Imash 2 opcije..
Jedna je da padnesh u depresiju i sjeebesh se totalno... shto ce verovatno dovesti do toga da ni sledecih 25 godina necesh yeebati ni imati ribu... 
Druga opcija je da priznash sebi da patish od niskog nivoa samopouzdanja, da si smotan, socijalno nesposoban   [jer priznanje je prvi korak ka izlecenju, right? 

], i probash da sanirash to.
Kako?
Vidi sta su ti spoljasnje mane...
Aha.. debeo sam... okej, malo cu da smrsam.
Aha... masna mi je kosa... okej, opracu je i podsisacu se uredno...
Stalno se oblacim isto... u redu, ustekacu 200 evra i kupicu nove lone, kosulju, patike...
Drugo.. vidi koje su ti >>unutrasnje<< mane...
Aha.. mislim da sam ruzan...  ocigledan znak manjka samopouzdanja. Pogledaj malo oko sebe... videces da ima X ruznijih tipova od tebe koji imaju ribe... 
U cemu je njihova tajna?
Pa jednostavno oni ne misle da su ruzni.
Vole sebe... a kad vole sebe i drugi ih vole...
One koji su u fazonu da svaki dan zvocaju sebi (i drugima) kako im je velik nos, suvise izbacena donja vilica, pretanka kosa, bla bla... niko ne voli! Tj. moze da ih trpi jednom, dva puta... a treci put... maaaaakni mi ga odavde 

Dalje... moras da naucis kako da se ophodis prema devojkama...
Ne vole sve iste stvari...
Prema nekima ces morati da budes kulturan i pokazujes manire... a drugima ces biti veci frajer sto si bahatiji i primitivniji...
Prilagodi se.. 
Ako ti je samo stalo da yeebesh... shto ne bi bilo loshe da razbijesh barijeru 

... i 25ogodisnji celibat 

... otidji u neki drugi grad gde te niko ne poznaje, nabaci fensi odelo, dobar parfem, iznajmi stan za vikend, u subotu izadji u neki klub/splav... malo djuskaj, muvaj se... nema shaaaanse da ne ostvarish kontakt bar sa jednom... predlozi joj da svratite do tebe... i to je to...