Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve to stoji. Samo sto to NIJE LJUBAV. To je fatamorgana. U nedostatku opisa, greskom se uzima imenica "ljubav". Ljubav je nesto neopisivo ogromno, i ne moze se svako voleti. Pogotovo ne neko koga znas 8 meseci. I jos ti je prvi. Mozda zato sto nikad nista nisi osetila slicno, pa se tripujes.

Inace, ne osporavam da imamo osecanja sa 16. Imamo ih i sa 4, kad se naljutimo na mamu sto nam ne da preko ulice da idemo, a sad shvatis da je bila u pravu.

Ovo je kao kada sit covek,koji nikada nije bio duze vreme gladan ubedjuje nekog ko je gladan,da nije gladan i da tripuje. Bas ti znas sta neko oseca? Danasnjih 15,16 godina je kao da imas u proslom veku 20 najmanje. Deca brzo rastu i sazrevaju.

Johne,nikoga nisi voleo a pricas da ljubavi u sesnaestoj nema.oslanjas se potpuno na sopstveno iskustvo.

Zato sto sam dovoljno pametan da razlikujem zaljubljenost od ljubavi. Zaljubljen sam bio gotovo svaki put( osim kad je 1 najt stend), ali to ne znaci da je volim boze.

@user friendly: Upravo si poredio babe i zabe :lol:

Btw, ti si takodje propovedao ovu teoriju. Da se nisi zaljubiska? :rumenko:

Zato sto sam dovoljno pametan da razlikujem zaljubljenost od ljubavi. Zaljubljen sam bio gotovo svaki put( osim kad je 1 najt stend), ali to ne znaci da je volim boze.

@user friendly: Upravo si poredio babe i zabe :lol:

Btw, ti si takodje propovedao ovu teoriju. Da se nisi zaljubiska? :rumenko:
Nisam ja nikada propovedao to,ja sam liberal (ne smeta mi sto se mladi volu i pvcaju) i romantik. :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back