_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko kosta taj sprej i da li je on bezbedan za kuje?
Ja sam nasla Trixijev, kosta 360 dinara i nista nije pomogao!!!
Ima i tablete koju su kazu bolje al nisam nasla!!!
tkacio
...
), i u pokusaju da ga izbace (nisam bila kod kuce), Dona je izletela. Bila je napolju nekih 15-tak minuta, zatecena kako trci po ulici sa drugim (najvise lici na baseta, malo krace telo i usi, ali beo sa crnim tufnama - strasno simpatican pas). Pretpostavka je da nisu nista mogli uraditi...
) uspeo da dodje do nje, ne znam koliko je bio u dvoristu (preskocio ogradu!
), ali je ona mirno lezala dok je on trckao oko nje... Ne zna da mi isprica sta se desilo (a moglo je svasta 
Аха, то се примети? Знам да звучи глупо, али ако се она интензивно пере да ли је могуће приметити?
U principu ni kasnije ne moze toliko mnogo da se pere da tragovi ne ostanu bas nigde. Ali i ako ne ostanu toliko otekne da nema sanse da se ne primeti.Јој шта ли онда мене чека са Ели, никад нисам имала женку. Дакле, како се примети да је почетак терања? По томе како привлачи мужјаке или има још неки симптом, осим што отекне у том делу? Одлучила сам да ово терање пустим да прође па ћу је стерилисати кад напуни годину дана. Наравно, парење не долази у обзир.
).
Cak i da krene neki da vas prati to prvo moraju da budu njoj plodni dani, tj druga nedelja, da bude neke njene velicine (premali ne moze da je dohvati, preveliki je preveliki
), da ga ona pusti da joj pridje i na kraju da se zaista upare a ne da samo skace po njoj. Tako da ni pravljenje malih kuca nije tako jednostavno kako nekima izgleda.
Da smo ih pustili mislim da bi napravili kuce negde na prolece...