trozubac
Veoma poznat
- Poruka
- 10.841
tako bi trebalo, a za paketomat, vidi koji ti je najblizi, odaberes ga, ili ti oni po adresi, posalju koji ti je najblizi, odes sa kodom koji ti posalju kad ostave i pokupis.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako bi trebalo, a za paketomat, vidi koji ti je najblizi, odes sa kodom koji ti posalju kad ostave i pokupis.
ERste nema tu opciju.moja banka meni omogucava da preko mobilne aplikacije kreiram jednokratnu virtuelnu karticu, na nju prenesem koliko mi je potrebno za placanje, platim, i posle toga kartica nestaje, to mu dodje nesto kao jednokratni racun za placanje...
A kruška?ja to ovako, zapisem sta ganjam, pa kad zavrsim, u pretragu i porucivanje polako...
pise dole X 2... cccA kruška?
Videh na netu da tu paypal opciju ima inteza i poštanska štedionica.Ja imam u Intesa banci poseban devizni racun na koji prebacim iznos kada zelim nesto da kupim sa neta i savrseno radi. Nikada nemam na njemu vise od 2-3 evra sem u procesu kupovine. Navodno je nemoguce ga povezati sa drugim mojim racunima u istoj banci i siguran je za te stvari.
Verovatno. Mislim ja sam u banci Intesa mislim preko 10 godina i imam vise racuna pa mi skidaju mesecno sve zajedno.Videh na netu da tu paypal opciju ima inteza i poštanska štedionica.
Jel se plaća mesečno održavanje računa?
na temuu mozes i u dinarima da pazaris.Ja imam u Intesa banci poseban devizni racun na koji prebacim iznos kada zelim nesto da kupim sa neta i savrseno radi. Nikada nemam na njemu vise od 2-3 evra sem u procesu kupovine. Navodno je nemoguce ga povezati sa drugim mojim racunima u istoj banci i siguran je za te stvari.
ma mogu ali zasto bih kada vec imam ovu...plus ovu koristim i za inostranstvo ako negde putujem...na temuu mozes i u dinarima da pazaris.
ako imas inteza mobil aplikaciju vidi da li imas mogucnost pravljenja virtuelne kartice...
vjerojatno je to poklon za skidanje aplikacije, ja to nisam dobila jer nisam instalirala aplikaciju na mobilni, kod nas je minimalna narudžba 20 eura i poštarina se ne naplaćujeU čemu je fazon u odabiru dva besplatna poklona ?