TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Blago tebi kad ti je samo to problem![]()
Jes vala, ostali nisu bitni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi kad ti je samo to problem![]()

Једном сам налетио на такву, још не би вјеровао да дјевојчице од 15 година тако могу да уједу, у пичку материну. Сиса ми била модра недељу дана...

ako ti smeta, vratis joj 2-3 puta i prestace.
ako ne prestane, onda je neka hardcore bicarka, sto opet i ne mora biti tako lose.
Једном сам налетио на такву, још не би вјеровао да дјевојчице од 15 година тако могу да уједу, у пичку материну. Сиса ми била модра недељу дана...

Pedofilija,bolest najmilija.![]()

Нешто си се прерачунао, брате, исто смо годиште она и ја![]()

Koliko ti imas godina,ako nije tajna?
Ja kontao oko 20-21?!![]()

Па сад 16, оно се десило љета Господњег 2012.![]()

Tek prestala da doji, treba vremena da se navikne na flasicu![]()

Ako si mazohista...

Ako si mazohista...

) и да ''грицне'', али ни ја нисам осто дужан,Sto je ludja riba,to mi se vise svidja.Моја бивша је.....
како то да назовем.......
веома импулсивна и темпераментна особа.
На шуткама је умела сама да савлада пола оних ''мушкараца'' који су јуришали на њу,
једном приликом је мог ћалета који је из одређених, али сасвим оправданих разлога подпрцавао
ударила ''из шале'' песнајом у раме, на шта је он реко - ''да има тешку руку, и да комотно може да обара руке
са камионџијама по кафанама''.
Мене је умела да огребе (онако крвнички) и да ''грицне'', али ни ја нисам осто дужан,
а најбољи ''љубавни однос'' смо имали после једне ''свађице'' (или размене нежности)
која се изразила у узајамном гађању кухињским есцајгом, дединим књигама и новинама, итд....
Повремено ми недостаје..... нарочито оно њено фино славујско цвркутање преко телефона.

Оверлоуд, Овере.Sto je ludja riba,to mi se vise svidja.Sto si je ostavio kad je bila tako do jaja likusa?