Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
Ne, ne. Nemoj biti musko. Bezi od problema dok god mozes, a kad te stigne, pravi se da nije tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemojStivi, daj mi njen nalog, ja cu te obavestavati o njenom kretanju po netu...![]()
pa vidis, da nemam neke osobe tu do kojih mi je stalo, porodicu i prijatelje sa kojima se ne cujem cesto mozda bi ovo i bilo najboljke resenje ....A sto jednostavno ne iskljucis fejs, i lepo kad te pita kazes "iskljucio sam fejs".![]()
a cekaj kako iskontrolistati sebe,Nemoj je blokirati, nego budi mushko i iskontrolishi se.
Ne, ne. Nemoj biti musko. Bezi od problema dok god mozes, a kad te stigne, pravi se da nije tu.
Ma prebaci te na msn, i resen problem.
Razmisljao sam o tomereci joj da si gej! Ili da si moderator na Krstarici pa ne mozes da budes u vezi zbog obaveza na forumu.
Kakav bizaran "problem" :/ Kontam da si emo, Stivi![]()
To i dalje ne bi objasnilo zasto si smatrao za potrebno da je blokiras.Razmisljao sam o tome![]()
Recimo ovako....vratio sam se od kardiologa,gde su mi utvrdili da mi je srce takvo kakvo,i postavili su mi 3 izbora.
Prvi je da izaberem neki sport da se bavim(važim za jaako ljenju osobu),ali to traži dosta vežbanja,a i blamiraću se žešće na početku.
Drugi je da mi ugrađuju zalistak,što mi je takođe zjb opcija.
Treće je da ostavim ovako kako jeste,s tim da to što imam da me neće ubiti,ali će mi zagorčati život užasno.
Sad,šta bi vi birali?
Da ne bih gledao njene slike , i da ne bih pao u iskusenje da komuniciram sa njom .To i dalje ne bi objasnilo zasto si smatrao za potrebno da je blokiras.
@Over
Mozes da trazis od nekog da ti prebaci kredit, valjda.
Pitaj nekog od forumskih burzujcica. xD
Prvo naravno .Recimo ovako....vratio sam se od kardiologa,gde su mi utvrdili da mi je srce takvo kakvo,i postavili su mi 3 izbora.
Prvi je da izaberem neki sport da se bavim(važim za jaako ljenju osobu),ali to traži dosta vežbanja,a i blamiraću se žešće na početku.
Drugi je da mi ugrađuju zalistak,što mi je takođe zjb opcija.
Treće je da ostavim ovako kako jeste,s tim da to što imam da me neće ubiti,ali će mi zagorčati život užasno.
Sad,šta bi vi birali?
Ja bih trenirao nesto...uzmi radi sklekove, trbusnjake, trci za pcoetak i odna krnei sa nekim sportom, tako se neces izblamirati...
Ja sam nenormalno lenj, ali brate da ima box i profi trener u mom gradu otisao bih i ne bih izlazio iz sale...![]()
Ti bi Snicekrs! sta lupetas ? Covek ima srcanih problema ti mu savetujes sklekove i trbusnjake .
Ako mene neko pita, ja bih se bavio plivanjem . Mislim da je za srce plivanje najbolje resenje , obzirom da je za sam proces plivanja disanje a samim tim i snabdevanje organizma kiseonikom jako bitno .
Ahaa, pa nisam znao da moze samo balet da trenira...
Mislio sam da moze bilo koji sport...a valjda bi trebalo i da moze cim su mu dali opciju i da ne mora nista da radi, dakle moze malo i opterecenja da podnese...![]()
'ebote, ne mora on raditi 300 trbusnjaka po seriji...Odradi cisto malo da ojaca misic...ne radi on trbusnjake srcem nego trbusnim misicima...a i bolje to nego da ne radi nista...
Kako god, ja bih uradio to sto sam rekao i siguran sam da mi ne bi nista bilo, a on neka radi sta hoce...normalno, plivanje mu je najbolja opcija, tu rade svi misici bez velikog opterecenja, ali posto je rekao da je lenjivac mislio sam da mu dam nesto sto moze raditi kod kuce...
Jeeeej pola polaDobro,ne umirem još,probaću trbušnjake i sklekove.Zbog tremora ruku,preporučeno mi je da uzmem neki sport gde se može koristiti makar jedna ruka,da se još poboljšaju refleksi(ne,ne može šah,već sam pitao).Plivanje ću praktikovati uz biciklizam,pošto je lokalno jezero zapravo septička jama,tako da ću ići na bazen u gradu.
Sad,koji sport sa rukama da izaberem? o.O .Običan tenis neću da komentarišem,mačevanje je preskupo(ne zove se džabe aristokratski sport),a stoni tenis mi je preporučio drug,ali nisam siguran
Za svaki slučaj,napisaću testament.Stivi i Sniki,vama ostavljam svoju repku![]()
Ybt, ti kad si mamuran nista ne kapiras...rekoh' ne treba da radi 300 trbusnjaka vec cisto koliko moze da bi aktivirao misic, i nisam rekao da ne treba da trenira neki sport vec da ako ne zeli da se blamira na treninzima da mu je bolje da prvo aktivira misice pa da onda krene na da trenira, tako se nece blamirati...citaj malo pazljivije, Stivi...