Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja isto to kazem !!!///Milena///:i sada pošto je Novak izgubio, najviše bih volela da on osvoji Monte Karlo, čisto da pokaže da je još uvek najbolji !!!!
Zao mi je sto je Nole izgubio od onog degenerika,ali ruku na srce nije u formi !!! I onog juce je jedva pobedio !!! :| Ne znam sta mu je !!! Mada i Federer je malo popustio !!! Ali sve jedno navijam za njega posto je Nole izgubio !!! 
Ana je kreten,to sam ja rekla jos prvog dana kad sam je videla !Svi vicu slatka,ovo-ono,simpaticnija od Jelene,bolje igra ! A Jelenu volim od samog pocetka,i isplatilo se !Andjelčić:Ma Ana je debilka retardirana....ona tu kao nece da igra za reprezentaciju...pa kada se bude pojavila u Srbiji imaju svi ljudi da je pljuju!!!! A nije nista bolje ni zasluzila...kada nece da se bori za svoju zemlju koji ce nam...lepo ja rekla da je Jeca 1000 puta bolja od isfolirane Ane....

Svaka im cast !! Taj degen im i ne treba !!!polarnimeda:A nase teniserke, bez Ane, prosle su u playoff...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta mene zabole njen izgled i njen sexipil...ovde se gleda i malo tenis a ne samo lepota...Billie Jean:Ana je kreten,to sam ja rekla jos prvog dana kad sam je videla !Svi vicu slatka,ovo-ono,simpaticnija od Jelene,bolje igra ! A Jelenu volim od samog pocetka,i isplatilo se !Ima bolji plasman,bolje igra...igra cak i za reprezentaciju !!! Ja cisto sumnjam da ce pljuvati Anu,jer je ona ipak sex simbol...
![]()
PA O OTME I JA GOVORIM, ZATO BI TREBALO DA BUDEMO OPUSTENIJI SA ANOM, JER JE I ONA SVESNA DA NJENE KOLEGINICE IZ BOLJIH ZEMALJA DOBIJAJU BASNOSLOVNE SUME ZA SAMO IGRANJE ZA SVOJU ZEMLJU, A DA NE PRICAMO O RAZMAZENOM MURRAY-U KOJI IMA I TRENERA NAJBOLJEG NA SVETU ,PLACENOG PRITOM!!!!Srlesrle:Pazite ljudi,razmislite da ste na Aninom mestu sta biste uradili?Ne branim je,ali isto tako ona gleda najbolje za svoju karijeru sta ce i kako ce.Mozda jednostavno smatra da joj igranje za reprezentaciju ne koristi,ima ljudi koji ne gledaju tako da neko i voli tu reprezentaciju...Vec iskljucivo kroz nagrade,novac itd.
Evo Novak npr...OK,izgubio je,ali to je savrseno normalno.Da moze sa 19 godina da osvoji svaki turnir,sve bivse generacije tenisera bi mogle da mu pljunu pod prozor.Ima para koliko hoces,ali igra za tu reprezentaciju iako mu ona ne treba ni za kakvu promociju.Svaka cast.
Aleks Bogdanovic...pazite,to sto neko uzme drugo drzavljanstvo nije nista lose.Novak je pre dve godine imao ponudu Engleske da predje kod njih,a ponuda? Posao za oba roditelja,koledz za brata i vrhunski uslovi za rad i jos neke stvari,ne secam se vise.Pazite,pre 2 godine,a tad Nole nije bio ni blizu ovoga sada. Da ste vi na njegovom mestu,RAZMISLITE da li biste odbili ovako nesto? A kamoli ako nemate neku veliku buducnost-hej,pa ne moze svako da udje u prvih 10,20...