Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Мора се негде пресећи и рећи, е ово је вечно
odlicna logika...ako tako razmisljas nije ni cudo da verujes u sta verujes....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора се негде пресећи и рећи, е ово је вечно
Ја верујем само истини и доказима, али постојање као феномен само по себи се не да објаснити логиком, ево ти покушај па види докле ћеш догурати. Реци ми користећи "логику" где се ми то налазимо, невезано за свемир него још даље и даље и даље..., где су границе било чега? Ако постоје, како је могуће да постоје? Како разумети постојање, шта је то и откуда потиче? Како објаснити да је све око нас, сва материја коју видимо заправо празан простор и то чак неких 99,999999999999% То су језиво непојмљиве ствари, а користећи само и искључиво логику нећеш догурати нигде, сем можда у неку психијатријску установу.Obersturmfuehrer:odlicna logika...ako tako razmisljas nije ni cudo da verujes u sta verujes....

Ко каже да верујем у астрологију? Напротив, знам да је истина, а сад што ти нећеш да је провериш то је твој избор или можда неспособност. У Библију такође не верујем, јер нисам склон вери, али је је и будали јасно да ју је писао неко непојмљиво интелигентан и да су многе ствари у њој научно валидне, иако јој је првенствена намена да учи људе моралу.dollar MC:Verujes istini i dokazima, a u isto vreme verujes u astrologiju i Bibliju.. daj bre.
Одговорио сам ти на "Астрономији", а то што ниси "стручан" не признајем као одговор, јер све што те занима можеш наћи и прочитати.dollar MC:Mozda ja malo ne razumem astronomiju pa ne vidim kako svemir moze biti statican, ali bih bas voleo da mi ispricas. Mada proximov odgovor bi bio prihvatljiviji zbog "strucnih" razloga![]()
Pre bih rekao da je nesposobnost onih koji pokusavaju da je "dokazu". No, uvek sam spreman na saradnju
Ako imas neki predlog reci 

Astral-Blade:Ја верујем само истини и доказима, али постојање као феномен само по себи се не да објаснити логиком, ево ти покушај па види докле ћеш догурати. ..............
dollar MC:@ristob
A kako da tumacim onda? Iz cega je stvorena Zemlja? Astronomija ima odgovor na pitanje, a Biblija?
@Mali Oglasu
Sta ti znace te mutacije usled posledice radijacije? Ti mislis da je evolucija isto sto i to?![]()
![]()
A za pauka cu ti opet postaviti pitanje: kako je moguce da je pauk okamenjen 380 miliona godina ako je zemlja nastala tek pre par hiljada po Bibliji?
No, obicno se svi kreacionisti tvrdoglavo hvataju za tako neke stvari. Samo se oni malo inteligentniji hvataju za hiv (gde je potrebno malo vise od prosecnog znanja da bi se pokazalo da grese), a oni.. drugi.. se hvataju za pauke i ispadnu smesni.
A ni jedan od ta dva "dokaza" ne moze da opovrgne evoluciju.
Evolucionisti se slazu da je teorija evolucije ne dokazana teorija.. A moze se reci da su smesni dokazi o evolucioji... I pitam tebe da li stvarno mislis da ce covek evoluirati u savrsenstvo???
Zar stvarno mislite da je ovo nova rasa ljudi? Obratite paznju na sliku "Mutacije od radijacije na deci". Nacisti su upotrebljavali naziv visa rasa ili Arijevci.. Oni su slepo verovali a vidim da i vi verujete kao i oni... Zar stvarno mislite da ce covek evoluirati do savrsenstva?Iznosim ponovo sliku pauka...
...
Važno je ovde primetiti jednu stvar koja često zbunjuje ljude: prirodna selekcija nije “inteligentna sila” koja bira neke organizme zato što njihov razvoj vodi ka nekom određenom cilju...
Stvar koju treba primetiti jeste da evolucija nije nešto što ide “od manje kompleksnog ka kompleksnijem”, ili od goreg ka boljem. Iste promene na perajima koje su im omogućile da lepo žive u sezonskim rekama i plitkim barama ovim bi ribama bile velika smetnja u dubokoj vodi. One nisu postale “bolje” ili “razvijenije”, već prosto prilagođene svojoj životnoj sredini.
Obersturmfuehrer:drugi put:
protictaj temu Evolucija od pocetka, pa neces postavljati glupa pitanja tipa "da li ce covek evoluirati u savrsensto"....
sem toga, zakljucak da je teorija evolucije naci propaganda je totalno kretenski....
Inace gledam o evoluciji svaki dan i smejem se "dokazima" koje iznose...Obersturmfuehrer:1) pauk se menjao (trazi po guglu)
2) zar su ti kipovi savrsenstvo?
3) to sto se ti smejes dokazima, govori o tvom neznanju
4) prica sa nacistima, kao i onaj tvoj "dokaz" je ogromna glupost i "besmisljotina"....
marah:A jel niko ne cita moje postove...Evo jos jednom... (-iskopirano sa prethodne strane):
#8, Teorija Evolucije, za detaljnije info...
Obersturmfuehrer:lepo.
slazem se....zato si ti odlucio da postavis granicu na neko proizvoljno mesto, ne prihvatis ni je dan jedini dokaz za suprotnu stvar, i sto se tebe tice prica je zavrsena.
Mali_Oglasi:Pa izbacio sam sliku pauka... Bas na googlu sam i nasao... Jesi li video sliku?
Mali_Oglasi:Evolucija nas menja i nema tu vise polemike!!
Za otkrivanje prirodnih zakona postoje: Principi i metode naucnog istrazivanja. Tako nazovite temu.Naucni metod ne moze jer ih ima vise.entropy:Imajući u vidu da se ovaj forum zove "PRIRODNE NAUKE" predložio bih moderatorima da u top teme postave temu NAUČNI METOD u okviru koje bi se iznele neke osnovne postavke koje su preduslov za naučnu diskusiju pa da, pre nego što se pojedinci odluce da postaju, prvo procitaju bar osnove.(evo ja ću da postavim tu temu).
Takođe ja bih da sam na mestu moderatora brisao mnoge postove koje nemaju veze sa naukom jer im nije mesto u forumu nauka.
Pozdrav
Ok, nije problem, mislim, da Ober ispravi. Ako jeste ne mora. Vazno je da se shvati razlog za postavljanje ove teme.entropy:Vec sam postavio ma da si u pravu Ilicu.
Postaj tamo. I nije bitan toliko naziv teme koliko sustina.
Poz
....