Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
prodam butku za veštački pamkreas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dnevno popijem 5-10l vode kad je vrucina, dok zimi 1-2l
fora je što može da se izleči koji god tip da je samo što ljudi ne žele da čuju za lek, navikli su da budu bolesni, prija im ta uloga
fora je što može da se izleči koji god tip da je samo što ljudi ne žele da čuju za lek, navikli su da budu bolesni, prija im ta uloga
Nisam ja kriv što verujete da je prirodno biti bolestan
Slažem se, to što sam ja zdrav to je anomalija s kojom sam se rodio, i imam sreće zbog toga, huhSta lupas ti jebbote? Ko je rekao to? Ti si rekao da ljudi mogu da se izlece da hoce, ali nece...Nemas pojma koliko je tesko biti bolestan, ako pricamo konkretno o dijabetesu, koliko mladog sveta boluje od toga, ceo zivot se pridrzavas posebnog rezima ishrane. Zamisli koliko je tesko objasniti malom detetu da ako svi njegovi drugovi jedu tortu na rodjendanu on ne sme ili ne sme jebbenu milku da pojede...Nije ti to kraj problema..Tu ti je i onaj psihicki problem kad u pubertetu imas manjak samopouzdanja i tesko ti padne i kad ti neko kaze da si ruzan, a kamoli jos da znas da nisi zdrav...Kad moras da rokas insulin na ekskurzijama...I sta bi ti uradio da ne daj Boze imas to? Znas da neko ima jako visok secer jos od detinjstva i nema sanse da to spadne samo ako prestanes slatko da jedes...Sad bi ti pronasao lek, je l'?
Da ne pricam o drugim bolestima koje su tri hiljade puta gore jer sa dijabetesom covek moze da zivi, dok sa necim drugim ne...Da si proveo bar jedan sat u bolnici i upoznao neke ljude shvatio bi koliko su zdravi neozbiljni i misle da je to sto su zdravi prirodna stvar, a ne shvataju koliko jebbene srece imaju... Da si bar krajnike operisao znao bi koja ti je frka kad ulazis u operacionu salu, a ne mesecima da lezis po bolnicama, raspravljas se sa medecinskim sestrama, svaki dan dajes krv na analizu i rokaju ti infuzije...I zato nemoj da pricas o necemu sto nemas blage veze i bolje za tebe sto ne znas, samo cuti, molim te...
omg kako si isfrustrirana
i ne, neću da ćutim, šta god poželim - napisaću
(i da, to što si nešto naučila u medicinskoj školi, ne mora da znači da je to tačno)
Slažem se, to što sam ja zdrav to je anomalija s kojom sam se rodio, i imam sreće zbog toga, huh
pegla mi se od vas
Sta lupas ti jebbote? Ko je rekao to? Ti si rekao da ljudi mogu da se izlece da hoce, ali nece...Nemas pojma koliko je tesko biti bolestan, ako pricamo konkretno o dijabetesu, koliko mladog sveta boluje od toga, ceo zivot se pridrzavas posebnog rezima ishrane. Zamisli koliko je tesko objasniti malom detetu da ako svi njegovi drugovi jedu tortu na rodjendanu on ne sme ili ne sme jebbenu milku da pojede...Nije ti to kraj problema..Tu ti je i onaj psihicki problem kad u pubertetu imas manjak samopouzdanja i tesko ti padne i kad ti neko kaze da si ruzan, a kamoli jos da znas da nisi zdrav...Kad moras da rokas insulin na ekskurzijama...I sta bi ti uradio da ne daj Boze imas to? Znas da neko ima jako visok secer jos od detinjstva i nema sanse da to spadne samo ako prestanes slatko da jedes...Sad bi ti pronasao lek, je l'?
Da ne pricam o drugim bolestima koje su tri hiljade puta gore jer sa dijabetesom covek moze da zivi, dok sa necim drugim ne...Da si proveo bar jedan sat u bolnici i upoznao neke ljude shvatio bi koliko su zdravi neozbiljni i misle da je to sto su zdravi prirodna stvar, a ne shvataju koliko jebbene srece imaju... Da si bar krajnike operisao znao bi koja ti je frka kad ulazis u operacionu salu, a ne mesecima da lezis po bolnicama, raspravljas se sa medecinskim sestrama, svaki dan dajes krv na analizu i rokaju ti infuzije...I zato nemoj da pricas o necemu sto nemas blage veze i bolje za tebe sto ne znas, samo cuti, molim te...
Pa ne izvlacite stvari iz konteksta, nisam nigde napisala da nije normalno....ma vi niste normalni ***** vam majku razmazenu...
upoooomoć smara me profesorka geografije na fejsu