Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Verwest :)

Veoma poznat
Poruka
12.229
Prethodna prešla 20 'iljada, zato, jelte, otvaram novu.
Šta bi ja bez tebe, Fjodor(e). :lol:

Evo link stare. :lol:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/223670-Teen-problemi-(Obavezno-pročitati-uvodni-post)

Ova tema otvorena je da bi se smanjio broj relativno slicnih tema koje se svakodnevno otvaraju.

Ova tema je za Vas, za Vase probleme... Ako Vam treba neka pomoc, savet, pitajte ovde...

Ipak ovo nije tema za chat i molim Vas da je ne spamujete! Opisite svoj problem i nadajte se najboljem.

Spamovanje na temi "Teen problemi" je izričito zabranjeno!

Otvaranje tema sa istom tematikom bice strogo sankcionisano (tema tipa kako smuvati devojku, kako da je/ga poljubim, ne primecuje me, kad je pravo vreme i td...).

Podsetnik u vezi sa pravilima :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/187437-Pravila
 
Poslednja izmena:
Juzeru, ja sam trebao biti prvi, verwest, sta je sa onim starim poznanstvima i to, iskoristi :mrgreen:
Onda, moram da prelomim. Za oba polazem matematiku. Gradjevinski, postajem inzinjer na kraju, u inostranstvu priznat, ovde je nezgodno dobiti posao. Jos se to treba zavrsiti, matematika i fizika mi nisu problem, vec crtanje, nikad nisam pokazivao narocite sklonosti, iako imam neke ideje (koje ne znam kako drugima da predstavim). Ekonomski, samo poslovna informatika je u opticaju, nzm kako ide sa tim u inostranstvo, znam da nepodnosim ekonomiju generalno, ali kazu da se moze doci do dobrog prosla, lepo se uci programiranje, samo je za budzet potrebno 90 bodova :think: .
Ima i visa tehnicka, mada mi je nalozeno da se toga klonim, to uglavnom svi koji studiraju tamo preporucuju, pljackaju ih gore nego privatne fakultete.
Da sam bar u Nisu, Kragujevcu ili okolini, tamo je mozda raspad, ali ima neki izbor :D
 
Koji je fakultet ili viša škola pravo mesto za naučiti knjigovodstvo?Znači klasično knjigovodstvo za prodavnice i bircuze,nikakve korporacije i berzanski poslovi.
Umalo da zaboravim par uslova-van Beograda,Niša i okupirane južne pokrajine,poželjno da je državna ustanova u pitanju mada može se prošvercovati i koja privatna pod razumnim odnosom cene i kvaliteta usluga.
 
Koji je fakultet ili viša škola pravo mesto za naučiti knjigovodstvo?Znači klasično knjigovodstvo za prodavnice i bircuze,nikakve korporacije i berzanski poslovi.
Umalo da zaboravim par uslova-van Beograda,Niša i okupirane južne pokrajine,poželjno da je državna ustanova u pitanju mada može se prošvercovati i koja privatna pod razumnim odnosom cene i kvaliteta usluga.

Kazu da su im racunovodsvo, finansije, poslovna informatika i kvantitativna analiza najbolji smerovi tamo, ostalo je ubij boze. Po mogucnosti, bolje je direktno u Subotici upisati nego u odeljenju u Novom Sadu.
http://www.ef.uns.ac.rs/
 
Imam 15 godina, a on je godinu dana stariji od mene. Nikad nije imao devojku i veoma je povučen, uopšte nije preduzimljiv po tom pitanju, pa sam ja morala da preuzmem inicijativu. :D E sad, sviđa mi se nekih 5 meseci. Nekoliko puta sam išla u njegovu školu jer tamo jedino mogu da ga viđam. Kad god sam prošla pored njega, on se okrenuo za mnom, što su mi rekle i drugarice. Bilo je tu i osmeha. Kad osetim da me gleda, pogledam ja u njega, a on pogleda u sasvim drugu stranu kao da uopšte nije ni gledao, i tako sve u krug. E, kad mi je dosadilo to gledanje, smeškanje i tumačenje tih ''znakova'', onda sam ga dodala na skype-u i dopisivali smo se par puta. Onda sam mu prošle nedelje rekla da mi se sviđa a on je odgovorio smajlijem, ja sam dodala ''I volela bih da te upoznam '' na šta je on odgovorio ''Slobodno ;) ''. Posle nekih nedelju dana, pitala sam ga kako ja to njega mogu da upoznam i on je samo iskulirao. :think: 2 dana posle toga sam mu poslala ''Samo mi nije jasno zašto si mi stavio ono slobodno ako si kasnije planirao da me ispališ?''. Izvinio se i rekao kako nije video poruku jer mu je telefon, navodno, ostao u drugoj sobi. Pitala sam ga ponovo da izadjemo ali je on rekao da stvarno ne zna kad i da cele ove nedelje ima obaveze. Bune me oni radoznali pogledi i ovo slobodno. Videla sam ga slučajno juče i opet je gledao u mene, baš, a ja sam se trudila da ne obraćam mnogo pažnje na njega. Šta vi mislite, da li me zavlači, ili kako on kaže, stvarno ima puno obaveza? Da li da ga pitam krajnje, hoće ili neće, jer stvarno neću da ostane ovako nerešena stvar. Stvarno ne bih htela da odustanem, jer sam već dovoljno vremena izgubila razmišljajući i stresirajući se oko njega. Šta da radim? :confused: Hvala! :)
 
Obrnuo sam ja tu celu zbirku jednom, 52 testa, od 2000-e pa do 2011 godine valjda. I obeležio ona pitanja koja ne znam, pa sad kao učim teoriju za to( enklitike proklitike ne mogu da ubodem u 70% slučajeva xD).

Al' dobro, kontam da mogu da uzmem 20 bodova iz gramatike i da sam na budžetu( 30 škola 30 književnost, pa računam da bi 80 bilo dovoljno, barem neki minimum :) )
 

Back
Top