Tema o Temu

Evo iskreno 50% stvari koje sam naručila su ono bačene pare. Lako se zanosim niskim cenama i kupujem gluposti koje mi uopšte ne trebaju u životu.

Nisam dobro pročitala i stigao mi usisivač za auto sa kratkim kabelom i to ne puni se na usb nego na onaj upaljač u kolima, dakle ničemu ne služi.
Onda...kupila sam neko sredstvo za plastične delove za kola. Ni to ničemu ne služi.
Šnale su mi 50/50...ima očajnih i ima onih koje su ok...
Patike sam kupila drugoj osobi i ona je oduševljena sa njima...
Maskice za telefon su skroz ok...
Nemam pojma ni šta sam još naručila...:prstic:

naručila neke gluposti tipa modle za izrezivanje kolačića ok su, lampice solarne za balkon isto ok (mislim iste takve se prodaju duplo skuplje kod nas u dućanu a zemlja porijekla Kina), uloške za cipele od memorijske pjene onako iz znatiželje i isto su ok, razne šarene vrećice ... ne kupujem ništa od čega bih očekivala nešto previše ali ovako neke "igračke" su stvarno ok.

vecina stvari za svakodnevnu upotrebu, koje regularno kupujemo je kinesko... da su upropastili ostatak sveta, jesu, niko ne moze da im konkurise cenama... tako rade vec 40+ godina, uspesno!
svidjalo se to nama ili ne, tako je.
na temuu ima dosta prakticnih stvari koje mogu da olaksaju posao, ili koje nisu vredne cene, ulozenog truda i rada u sopstvenoj reziji.
odecu, nakit, bizuteriju, obucu i igracke za decu, ne porucujem, niti bi ih bilo kome preporucio.

ne pratis fabulu radnje, a na temua si okssnila, ondak... ;) ako nemas kocnice dobre, mozda je i bolje.
Suspicious Mr Johnson GIF by ABC Network

Odeću nisi naručivala?
Vidim neke haljine boli glava kako izgledaju, ne znam da li je to to ili fail. Ne bih da mi stigne vreća umesto haljine

nisam, odjeću nekako ne bih ali ovakve igračke za čišćenje ili gumice za kosu svakako bih. Uzela sam od odjeće jedino neke jednokratne kabanice zato što su vrlo male i stanu u svaku torbu

Na ovo kišno vreme baš onako legne temu...i tako naručih za 3000 očas posla.
I taman platim kad mi iskoči nešto što mi baš treba po nenormalnoj ceni (ona staklena flaša za ulje sa rasprskivačem za 80 dinara)... dodam.
I onda opet iskoči nešto što nisam ni znala da postoji, neki kaiš što se ne kopča napred nego nekako svugde okolo ali ne tamo gde je dugme na pantalonama. I to 80 dinara, naravno kupim.
I onda ugasim telefon. Ebo ih sistem , do ujutru bi poručila još sto stvari.

I taman platim kad mi iskoči nešto što mi baš treba po nenormalnoj ceni (ona staklena flaša za ulje sa rasprskivačem za 80 dinara)... dodam.
I onda opet iskoči nešto što nisam ni znala da postoji, neki kaiš što se ne kopča napred nego nekako svugde okolo ali ne tamo gde je dugme na pantalonama. I to 80 dinara, naravno kupim.
uvijek iskače baš ono što treba :rotf:

taj rad :lol:
sreća moja pa nikako da otvorim račun u poš štedionici.
neću intezu, napeachkala sam ih :lol:

Back