Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.628
Imam i ja balkanskih starosjedilačkih gena za izvoz, a @хан Ацо još više.
On može i da nas nauči svojim Maternjim Mongolskim.
Šalim se, mene to ne privlači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja balkanskih starosjedilačkih gena za izvoz, a @хан Ацо još više.
Moji ne ubijaju ljude na ulici. To rade tvoji, Albanac.
Dva automobila uletela su u masu na božićnom sajmu u Magdeburgu u Nemačkoj. Prema preliminarnim informacijama, dvoje ljudi je stradalo, dok je njih 60 povređeno.
https://www.b92.net/info/svet/87839/teroristicki-napad-u-nemackoj/vest

Да, 100%.Napadač je Saudijski Cionista.
Poznat po velikoj sikiraciji da se Evropa ne islamizuje pa je rešio da preduzme nešto:
Проћи ће код многих, нажалост. Желе да напакују АфД који се боре за бољу Немачку.Libtardi hoće da optuže AfD i ljude koji su zabrinuti zbog islamizacije za ovaj zločin? Pa šta ti misliš da smo mala deca pa će proći ove budalaštine?
Наравно, ми Срби смо познати по тероризму, чак је и Холивуд снимио неколико филмова по истинитим догађајима о српским терористима.Javio se još 1 potencijalni Terorista.
ne budi tvrdoglav.Svako drugo-trece vece sam na takvim okupljanjima.
Slobodarski duh psihopate ne mogu da slome!
Živeli!![]()
Ako to ista umanjuje...
Pa sam ilon mask je njihov simpatizer zar ne...Ovde na temi ima AFD simpatizera?
Treba li držati što dalje od pedale Kamiona za ove 2-3 nedelje.
Од када рачунаш? Од Кира или Александра?Valjda vidis sta sam napisao.
Bliski istok je bio relativno normalno mesto za zivot dok nisu dosli evropljani i amerikanci da ih pljackaju(kao i sve ostale)a ovo nije nista,obican Incident .Ne vidim da se nesto potresate sto svakodnevno stotine dece bude ubijeno u Palestini,Siriji ...
Гарантујем својом главом да исламофоби нису довели терористе у Европу.Ne mislim ja sta cete vi, nego sta cemo mi, ostali koji smo terorisani kroz vas islamofobe i vehabije.
Zasto su gadna? Vremena kao i svaka druga, budala uvek bilo i uvek ce ih biti.ne budi tvrdoglav.
gadna su vremena.
Najbolje sam mislio.
Jeste li vi nacisti provalili i da je Kosta bio neki islamski imigrant, ili nesto tako slicno?Jedna stvar je ovde savršeno jasna. Ljudima van Evrope nije mesto u Evropi.
Čak i kad se, tobož, odriče islama, čak postaje (ako je verovati medijima), islamofob, on koristi isti obrazac za ubijanje nevinih ljudi kao i islamski teroristi.
Obrazovan čovek, lekar. Skoro 20 godina u Nemačkoj.
Ostaje pitanje zašto nije napao državne službenike (policajce, vojnike, političare), kao predstavnike vlasti koja "islamizuje", nego običan narod na božićnom okupljanju.
To si sam smislio ili ti je firer dojavio sa onog sveta?
Jeste li vi nacisti provalili i da je Kosta bio neki islamski imigrant, ili nesto tako slicno?
Nismo.
Nego, kako to da na jednog Kostu, Breivika ili onog jučerašnjeg psiha iz ZG redovito ide 100-tinjak muslimanistanskih pizdarija?
Па зар и ти пушиш ту исламску пропаганду?Prije više godina vidio sam snimak na kome neki jevrejski rabin govori parafraziram da je uništenje bjelaca dobra stvar za čovječanstvo. Mnogi Jevreji sebe ne smatraju bjelcima čak i ako imaju plavu kosu i oči.
Nacisti već vladaju, samo se sada zovu Zeleni.Plan je da nacisti po svaku cenu dođu na vlast u nemačkoj! Gotovo sutra ćemo opet imati logore i ujedinjenu celu evropu na putu prema moskvi!
Има нас и горих. Бивши војници ВРС-е, заклети следбеници Караџића и Младића.Ovde na temi ima AFD simpatizera?
Treba li držati što dalje od pedale Kamiona za ove 2-3 nedelje.