Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam problem
tumblr_m0ydpllv2m1qfdwsio1_500.gif

Poslednja izmena:
moj ******, šećerna bolest se ne leči nikako ako je u pitanju tip 1, moja sestra od strica ima taj.
Striktna ishrana ,šećer čas skače čas pada, ne sme da jede dosta toga a ostalo u određenim količinama, bode se svakog dana kao hardkor džanki, stalno pregledi, previše kinte se da za sve to, od insulina do hrane itd.

Ebeno je to, ne bih preživeo
još pogotovo što ne sme alkohol nikako

moj ******, šećerna bolest se ne leči nikako ako je u pitanju tip 1, moja sestra od strica ima taj.
Striktna ishrana ,šećer čas skače čas pada, ne sme da jede dosta toga a ostalo u određenim količinama, bode se svakog dana kao hardkor džanki, stalno pregledi, previše kinte se da za sve to, od insulina do hrane itd.

Ebeno je to, ne bih preživeo
još pogotovo što ne sme alkohol nikako
Moze alkohol, zavisi sta tacno imas, koji tip bolesti, Moras da trgujes onda secerima i to, ali nije toliko strasno kao sto zvuci : D

brate, pa ne vade ljudi hiljade evra iz šešira umesto zeca pa da mogu da se potpuno izleče :lol:

Ili transplantacija pankreasa, a ima i ona fora sa ugrađenom pumpom koja reguliše šećer automatski određenim dozama insulina pa tad može bilo šta da se jede
Al' ko će da iskešira toliku sumu, dovraga.
Još da ode u stranu državu da se to odradi, ovde naši ****** ne znaju da prišiju kad ga kućka odgrize

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back