DemokraCija i tolerancija u Kroacija - napad na Srbe

Ajmo još jednom, naoružana srpska vojska i njena domaća dalmatinska eskpozitura s Grgom Anđelovićem otvorila je vatru na NENAORUŽANE Zagrepčane, među kojima su bili pripadnici 25. demobranske pukovnije i 53. pukovnije zajedničke vojske (AI krivo piše) kojima su koji dan prije oduzeli oružje. Skup je bio skup ljudi koji su imali različite interese, dobar dio ljudi je zazivao hrvatsku neovisnu državu, drugi su došli pod crvenim zastavama i tražili sovjetsku revoluciju, treći su bili za Stjepana Radića. Dobili su metak svejedno bez obzira na motiv. Pravaše nitko nije zarezivao, ali su ih sve u haps svejedno bacili. Toga dana je umrla svaka perspektiva zajedničke države.

АИ не лаже ..... АИ износи све њој доступне податке. ...

@Zagor92

Хрвати су у Србији оставили 190 000 мртвих хрватских војника борећи се под заставом Аустроугарске

Хрвати су у Србији са леве стране дрине у току Великога рата побили од 1 100 000 до 1 300 000 цивила Србкиња и Срба .....
Aha, kako da ne..

Zapravo, to se zove suočavanje s prošlošću.. nešto što vama očito ni stoljeće kasnije ne ide, pa i dalje živite u mitovima o bivšim Srbima umjesto da pogledate zašto svaka priča s vama završi isto :kafa:

Jel tebe često hvata to laprdanje i držanje predavanja da se mi suočimo, a da se vi nikada ne suočite, da Srba vaših građana više skoro da nema u Hrvatskoj, što zaklanih 40-tih god., što nedoklanih, što proteranih 90-tih.

Prouči u psihologiji koja je to bolest - ima opisano

Jel tebe često hvata to laprdanje i držanje predavanja da se mi suočimo, a da se vi nikada ne suočite, da Srba vaših građana više skoro da nema u Hrvatskoj, što zaklanih 40-tih god., što nedoklanih, što proteranih 90-tih.

Prouči u psihologiji koja je to bolest - ima opisano
Ma da, jasno, ti si doktor psihologije i povijesti u jednoj osobi, pa možeš u par rečenica objasniti stoljeća kompleksa, mitomanije i selektivnog pamćenja.

I mi se ponosimo Vukovarom 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Zločini, bande, paravojne skupine, brlja i rakija, 3 mjeseca gubitaka usprkos ogromnoj nadmoći. Srbi ne bi bili Srbi kad se time ne bi ponosili. I na kraju opet qurčina, ništa niste dobili, postrojio vas Tuđman.

Bez-naslova-14.png

I mi se ponosimo Vukovarom 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Čime se ti ponosiš:

Prosječni srpski vojnik u Vukovaru:

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska...uda-nakon-34-godine-nije-pravda---949088.html (osudio sud u Beogradu, ne u Zagrebu)

Ista individua iza sebe ima krvav trag:

https://www.arhiva2.centar-za-mir.hr/index.php.525.html
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska...4-godine-odveden-je-iz-vukovara---906497.html

Svaka čast na iskrenosti, treba se ponositi ubojstvom invalida, silovanjem i doslovno klanjem civila.

@Zagor92

Хрвати су у Србији оставили 190 000 мртвих хрватских војника борећи се под заставом Аустроугарске

Хрвати су у Србији са леве стране дрине у току Великога рата побили од 1 100 000 до 1 300 000 цивила Србкиња и Срба .....
Nemoguće. Kako vi kažete, Hrvatska je nastala 1991. godine, a Hrvati koju godinicu ranije. :mrgreen:

Back