Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i to igra protiv pobednika french open-a... uzasan mu je zreb :( ali je zato on odlican...
u 10h po nasem vremenu ili po vremenu u monte karlu? opet samo sport klub? :( jel neko zna da li mogu da gledam utakmicu na netu... neki dan sam dobio adsl (ali onaj najsporiji 256/64) pa se sve nadam da cu nesto moci da skrpim tako.... ?

polarnimeda:
i to igra protiv pobednika french open-a... uzasan mu je zreb :( ali je zato on odlican...
u 10h po nasem vremenu ili po vremenu u monte karlu? opet samo sport klub? :( jel neko zna da li mogu da gledam utakmicu na netu... neki dan sam dobio adsl (ali onaj najsporiji 256/64) pa se sve nadam da cu nesto moci da skrpim tako.... ?
Pa ovako,vreme u monte karlu je isto kao i kod nas,to sam danas videla kad sam gledala turnir!Nole igra u 10 i po njihovom i po nasem vremenu!!! Ja znam da ce biti na sport klubu,mozda bude i na avali,mada sumnjam !!!A gde moze na netu da se gleda stvarno ne znam,zao mi je !!! :-( Pokusacu veceras da saznam,ako nesto cujem javicu ti !!! ;)

Svarno je glupo što će meč prenositi samo sport klub, koji inače nemaju baš svi, :-(
tako da mi koji nemamo sport klub možemo samo da se nadamo da će Đoković doći bar do polufinala,
pa ko zna možda će se tada neko setiti da prenosi malo i tenis.
Inače koliko ja znam preko neta moze da se gleda TV ali mora da se ima jači adsl i dobra TV kartica.

nece biti ni jedan jedini prenos, jer sport klub ima ekskluzivna prava! :( ne mogu da citam sa foruma rezultate... mozda nesto iskombinujem preko neta, mada ne verujem... odspavacu najverovatnije
... ali hvala na ponudi.

Znam,meni stvarno nije tesko !!! :) Ako se predomislite,samo kazite !!! Znam da to nije isto,ali bolje ista nego nista !!! Stvarno su seljacine sto niko ne prenosi !! Hocu nekako da vam pomognem,al ne znam kako !!! :cry:

pazite... tj. mi sa kds-om... pise da ima prenos svih meceva na tve (espana)... taj kanal imamo... ali nikada nisu nista prenosili... ko zna... mozda prenose stvarno sljaku.. zbog nadal-a... vredi ustati i proveriti... ;)
a osim toga- postoji nekoliko kanala koji preko net-a emituju meceve- samo je (u mom slucaju) pitanje da li ce najsporiji adsl to moci da izgura...

Osim ovog gore ( www.atpmastersseries.com ) imamo i: betandwin, ladbrokes, i TV2 Norway!
I plus- http://wwitv.com nudi preko 2000 besplatnih tv kanala preko neta

a seljacine su ovi iz KDS-a sto ne uvrste u svoj program sport klub! meni su rekli da ce to uraditi uskoro... to je bilo pre mesec dana mozda! jbt!
aaaaa bas mi se svidja sto su na ovu slicicu stavili djokovica :D haahahaha :D nisu nadal i federer kao do sada :D :D :D
dodje mi da se upisam od srece kada vidim ovako nesto :D

hej billie jean... jel ovo sa tve reakcija na ovo sto sam ja rekao, ili si i ti negde nasla tu informaciju?
(provalio se da si zensko samo iz konteksta- po nick-u i avataru ne bih provalio) ;)

polarnimeda:
aaaaa bas mi se svidja sto su na ovu slicicu stavili djokovica :D haahahaha :D nisu nadal i federer kao do sada :D :D :D
Neka,neka,nas Nole ce uskoro biti prvi,a i lep je za razliku od Federera i Nadala !!! I treba da stave njegovu sliku !!! I meni je jako drago sto su Federera zamenili nasim Noletom !!! :D

polarnimeda:
hej billie jean... jel ovo sa tve reakcija na ovo sto sam ja rekao, ili si i ti negde nasla tu informaciju?
(provalio se da si zensko samo iz konteksta- po nick-u i avataru ne bih provalio) ;)
To je reakcija na ono sto si ti rekao !!! ;)
Inace da sam musko pisalo bi Bily,a Jean je zensko samo po sebi !!! A i da je musko sigurno bi to bila pesma koju peva zena,a ne muskarac !!! ;) Mada su ta strana imena malo cudna,tako da opusteno !!! Retko ko provali po niku da sam zensko,neki cak ne prate ni kontekst !!! :D :D :D

Billie Jean:
To je reakcija na ono sto si ti rekao !!! ;)
Inace da sam musko pisalo bi Bily,a Jean je zensko samo po sebi !!! A i da je musko sigurno bi to bila pesma koju peva zena,a ne muskarac !!! ;) Mada su ta strana imena malo cudna,tako da opusteno !!! Retko ko provali po niku da sam zensko,neki cak ne prate ni kontekst !!! :D :D :D
ma majkl dzekson kao avatar zbunjuje. on mi (tj slika) skrene paznju pre nego sto se setim pesme i po njoj zakljucim da je billie jean zensko. a bez pesme, billie jean kao ime moze da bude i musko i zensko... hmmm- mozda je michael to uradio naemrno... mozda je to ime nekog decaka u stvari :D
aj laq noc... nadam se da ce sutra biti nesto negde nekako...

pobedi legenda... :D :D :D nisam mogao da gledam uzivo, ali sam opet visio na livescore, kada sam vec bdo celu noc....
malo se izgleda opustio u 2. setu, ali nebitno... i dalje se moze reci da je ubedljivo pobedio... jos jednog osvajaca roland garosa.... nije mogao imati tezi posao u 2. kolu!

Trebalo bi da moze da se gledaju svi mecevi preko eurosporta, samo se treba registrovati.
I Ferera i Benetova je Djokovic pobedjivao ove godine, pa se nadam da mu to ni sada nece biti veliki problem i onda je red da u 1/4 finalu pobedi i Federera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back