buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.376
Ostanite kod kuće.
Sledeće dve nedelje su kritične...
Sledeće dve nedelje su kritične...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si ti Hrvat?Pristalica katolickom jeresu?
Mani se mrznje.Tako je Mongol. Sve Cioniste treba tako.
NisuPa onda su AfD organizivali ovo?
Mrzi islam, voli AfD a zaleteo se da gazi narod autom? Jeste vi normalni kad verujete u ove budalaštine?Pa ovaj je zapravo vaš.
Mrzi Islam i favorizuje AFD. I kritičar Angele Merkel.
Protiv ovakvih se treba boriti i nisu ni smeli milioni da budu pušteni u Evropu. Sve su to potencijalni teroristi. Ovo islamofobija nije uradila.Terorista je posvetio zivot djelovanju protiv islama i muslimana. Takva ostrascenjost je odvela ljude u smrt. Borba protiv vehabizma i islamofobije je jednako bitna
Bas tako,zasto ovaj "islamofob" nije uleteo sa automobilom u neka djamija?Mrzi islam, voli AfD a zaleteo se da gazi narod autom? Jeste vi normalni kad verujete u ove budalaštine?
Što se ja nisam zaleteo autom da pobijem ljude a inače član sam AfD i mrzim islam?
Ni ja, ni Sven, ni Michael, ni Peter. Nego baš Taleb.
To, toBas tako,zasto ovaj "islamofob" nije uleteo sa automobilom u neka djamija?
Mrzi islam, voli AfD a zaleteo se da gazi narod autom? Jeste vi normalni kad verujete u ove budalaštine?
Što se ja nisam zaleteo autom da pobijem ljude a inače član sam AfD i mrzim islam?
Ni ja, ni Sven, ni Michael, ni Peter. Nego baš Taleb.
Ti ako nisi normalan, postoji ustanova za to.
Gde sam ja podržao terorizam
Ja tebi nešto da dokazujem?Dokaži da nije tako.
Najveci teroristi su Evropske drzave zajedno sa Amerikom i Komonveltom.Oni podrzavaju i na vlast dovodili razne teroristicke grupe po bliskom istoku jer su im smetali samostalni vladari,kako bi mogli da pljackaju te drzaveProtiv ovakvih se treba boriti i nisu ni smeli milioni da budu pušteni u Evropu. Sve su to potencijalni teroristi. Ovo islamofobija nije uradila.
Zašto nije gazio ljude ispred džamije nego na božićnom bazaru?
Ne pričamo o tome i to nije tema nego arapski teroristi i svi ostali migranti pušteni u Evropu.Najveci teroristi su Evropske drzave zajedno sa Amerikom i Komonveltom.Oni podrzavaju i na vlast dovodili razne teroristicke grupe po bliskom istoku jer su im smetali samostalni vladari,kako bi mogli da pljackaju te drzave
Rusija je zemlja u ratu, pa nije čudno da se i gore stvari događaju. Njemačka nije u ratu, a ima terorističke napade godinama unazad.U Rusiji je stanje mnogo bolje?
Videli smo šta se dešava po tržnim centrima.
Ovakve stvari se dešavaju na žalost svuda po svetu, ne samo u Evropi.
Zato jer je teoreticar zavjere koji je zelio naskoditi "Njemackoj koja islamizira Evropu". Ali ti si njegov stranacki kolega kako si vec sam napisao, pitaj ga direktno.Protiv ovakvih se treba boriti i nisu ni smeli milioni da budu pušteni u Evropu. Sve su to potencijalni teroristi. Ovo islamofobija nije uradila.
Zašto nije gazio ljude ispred džamije nego na božićnom bazaru?
Najveći teroristi su unutar Rusije, samo čekaj sta ce tek tamo biti kroz godine ako se ne bude pravovremeno reagovalo.Najveci teroristi su Evropske drzave zajedno sa Amerikom i Komonveltom.Oni podrzavaju i na vlast dovodili razne teroristicke grupe po bliskom istoku jer su im smetali samostalni vladari,kako bi mogli da pljackaju te drzave
Nemacka jeste u ratu protiv RusijeRusija je zemlja u ratu, pa nije čudno da se i gore stvari događaju. Njemačka nije u ratu, a ima terorističke napade godinama unazad.
Teroristički napadi u Njemačkoj nemaju veze sa Rusijom i počeli su još dok je Njemačka bila u dobrim odnosima sa Rusijom u doba frau Merkel.Nemacka jeste u ratu protiv Rusije
Libtardi hoće da optuže AfD i ljude koji su zabrinuti zbog islamizacije za ovaj zločin? Pa šta ti misliš da smo mala deca pa će proći ove budalaštine?Zato jer je teoreticar zavjere koji je zelio naskoditi "Njemackoj koja islamizira Evropu". Ali ti si njegov stranacki kolega kako si vec sam napisao, pitaj ga direktno.
Valjda vidis sta sam napisao.Najveći teroristi su unutar Rusije, samo čekaj sta ce tek tamo biti kroz godine ako se ne bude pravovremeno reagovalo.
Ubijaju se oni sami, niko im nije potreban.Valjda vidis sta sam napisao.
Bliski istok je bio relativno normalno mesto za zivot dok nisu dosli evropljani i amerikanci da ih pljackaju(kao i sve ostale)a ovo nije nista,obican Incident .Ne vidim da se nesto potresate sto svakodnevno stotine dece bude ubijeno u Palestini,Siriji ...