Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Sa tobom i u Bajčetinu ako treba.:per:

Zabodemo gajbu sa ovakvim pogledom i j*be nam se.
156pcma.jpg

Dizajneri,pažnja!Potreban mi je savet na šta spucati 100€.

1.Wacom Bamboo Pen & Touch-tablet dimenzija A5 sveske.Kao neko ko je retko imao priliku da se igra ovakvim spravicama kontam da bi privikavanje na slepo crtanje potrajalo do te mere da ga batalim.
Pozitivno-mož' da crtaš,mož da farbaš,mož' šta 'oćeš
Negativno-male dimenzije,slepo crtanje

2.Wacom Inkling-ovo mu dođe kao neki portable skener.Crtaš na papiru pomoću specijalne olovke dok spravica iznad beleži svaku crtu.Ne možeš farbati direktno nego samo pomoću PS-a,ne možeš brisati kada napraviš pogrešan potez...Kad smo kod pogrešnih poteza mislim da je jedan od njih kupovina ove spravice.Gledao sam na zvaničnom sajtu,kada ti se istroši mastilo mož' se j**at' i bacit' i olovku i skener jer kompanija ne vrši dostavu rezervnih ka Srbiji.
Pozitivno-crtanje na papiru(uigrana šema),komp ne mora biti uključen,mogućnost više slojeva,mogućnost prelaženja olovkom preko nečega već nacrtanog
Negativno-nema brisanja crta,baterija skenera traje 3 sata,kada se olovka isprazni mož' celu spravicu nabiti u rč

3.Epson Perfection V37-skener!Standardni,brutalni...Gledajući promo snimak na YT-u video sam da može skenirati u boji,to bi mi super došlo.Kada sam pre godinu dana trebao skenirati jednu knjigu upravo iz oblasti dizajna,punu šarenila,u svakoj kopirnici su mi ljubazno odgovorili da ne postoji sprava koja skenira u boji.Ko tu koga farba?Dimenzije su odlične(A4),na promo snimku su prikazali da je moguće u delovima skenirati i veće dimenzije od toga pa se posle sve sastavi u PS-u.Ako je sve to istina,ovo je WIN kombinacija.
Pozitivno-crtanje na papiru običnom olovkom,dimenzije,eventualno skeniranje boje,mogućnost da mi skener posluži i u drugim prilikama
Negativno-/
Epson pobedio.Rezultati:
55m3v4.jpg

30svwqe.jpg

VS.
28b493l.jpg
2dilule.jpg

Ovako, mozda jeste smesno, ali odgovara temi, pa da pocnem. Imam drugaricu s kom idem u odeljenje 4,5 god, u zadnje vreme sve vise mislim da joj se svidjam(i ona meni, al tu nema problema xD). Poceli smo vise da se druzimo, uhvatim je da nekad gleda u mene, svaki cas se smeskamo jedno drugom i slicno...
E sad problem je stoja imam vrlo malo iskustva sa vezama. Vec bih je pitao da izadjemo, nije da se nesto plasim odbijanja, i to se desava. Veci je problem sto osecam kada bi i doslo do veze ili tako neceg da bih ja zajebao-uopste ne znam kako da se postavim. Znam da sve to treba da dodje prirodno, ali ne znam da li bih je slucajno zapostavio ili bio previse nametljiv...u principu nesigurnost. Inace ovako nemam neki problem s nesigurnoscu, ranije jesam imao doduse...

Drugi problem, jel postoji neki nacin mimo omladinske da se dodje do novca? Pokusavao sam 2 leta do sada i nista, naravno da nece biti posla za omladince kad nema za ljude sa diplomom, al'reko da pitam za sbaki slucaj.

Što se tiče tvog prvog problema, ispričaću ti situaciju mog druga i drugarice iz razreda.

Dvije i po godine idu u isto odjeljenje. On se u nju u prvom razredu odma' zaljubio. On je inače teži depresivac, reper u pokušaju, pisao joj je srceparajuće pjesme, ali ona tada nije bila zainteresovana za veze i od te ljubavi nije bilo ništa. Na roštilju za prvi maj te godine se napio i plakao za njom. Poslije toga su se stvari smirile. I onda, nakon dvije godine, on se počne nešto ko viđati sa ovom jednom curom iz drugog razreda. Tada u ovoj prvoj proradi ženska sujeta, ljubomora, i njoj se sad on počne sviđati. I ona učini prvi korak, napiše mu pismo (da, pismo, u 21. vijeku) i pismo upali. On njoj kaže da je nikad nije prestao voliti. Svi sretni. Izađu na sastanak prvi put, bilo im fino. Izađu na sastanak drugi put, i desi se nešto katastrofalno, tačnije, poljube se. Bio je to oboma first kiss u životu. Ona je valjda, puno više od ljubljenja očekivala, a bilo joj je, jednom riječju, gadno iskustvo. I zbog toga će i lika ostaviti u roku od dva dana. Ali prije toga će dobro razmisliti da nije ona kriva, da se ona možda jednostavno loše ljubi. I baš iz tog razloga će se u školskom WC-u ljubiti sa drugaricom iz razreda, koja presuđuje da je ipak momak kriv, a da se ova dobro ljubi. (ovo sam već spominjala nekad)

I tako prekinuše. On je sada u većoj depresiji nego ikad, slabo priča sa bilo kim, i piše pjesme. Još se alkoholu nije odao.

Dakle, ti iz ove priče zaključi šta hoćeš, ali jedno je sigurno, biti u vezi a ići u isti razred, nije najbolja stvar na svijetu.

:)

Ма какве везе,какве ***** материне,не треба вам то децу у животу. То само после 20те и то са рибама које имају толико година или може и раније,али са маторкама и зрелим женама.
Ове клиначке везе те уништавају,ја сам пропао горе него што сам пре био за ових 10 дана. Видим и ортак ми је пропао и он пије сваки дан. Тучемо обојица по 3 прста жестине дневно,минимум, због курви.
То само треба јебати и ногирати. За две чуке треба да идем да се посвађам са њом,а тачно знам да ћу се на крају њој извињавати што ме **** ко вола.

Ма какве везе,какве ***** материне,не треба вам то децу у животу. То само после 20те и то са рибама које имају толико година или може и раније,али са маторкама и зрелим женама.
Ове клиначке везе те уништавају,ја сам пропао горе него што сам пре био за ових 10 дана. Видим и ортак ми је пропао и он пије сваки дан. Тучемо обојица по 3 прста жестине дневно,минимум, због курви.
То само треба јебати и ногирати. За две чуке треба да идем да се посвађам са њом,а тачно знам да ћу се на крају њој извињавати што ме **** ко вола.

Realno, izvinjavaces joj se. Jesmo odvratne za neke stvari. Znam ja, na primer, nesvesno zagorcavam zivot bivsem xD
Kad god muva neku curu on me vidi. Ali slucajno, mene boli k ja ga ni ne primetim. Ili znam da je pokusao da smuva moju najbolju drugaricu, ona mu je samo rekla "ja ne znam kako je ona mogla da te trpi", on se samo ucuti i pocne da se izlaci "Pa sta ona.. pa nisam ja hteo.." pa ovo pa ono. I stalno mi ponavlja da mu vracam za nesto, i kune me, a ja nista ne razumem xD

Биће ситуација сад ће Ђура да ти опрости што те је тукао. Мада не знам,можда и разјебем све вечерас,не може то тако.
Стварно пропадам психички,не знам да ли ћу ја моћи то да издржим. Ако добијем СЕС,онда сам дефинитивно угасио.

Back