pozabaviti potencijalnim teroristima i spreciti vas u daljem teroru.
Oni koji dolaze u Evropu od 2015. su šljam, dno dna društava zemalja iz kojih dolaze. U Evropu ih prizivaju i puštaju domaći izdajnici koju upravljaju evropskim zemljama, a po nalogu njihovih gospodara pripadnika jednog biblijskog naroda porijeklom sa Bliskog Istoka.
Pa ti si klon @guslar1389?Ima ovde još nešto interesantno kad se priča o migrantima.
@хан Ацо je migrant iz srednje Azijskih močvara.
Ti si migrant iz Ukrajine.
Dok sam Ja, jedini native Balkanian ovde, jer su mi đjedovi zapamtili Stare Rimljane i one prije njih.
Ne znam koliko realizuješ sve ovo.

Pa ti si klon @guslar1389?![]()
Jedna stvar je ovde savršeno jasna. Ljudima van Evrope nije mesto u Evropi.
Čak i kad se, tobož, odriče islama, čak postaje (ako je verovati medijima), islamofob, on koristi isti obrazac za ubijanje nevinih ljudi kao i islamski teroristi.
Obrazovan čovek, lekar. Skoro 20 godina u Nemačkoj.
Ostaje pitanje zašto nije napao državne službenike (policajce, vojnike, političare), kao predstavnike vlasti koja "islamizuje", nego običan narod na božićnom okupljanju.
Prije više godina vidio sam snimak na kome neki jevrejski rabin govori parafraziram da je uništenje bjelaca dobra stvar za čovječanstvo. Mnogi Jevreji sebe ne smatraju bjelcima čak i ako imaju plavu kosu i oči.
Imam i ja balkanskih starosjedilačkih gena za izvoz, a @хан Ацо još više.Ima ovde još nešto interesantno kad se priča o migrantima.
@хан Ацо je migrant iz srednje Azijskih močvara.
Ti si migrant iz Ukrajine.
Dok sam Ja, jedini native Balkanian ovde, jer su mi đjedovi zapamtili Stare Rimljane i one prije njih.
Ne znam koliko realizuješ sve ovo.
Kakav je mentakni sklop osobe koja može da napravi ovakvu stvar? Strašmo šta se dešava.