Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Jeca je carica, svaka joj cast! Jos sada dolazi i da igra za reprezentaciju pravo sa turnira, za razliku od Ane koja odbija poziv vec par godina! Ja razumem Anu, ali mi je ipak draza Jeca!

jeeeeeeeleeenaaaaa! :D malo kasnim, ali bio sam uz nju ;)
svaka cast jeci i za pobedu, a i za to sto se oduvek odazivala na pozive reprezentacije... i sada, premorena i skoro povredjena- igrace za nas!
ana je nekako potpuno samostalna; deluje ponekada kao da i nije bitno sto igra za neku zemlju... i kada pobedi deluje kao da se raduje samo zbog sebe, a ne i zbog nas... mada- otkud ja to mogu da znam... mogu samo da prepostavljam, verovatno kao i vecina nasih navijaca, koji kada se okupe na nekom turniru u inostranstvu, uvek vise i jace navijaju za jecu! sada ih mozda malo bolje razumem....
poredjenje sa kurnjikovom jeste bilo super- bas je tako ;)
inace, jelena mi je uvek delovala konstantno u igrackom smislu supronom od ane (koja moze da odvali bilo koga sa nulom, ali i da izgubi od neke leve igracice za pola sata). ako jeca malo sredi servis- prva jeeee.. a mozda i ovako ;)
jel neko saznao ima li jeca svoj sajt- da je davimo?

Ma Jeca je kraljica Srpskog tenisa.......ma svaka joj cast za pobedu a i za reprezentaciju.....Samo tako da nastavi i posta ona No1.....a ona Ana znaci na oci ne mogu da je vidim...prosto mi je devojka mnogo isfolirana i nije joj stalo do tenisa i do svoje zemlje..nego samo da izgleda fensi na terenu i da bude puna kesa..a mislim da to Jeca nema u glavi tako da se i vidi dokle je dogurala dok Ana stoji u mesu...i ne mrda se!!!!!!!

Cestitke Jeleni.

Dobro je shto ponovo igra za reprezentaciju. Prosle godine je igrala samo Ana.

Prilicno me nervira to ponasanje. Kad jedna igra druga se pravi bolesna. Mislim da je vreme da se malo uozbilje - posebno Ana jer je ovo drugi put da ispaljuje Jelenu, a i celu Srbiju - jer imamo dve igracice top 10 kvaliteta, a tavorimo na dnu sa reprezentacijom.

I Jelena i Nole su sjajni! Zelim im jos punooo uspeha,kad ih vec nemamo u ekipnim sportovima u zadnje vreme...Novak je pogotovo upecatljiv,decko je dosta mlad,a vec kompletan kao licnost,jedan od najpozitivnijih sportista u zadnje vreme :) .

wikilli:
I Jelena i Nole su sjajni! Zelim im jos punooo uspeha,kad ih vec nemamo u ekipnim sportovima u zadnje vreme...Novak je pogotovo upecatljiv,decko je dosta mlad,a vec kompletan kao licnost,jedan od najpozitivnijih sportista u zadnje vreme :) .
A Ana je igrala prosle godine??? Jesi siguran??

@joca111

Da Ana je igrala prosle godine i naravno nije nishta uradila bez Jelene. Nismo se plasirali u polufinale.

Tek kad prevazidju te njihove razmirice i zaigraju zajedno mozemo dalje.

Ono shto je najgore je da sa njih dve stvarno imamo dobre sanse u Fed kupu. Mnogo vece nego u muskoj konkurenciji gde imamo samo Noleta, a prvi sledeci je 100 mesta iza njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back