Tema o Temu

Meni i dalje cene deluju neverovatno. Jel sam možda previdela da se za svaki artikal plaća tih +220 koje se najčešće pominju ili je jednostavno u pitanju to što se duže čeka dostava pa je zato i jeftinije?
Stvarno su takve cijene i ne znam da se plaća bilo šta drugo osim cijene artikla koliko piše. Jedino znam da minimalna narudžba mora biti oko 20 eura što nije problem :)

instalirao, moja banka daje virtuelnu jednokratnu karticu za placanje u dinarima, porucio, platio, kazu, izdelili smo na tri paketa, prvi krenuo... porucio svasta nesta, javljam utiske.
i da, vec dva dana skrolujem po temuu, ko dete u prodavnici igracaka... i da, ne preporucuje se direktno placanje sa vaseg glavnog racuna, za svaki slucaj...

sta bi ona i odakle?
Screenshot_2024-08-24-15-01-01-312_com.einnovation.temu.jpg

ovu lampu?

Meni je stigla poruka da mogu da preusmerim pakete na paketomat...
Nikada ga nisam koristila...Ukoliko ga preusmerim koliko sati imam da ga pokupim i sta treba da se pokupi?
Ako ga ne preusmerim sticice redovno na adresu?
kod nas (bar meni zato valjda što sam u Zg bez pitanja šalju na paketomat). Imam 7 dana da pokupim, jako je jednostavno, ma mail dobijem šifru, dođem do paketomata, ukucam šifru i otvore se vrata s paketom :)

Back