Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postavi molim te :lol:

hvala kolega :rumenko:

sta da kazem devojci koja mi se svidja kada sazna da sam je blokirao na fejsbuku bez da otrkivam svoje prave osecaje :neutral: a saznace vec do veceras kada budem dremao u najvece .

elem ubedjen sam da se i ja njoj svidjam, ali ne ide, ona ima momka dugo vec, ne zeli da prekine to ocigledno i ne krivim je zbog toga i zbog intezivnog razmisljanja o njoj odlucio sam da je blokiram veceras .

ne uzimajte ovo fejsbuk za ozbiljno, blokirao sam je i u glavi zapravo ali to ne vidi i ne moram da objasnjavam .

Ako već vidiš da ne ide, pusti... Ako ona bude htela, raskinuće s njim... ;)
Nije baš ohrabrujuće, ali po meni je tako najpametnije. Je l' si je pitao da izađete ili nešto?

da izadjemo ? :hahaha:

svaki put kada izadjemo oboje u grad vidimo se :lol: ali ne, nisam trazio nikad da nas dvoje konkretno izadjemo sami, a mislim da nije ni bitno .
elem, da mislim da sam uvideo da ne ide i da ona ne zeli da raskine sa njim , zato i regujem ovako :neutral:

Pa pitaj je da odete do grada na sladoled, limunadu ili tako nešto... A ako već vidiš da baš ne ide - nemoj da siliš.

covece ja tu devojku znam 4 godina . znam je , zna me . zna da mi se svidja , rekao sam joj . nije ovo zalopojka tipa "kako reci devojci da mi se svidja" . sve je to reseno . shvatio sam (mozda) da od ovoga nema nista i ne znam kako da joj kazem zasto je blokirana :/ zao mi je , ali opet bolje po mene da je tako .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back