Ethelwulf
Poznat
- Poruka
 - 7.345

Pa ja ne znam uopšte kako neko može da ne bude fizički aktivan.. Mislim, kapiram ja ne može svako da trči, nema kondicije pa odustaje.. Ali kad bi znali koliko se lepše čovek oseća posle, mislim da ne bi stajali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ja ne znam uopšte kako neko može da ne bude fizički aktivan.. Mislim, kapiram ja ne može svako da trči, nema kondicije pa odustaje.. Ali kad bi znali koliko se lepše čovek oseća posle, mislim da ne bi stajali
Podrzavam....nista lepse od osecaja kad se zavrsi trening,dodje sa basketa,trcanja,pa kad se istusiram i legnem...
![]()
 Ima da praktikujem to svaki dan kad mi vreme i obaveze dozvole... Evo sad izmerih, juce sam 17km izvozala na bajsu, je l' dovoljno za prvi trening posle 9 meseci? Kontam da necu bas nesto povecavati, otislo mi je sat i 15 minuta juce, to je taman koliko mi odgovara da izdvojim... Ponekad mozda ako bas nemam sta da radim mozda produzim 
 Kontam lagane su, ne bi trebalo da se goji od njih...
kakve bre kremenadle i kokice..jel vidis kolko je sati
nema ovako kasno jela a kremenadle su masne i na rostilju da su..opet za dorucak ne treba jaja nego jedno jaje i vise belanacaPa ti se uopste ne hranis zdravokakve bre kremenadle i kokice..jel vidis kolko je sati
nema ovako kasno jela a kremenadle su masne i na rostilju da su..opet za dorucak ne treba jaja nego jedno jaje i vise belanaca
 Od nekadasnjih 4 jaja sa 3 snite hleba smanjujem na dva bez hleba + paradajz 

au covece pa ja tolko nisam jeo ni u najboljoj snazi
kokice nisu naivne same po sebi jer mozes jesti da ne stajes..+ ako solis i dodajes ulje uzas..nemoj te izgovore ne moze odmah..naravno da moze jer nije to da ne jedes nista samo je odjednom promena namirnica i nacina spremanjaDanasnji ucinak
Dorucak - dva przena jaja, dva paradajza, bez hleba
Nes kafa i cedevita
Rucak - tri manje krmenadle, dva pradajza, cvekla, bez hleba
Dva sata posle rucka malo vrlo malo sladoleda
Voznja biciklom 23km ili sat i po vremena
Casa cedevite
Za veceru ne znam sta cu jos smisljam, neko voce ili kokice...
Smem li kokice jesti? Neki kazu da su dijetalne a neki opet kazu da se od njih toviKontam lagane su, ne bi trebalo da se goji od njih...
au covece pa ja tolko nisam jeo ni u najboljoj snazi
kokice nisu naivne same po sebi jer mozes jesti da ne stajes..+ ako solis i dodajes ulje uzas..nemoj te izgovore ne moze odmah..naravno da moze jer nije to da ne jedes nista samo je odjednom promena namirnica i nacina spremanja
 Udebljala sam se 5kg za neke dve godine otprilike sto nije tako strasno... A jela sam vise od tate koji ceo dan radi 
 Kontam da je mozda zato sto nisam jela brzu hranu, uglavnom je to sve domace 

Kako bi ja radio na rvom mestu :
Paradajiz je ok, a jaja, umesto 2 cela pojedi 4 belanca i jedno zumance, i treba da ubacis ovesene pahuljice.
Umesto cedevite iscedi bolje jedan limun u litar vode i ubaci kascicu meda.
Krmendadle su ok za pocetak, slobodno uzmes 4, ali jedes ih tako da 2 pojedes u 14h i druge 2 u 16h i ubacis 50-100 grama pirinca ili kuvanog krompira
Posle voznje bajsa a i pre, moj ti je savet da ako hoces da mrsas ZDRAVO nikako ne jedi sladoled, posle bajsa pojedi jos nekog mesa, ili tunjevinu, jer kad trosis misice oni budu gladni sigurno ih neces nahraniti sladoledom ili vecereom u 22h
A vecera, ni voce ni kokice, tunjevina, piletina, junetina, ela sir, povrce, to je dobar izbor.
 (nisam ja sve pojela, jeli su i moji)
Evo danas pojedoh za dorucak 4 kuvana belanca i jedno zumance kuvano, paradajz plus ljuta paprika, i malo, znaci bukvalno dva zalogaja korice hleba jer mi bilo gadno da jedem jaja sama. (ali opet kad uporedim, nekad sam jela par sniti hleba, tako da je i to napredak).
Za uzinu imam kupine.
Slazem se sa gore navedenim. Juce mi je recimo taman bilo te tri krmenadle, ali manje su, recimo kao dve vece. Nisam osecala glad. A sladoled smo konacno pojeli, bila dva ona velika Kvatro-a Frikomova, vise ga nema, tako da sladoled je konacno izbacen(nisam ja sve pojela, jeli su i moji)
Limunadu pijem uvece ako izadjem, umesto nekadasnjie Guarane i Koka Kole, predjoh na limunadu pa i to je nesto zar ne?
Da sinoc nista nisam vecerala, legla sam ranije da spavam.
P.S. S cim ti jedes ovsene pahuljice? Meni je to gadno sa obicnim jogurtom, da probam sa vocnim jogurtom?

Probaj ovsene sa mlekom(sa 0 posto masti)ja doduse jedem musli...
Probacu, ima da ih jedem pa makar na silu!Valjda cu se posle izvesnog vremena navici...
Musli sam pre probala i gadno mi ne mogu ga jesti...
Uff,kako to da ne volis musli?Ja ga bas volim,jos dodam po 1 kasicicu suvog grozdja i suvih brusnica,super je...
 Al ove ovsene cu morati da probam, svi ih preporucuju...Jao cuj njega, procitaj svoje postove sa pocetka ove teme hteo si za 10 dana da skines 5 kila...
Ja zelim za 2 meseca da skinem 5 kila, danas vozim bajs samo da ne bi preslo u naviku to preskakanje, a vozicu najlaksom brzinom cisto malo da odmorim i necu onoliko dugo kao prethonih dana... Najvise sat vremena... A za racunicu sam se zezala to je neko napisao, pa sam ja pretocila u moju situaciju...
iz tog razloga ti i pisem sve ovo, jer ja sam pravio greske, onda se sedne i nauce se neke stvari, i sve bude lakse...
ti ako si resila da umesto 3 kriske hleba za dorucak pojedes 2 i vozis 20 kilometara biciklu i zamislila si za 2 meseca da smrsas 5 kg mislis li da ces uspeti samo zato sto si dala sebi rok od 2 meseca?
Možete mi pomoći.
Inače trčim naveče.Sad sam zbog obaveza i svega,to promjenio,pa trčim ujutru.
Je li bolje da ujutru prije trčanja pojedem 2 banane radi energije.
Ili da jedem poslije trčanja?
I još nešto.
Je li dovoljno trčati 40 min ? Trčim svaki drugi dan.