Mali_Oglasi
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
Obersturmfuehrer:sto se tice pauke pocni odavde http://en.wikipedia.org/wiki/Spider_evolution , pa prati reference i linkove i svhatices da je to sto pricas bezveze.
sto se tice savrsenog - otkud ti uopste ideja da je ljudsko telo blizu savrsenog?
a pazi sad ovo:
evolucija ti je smesna, a izjavljujes ovako nesto....
nekako se to ne slaze....
i na kraju, kada su dokazi u pitanju - ne budi dosadan, imas 10 strana dokaza u najkracim crtama....ne treba isto ponavljati 50 puta. ako imas zamerku na neke od njih, ti lepo iznesi to pada pricamo...
Ponavljam PONOVO... Evolucija mi nije smesna NEGO NJENI DOKAZI... NJU NA NEKI NACIN POSTUJEM... NEMOJ DA LAZES VISE I DA LUPAS, CITAJ STA PISEM! Ocito si zaslepljen i ne zelis da pogledas ostala misljenja... A ono sto sam rekao, rekao sam jer ubacujete non stop neke "vase" Terorije u Teoriju EVOLUCIJE... I kada Citiram, citiram celu recenicu a ne kao ti... U kojem kontekstu sam ono napisao? U tom da ako evolucionisti tvrde DA NAS EVOLUCIJA MENJA... Ne mozes ti da kazes koja ce zivotinja da se promeni a koja ne.. SVE SE MENJA PO TEORIJI EVOLUCIJE! Da je od pauka nastala kraba, pauci bi izumreli! Jer bi svi evoluirali u Krabu... Ne bi ih vise bilo... To je neka logika! Ali nisu evoluirali jer su ostali isti kao i pre 380 miliona godina!
NISU se menjali! A ponavljam dokaze jer ih ocito ne gledate...