Teroristički napad na božićnoj pijaci u Nemačkoj: Autom uleteo u masu

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Немачка, заједно са САД и другим западним земљама, већ деценијама подржава исламисте широм света, од Авганистана преко Сирије па све до Балкана.Неко од тих исламиста мора и да дође и до Немачке, по законима вероватноће.

Baš sam se kladio sa sobom koje je nacionalnosti napadač

Neki izvori kažu da je iz Saudijske Arabije, da je dobio azil a da je SA tražila da ga izruče njima (tražili ga zbog nečega).
Nemačka navodno odbila zbog straha za njegova ljudska prava a on im se ljudski odužio.

Zaista, da se zaleteo u sudije i političare koji su mu dali azil mislim da ne bih ni trepnuo ali pobiti ovako nedužan svet na vašaru je apsolutni horor.
Dobiješ azil i traj u boravišnu dozvolu i pobiješ gomilu ljudi koji ti ništa skrivili nisu.

Sve mi se čini da ide vreme ozbiljnih deportacija, masivnih i masovnih

Neki izvori kažu da je iz Saudijske Arabije, da je dobio azil a da je SA tražila da ga izruče njima (tražili ga zbog nečega).
Nemačka navodno odbila zbog straha za njegova ljudska prava a on im se ljudski odužio.

Zaista, da se zaleteo u sudije i političare koji su mu dali azil mislim da ne bih ni trepnuo ali pobiti ovako nedužan svet na vašaru je apsolutni horor.
Dobiješ azil i traj u boravišnu dozvolu i pobiješ gomilu ljudi koji ti ništa skrivili nisu.

Sve mi se čini da ide vreme ozbiljnih deportacija, masivnih i masovnih
To si sam smislio ili ti je firer dojavio sa onog sveta?

Napustio islam, propagirao antiislamske stavove, islamofobiju itd. dakle lik slican tebi ili recimo @megatron_sr koji je iznio slicne stavove tvojima na ovoj temi.
us'o u njega duh av-tihrista koji je pretio da ce d'ubiije 100 muzlimana za jednog... pa. evo vidimo i u srbiji bi njegova sekta da gazi one koji protestuju, skupove, samo su svabe bile u predbozicnom slavlju, to je jedina razlika

ja sam pre neki dan apelovao na zdrav razum, da se ne zagovara gazenje ljudi koji su okupljaju, ali ne vredi govoriti, prosto smo okruzeni ludacima

to sto je doktor znaci automatski odbacuje radikalni islam?
Након два часа, сви медији (немачки, европски, светски) су број жртава ресетовали у „најмање двоје мртвих“ и „неколико повређених“.
Термин терористички напад је избрисан као опција.
https://srbin.info/svet/nemacki-mediji-promenili-izvestaje-lekar-iz-s-arabije-ubio-nekoliko-ljudi/
Осим тога, према новом извештају медија нема говора о томе да је муслиман убио хришћане Немце на Божићном вашару због религије пошто је званично лекар психолог из Саудијске Арабије заправо – атеиста!

Након два часа, сви медији (немачки, европски, светски) су број жртава ресетовали у „најмање двоје мртвих“ и „неколико повређених“.

Термин терористички напад је избрисан као опција.
https://srbin.info/svet/nemacki-mediji-promenili-izvestaje-lekar-iz-s-arabije-ubio-nekoliko-ljudi/
Осим тога, према новом извештају медија нема говора о томе да је муслиман убио хришћане Немце на Божићном вашару због религије пошто је званично лекар психолог из Саудијске Арабије заправо – атеиста!
N1 je odmah javio da je jedna odoba nastradala a onda je vučić dodao 11 🤔

Back