Tema o Temu

tako bi trebalo, a za paketomat, vidi koji ti je najblizi, odaberes ga, ili ti oni po adresi, posalju koji ti je najblizi, odes sa kodom koji ti posalju kad ostave i pokupis.

Poslednja izmena:
ja to ovako, zapisem sta ganjam, pa kad zavrsim, u pretragu i porucivanje polako...

Prilozi

• IMG_20240824_155131.jpg
    IMG_20240824_155131.jpg
    113,4 KB · Pregleda: 26
Ja sam ovog puta porucila samo neke sitnice...

Onaj rucni usisivac za kola za oko 600 din...neku kremu za plastiku isto za kola za oko 300 din, za mob foliju, maskicu i prsten...neku spavacicu za 300 din :mrgreen:
i neke snalice ukrasne za kosu...
Videcemo :)

Ja sam napunila korpu za preko 3000 din. :lol: ali onda skopčah da ne mogu preko moje banke drugačije osim da ostavim broj moje viza kartice pa odustah.
Inače, obožavam te sitnice. Mogla bi para i para da dajem za to i nikad mi nije žao

Ja imam u Intesa banci poseban devizni racun na koji prebacim iznos kada zelim nesto da kupim sa neta i savrseno radi. Nikada nemam na njemu vise od 2-3 evra sem u procesu kupovine. Navodno je nemoguce ga povezati sa drugim mojim racunima u istoj banci i siguran je za te stvari.

Ja imam u Intesa banci poseban devizni racun na koji prebacim iznos kada zelim nesto da kupim sa neta i savrseno radi. Nikada nemam na njemu vise od 2-3 evra sem u procesu kupovine. Navodno je nemoguce ga povezati sa drugim mojim racunima u istoj banci i siguran je za te stvari.
Videh na netu da tu paypal opciju ima inteza i poštanska štedionica.
Jel se plaća mesečno održavanje računa?

Videh na netu da tu paypal opciju ima inteza i poštanska štedionica.
Jel se plaća mesečno održavanje računa?
Verovatno. Mislim ja sam u banci Intesa mislim preko 10 godina i imam vise racuna pa mi skidaju mesecno sve zajedno.

Inace moja drugarica je isto otisla u Intesu sada pre oko 2 meseca da otvori samo devizni racun za online kupovinu posto je njena banka nesto komplikovala.
Pitacu je u ponedeljak pa javljam koliko kosta to zadovoljstvo.

na temuu mozes i u dinarima da pazaris.
ako imas inteza mobil aplikaciju vidi da li imas mogucnost pravljenja virtuelne kartice...

Ma naručivala sam ja nekoliko puta i sad imam priliku da ako poručim preko 4200 mogu dva poklona da dobijem. E sad u čemu je caka, to baš i nisu jeftine stvari koje mi nude. Da ne bude ja poručila za 4200 a ne ukucam neko sr.anje od koda pa ne dobijem poklon.

Back