sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.295
Naruči mi molim te. Uplatiću ti na račun.Puno hvalaovaj link radi a na onom prvom kaže nema više sve rasprodano (navalile forumašice
)
Obožavam te lampice i gluposti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naruči mi molim te. Uplatiću ti na račun.Puno hvalaovaj link radi a na onom prvom kaže nema više sve rasprodano (navalile forumašice
)
Stvarno su takve cijene i ne znam da se plaća bilo šta drugo osim cijene artikla koliko piše. Jedino znam da minimalna narudžba mora biti oko 20 eura što nije problemMeni i dalje cene deluju neverovatno. Jel sam možda previdela da se za svaki artikal plaća tih +220 koje se najčešće pominju ili je jednostavno u pitanju to što se duže čeka dostava pa je zato i jeftinije?

Ma koji problem...Stvarno su takve cijene i ne znam da se plaća bilo šta drugo osim cijene artikla koliko piše. Jedino znam da minimalna narudžba mora biti oko 20 eura što nije problem![]()

Neću da klikćem. Navučeni ste.Ovo ti je isto kao izlog, ne znaš šta bi pre da kliknešp.s. ako odlučiš da spec psihijatriju, pristajem da ti budem pokusni pacijent, lečenje ovisnosti
![]()

Tu nema pravila, ja sam prva slomila u toku prve nedelje, a druga imam već više od decenije. Ista vrsta, ista kupovina, po boji se razlikovala.Nego ne rekoh vam, ona klesta sto sam umesto na temu nasla u radnji, isto pakovanje znaci isti proizvodjac, pukla su u toku prve upotrebe![]()
Bem li ga.... A tako je sa kinezima, lutrijaTu nema pravila, ja sam prva slomila u toku prve nedelje, a druga imam već više od decenije. Ista vrsta, ista kupovina, po boji se razlikovala.
Mnogo si jaka metlo.
mislim da bi @sunchaya trebala uslugu ako joj možeš pomoći oko kupovinevalja ciljano kupovati, po spisku, inace...
ja bih rado ali sam u Zg a dok naručim i pošaljem do Bg proizvod je preskupDasta bi ona i odakle?Pogledajte prilog 1598157
ovu lampu?
Ne znam šta je to i kako se i gde nabavlja.imate one internet kartice, na njih uplatite koliki je racun i nema problema...

kod nas (bar meni zato valjda što sam u Zg bez pitanja šalju na paketomat). Imam 7 dana da pokupim, jako je jednostavno, ma mail dobijem šifru, dođem do paketomata, ukucam šifru i otvore se vrata s paketomMeni je stigla poruka da mogu da preusmerim pakete na paketomat...
Nikada ga nisam koristila...Ukoliko ga preusmerim koliko sati imam da ga pokupim i sta treba da se pokupi?
Ako ga ne preusmerim sticice redovno na adresu?