Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puce nam Nole! Psiholoski je puko, vodio 5:2 u prvom setu , a izgubio 7:5! Onda je vec sve bilo jasno! Mora da vezba na tom psiholoskom planu, cini mi se!

Pa sta da se radi mora i to nekada da se desi......
<Milena> stvarno mi nije jasno zasto si zelela da gledas Noleta protiv Federera kada i vrabci znau da bi pukao od njega...ipak Federer nije propao onoliko koliko se vama cini..tako da je u opste igrao sa njim sigurno bi i tu zavrsio svoje takmicenje!!!!

Pa ko zna možda i ne bi, a i Novak je koliko ja znam izjavio da su mu mečevi sa Federerom poslužili i da ja bolje upoznao njegovu igru, tako da ko zna.... :-?
A što se tiče Federera ja uopšte ne mislim da je propao i sada pošto je Novak izgubio, najviše bih volela da on osvoji Monte Karlo, čisto da pokaže da je još uvek najbolji !!!!

i meni je lakse zbog cinjenice sto bi se najopustenije pomirio da je ispao u sledecem kolu od federera. jedno kolo manje- nista strasno!
moze da mi bue jeino krivo zato sto nole nije normalan, i posle jos jednom meca sa federerom naucio bi jos po nesto i vec sutra bio jos bolji teniser! mada, i ovo je skola :)
a jednom da i meni bude lakse sto nisam mogao da gledam mec... mada mi se cini da ovaj niko i nije mogao od nas da gleda.... ili gresim... mada- nebitno!
NOOOLEEE! NOOOLEEE!! :D

///Milena///:
i sada pošto je Novak izgubio, najviše bih volela da on osvoji Monte Karlo, čisto da pokaže da je još uvek najbolji !!!!
I ja isto to kazem !!! :cry: Zao mi je sto je Nole izgubio od onog degenerika,ali ruku na srce nije u formi !!! I onog juce je jedva pobedio !!! :| Ne znam sta mu je !!! Mada i Federer je malo popustio !!! Ali sve jedno navijam za njega posto je Nole izgubio !!! ;)

meni je nekada toliko krivo kad neko nas ispadne sa nekog turnira, da posle taj turnir vise ne mogu ni da gledam. sad npr. da je nole prosao mogao bih uzivo da gledam i najbezvezniji mec sa tog turnira. a ovako bih jedino pogledao nadal-federer- naravno da mogu bilo sta od toga da gledam.
i teniserke nam pukose. dva gusta meca izgubisno, i jelena onaj izvesni mec naravno dobi... steta... i steta sto niko ne prica gotovo nista o tome- ni gde se igra ne znam, a kamo li da mogu i to da odgledam!
najpametnije bi mi bilo da ucim :(

ma dobro- imamo jos uvek sasvim solidne sanse za prolaz. sutra napravimo 3:0 i idemo u playoff.
a videcemo sta ce biti sa anom u buducnosti... ako se jos 2 puta ne pojavi da igra za reprezentaciju- cao zdravo sa mojom naklonoscu.... mogu ja da prastam dosta, ali ne i beskrajno ;) nego ajd da vidim- mozda pocne da pruza bolje partije i da dize 3 prsta- ko zna! jos je mlada :D :D :D
mada, mnogo ce da se potrese ako ja prestanem da navijam za nju, pa taman se javno odrekao toga :D

Ma Ana je debilka retardirana....ona tu kao nece da igra za reprezentaciju...pa kada se bude pojavila u Srbiji imaju svi ljudi da je pljuju!!!! A nije nista bolje ni zasluzila...kada nece da se bori za svoju zemlju koji ce nam...lepo ja rekla da je Jeca 1000 puta bolja od isfolirane Ane....
Ma samo neka se ona kurci....ona samo pokusava da bude bolja od Jece ali ne ide to tako!!! Nije tenis za glupe poput nje.....

iz njenog ugla- sta je briga. devojka je slatka, lepa... igra tenis tu i tamo, slika se tu i tamo. zaradjuje vise nego sto moze da potrosi...
jbg sad to sto se ne identifikuje sa svojim narodom- nije ona kriva. to sto bi mi dupe dali za podignuta 3 prsta na osvojenom turniru, ne znaci da treba da pljujemo po nekome ko prosto nije takav. i pitanje je zasto nije takva- ne verujem da se to bira i da uobrazenost ima veze sa tim...
ali cu jelenu uvek voleti vise (osim ako ana ne dokaze da gresim(o) dusu) ;)

Andjelčić:
Ma Ana je debilka retardirana....ona tu kao nece da igra za reprezentaciju...pa kada se bude pojavila u Srbiji imaju svi ljudi da je pljuju!!!! A nije nista bolje ni zasluzila...kada nece da se bori za svoju zemlju koji ce nam...lepo ja rekla da je Jeca 1000 puta bolja od isfolirane Ane....
Ana je kreten,to sam ja rekla jos prvog dana kad sam je videla !Svi vicu slatka,ovo-ono,simpaticnija od Jelene,bolje igra ! A Jelenu volim od samog pocetka,i isplatilo se ! :D Ima bolji plasman,bolje igra...igra cak i za reprezentaciju !!! Ja cisto sumnjam da ce pljuvati Anu,jer je ona ipak sex simbol... :)

A dobro ljudi, ne preterujte, i ona je kako neko rece igrala pre 2 godine za Srbiju, mogla je kao ona pitza Alex Bogdanovic da uzme necije drugo drzavljanstvo i da uzme debelu lovu, ali nije, i to treba postovati!

volim i navijam ja i dalje za anu, ali ako me itas za koga zesce navijam- za jecu!
ako ana jos koju godinu iskulira, e onda vec plako dizem ruke od nje (i onda ce mi biti samo drago kada pobedjuje, a ne i mnooogo drago) ;)

Pazite ljudi,razmislite da ste na Aninom mestu sta biste uradili?Ne branim je,ali isto tako ona gleda najbolje za svoju karijeru sta ce i kako ce.Mozda jednostavno smatra da joj igranje za reprezentaciju ne koristi,ima ljudi koji ne gledaju tako da neko i voli tu reprezentaciju...Vec iskljucivo kroz nagrade,novac itd.
Evo Novak npr...OK,izgubio je,ali to je savrseno normalno.Da moze sa 19 godina da osvoji svaki turnir,sve bivse generacije tenisera bi mogle da mu pljunu pod prozor.Ima para koliko hoces,ali igra za tu reprezentaciju iako mu ona ne treba ni za kakvu promociju.Svaka cast.
Aleks Bogdanovic...pazite,to sto neko uzme drugo drzavljanstvo nije nista lose.Novak je pre dve godine imao ponudu Engleske da predje kod njih,a ponuda? Posao za oba roditelja,koledz za brata i vrhunski uslovi za rad i jos neke stvari,ne secam se vise.Pazite,pre 2 godine,a tad Nole nije bio ni blizu ovoga sada. Da ste vi na njegovom mestu,RAZMISLITE da li biste odbili ovako nesto? A kamoli ako nemate neku veliku buducnost-hej,pa ne moze svako da udje u prvih 10,20...

A da,Federer odvalio Ferera sa 6-4,6-0 za 59 minuta,a sad igra sa Fererom.Koliko ljudi na FER,strasno :D Ko kaze da Roze nije najveci? :) :) :)
Jos jedan podatak...Od aktivnih tenisera najveci broj pobeda ima Karlos Moja 516-273,a Rozeu je ovo bila 500 pobeda,uz 127 poraza ;) Od toga 6 puta od Nadala ;)

Billie Jean:
Ana je kreten,to sam ja rekla jos prvog dana kad sam je videla !Svi vicu slatka,ovo-ono,simpaticnija od Jelene,bolje igra ! A Jelenu volim od samog pocetka,i isplatilo se ! :D Ima bolji plasman,bolje igra...igra cak i za reprezentaciju !!! Ja cisto sumnjam da ce pljuvati Anu,jer je ona ipak sex simbol... :)
Sta mene zabole njen izgled i njen sexipil...ovde se gleda i malo tenis a ne samo lepota...
Koliko god ona bila lepsa od Jece nikada nece biti bolja od nje...a jos nece da igra za reprezentaciju...pa ja bi je na vesala natakla!!!!! Kako me samo nervira ta riba strasno...mora ona da mi bude uvek neki izuzetak......
Nju ljudi nece pljuvati zbog njenog izgleda vec zbog toga sto ne zeli da igra za svoju zemlju...a ja cu da budem u toj grupi koja je pljuje zbog toga!!!1

Srlesrle:
Pazite ljudi,razmislite da ste na Aninom mestu sta biste uradili?Ne branim je,ali isto tako ona gleda najbolje za svoju karijeru sta ce i kako ce.Mozda jednostavno smatra da joj igranje za reprezentaciju ne koristi,ima ljudi koji ne gledaju tako da neko i voli tu reprezentaciju...Vec iskljucivo kroz nagrade,novac itd.
Evo Novak npr...OK,izgubio je,ali to je savrseno normalno.Da moze sa 19 godina da osvoji svaki turnir,sve bivse generacije tenisera bi mogle da mu pljunu pod prozor.Ima para koliko hoces,ali igra za tu reprezentaciju iako mu ona ne treba ni za kakvu promociju.Svaka cast.
Aleks Bogdanovic...pazite,to sto neko uzme drugo drzavljanstvo nije nista lose.Novak je pre dve godine imao ponudu Engleske da predje kod njih,a ponuda? Posao za oba roditelja,koledz za brata i vrhunski uslovi za rad i jos neke stvari,ne secam se vise.Pazite,pre 2 godine,a tad Nole nije bio ni blizu ovoga sada. Da ste vi na njegovom mestu,RAZMISLITE da li biste odbili ovako nesto? A kamoli ako nemate neku veliku buducnost-hej,pa ne moze svako da udje u prvih 10,20...
PA O OTME I JA GOVORIM, ZATO BI TREBALO DA BUDEMO OPUSTENIJI SA ANOM, JER JE I ONA SVESNA DA NJENE KOLEGINICE IZ BOLJIH ZEMALJA DOBIJAJU BASNOSLOVNE SUME ZA SAMO IGRANJE ZA SVOJU ZEMLJU, A DA NE PRICAMO O RAZMAZENOM MURRAY-U KOJI IMA I TRENERA NAJBOLJEG NA SVETU ,PLACENOG PRITOM!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back