Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Dizajneri,pažnja!Potreban mi je savet na šta spucati 100€.

1.Wacom Bamboo Pen & Touch-tablet dimenzija A5 sveske.Kao neko ko je retko imao priliku da se igra ovakvim spravicama kontam da bi privikavanje na slepo crtanje potrajalo do te mere da ga batalim.
Pozitivno-mož' da crtaš,mož da farbaš,mož' šta 'oćeš
Negativno-male dimenzije,slepo crtanje

2.Wacom Inkling-ovo mu dođe kao neki portable skener.Crtaš na papiru pomoću specijalne olovke dok spravica iznad beleži svaku crtu.Ne možeš farbati direktno nego samo pomoću PS-a,ne možeš brisati kada napraviš pogrešan potez...Kad smo kod pogrešnih poteza mislim da je jedan od njih kupovina ove spravice.Gledao sam na zvaničnom sajtu,kada ti se istroši mastilo mož' se j**at' i bacit' i olovku i skener jer kompanija ne vrši dostavu rezervnih ka Srbiji.
Pozitivno-crtanje na papiru(uigrana šema),komp ne mora biti uključen,mogućnost više slojeva,mogućnost prelaženja olovkom preko nečega već nacrtanog
Negativno-nema brisanja crta,baterija skenera traje 3 sata,kada se olovka isprazni mož' celu spravicu nabiti u rč

3.Epson Perfection V37-skener!Standardni,brutalni...Gledajući promo snimak na YT-u video sam da može skenirati u boji,to bi mi super došlo.Kada sam pre godinu dana trebao skenirati jednu knjigu upravo iz oblasti dizajna,punu šarenila,u svakoj kopirnici su mi ljubazno odgovorili da ne postoji sprava koja skenira u boji.Ko tu koga farba?Dimenzije su odlične(A4),na promo snimku su prikazali da je moguće u delovima skenirati i veće dimenzije od toga pa se posle sve sastavi u PS-u.Ako je sve to istina,ovo je WIN kombinacija.
Pozitivno-crtanje na papiru običnom olovkom,dimenzije,eventualno skeniranje boje,mogućnost da mi skener posluži i u drugim prilikama
Negativno-/

Једном сам налетио на такву, још не би вјеровао да дјевојчице од 15 година тако могу да уједу, у пичку материну. Сиса ми била модра недељу дана...

Tek prestala da doji, treba vremena da se navikne na flasicu :(

ako ti smeta, vratis joj 2-3 puta i prestace.
ako ne prestane, onda je neka hardcore bicarka, sto opet i ne mora biti tako lose.

Ako si mazohista...

Моја бивша је..... :think:
како то да назовем.......
веома импулсивна и темпераментна особа.

На шуткама је умела сама да савлада пола оних ''мушкараца'' који су јуришали на њу,
једном приликом је мог ћалета који је из одређених, али сасвим оправданих разлога подпрцавао
ударила ''из шале'' песнајом у раме, на шта је он реко - ''да има тешку руку, и да комотно може да обара руке
са камионџијама по кафанама''.

Мене је умела да огребе (онако крвнички :lol:) и да ''грицне'', али ни ја нисам осто дужан,
а најбољи ''љубавни однос'' смо имали после једне ''свађице'' (или размене нежности)
која се изразила у узајамном гађању кухињским есцајгом, дединим књигама и новинама, итд....

Повремено ми недостаје..... нарочито оно њено фино славујско цвркутање преко телефона.

Poslednja izmena:
Моја бивша је..... :think:
како то да назовем.......
веома импулсивна и темпераментна особа.

На шуткама је умела сама да савлада пола оних ''мушкараца'' који су јуришали на њу,
једном приликом је мог ћалета који је из одређених, али сасвим оправданих разлога подпрцавао
ударила ''из шале'' песнајом у раме, на шта је он реко - ''да има тешку руку, и да комотно може да обара руке
са камионџијама по кафанама''.

Мене је умела да огребе (онако крвнички :lol:) и да ''грицне'', али ни ја нисам осто дужан,
а најбољи ''љубавни однос'' смо имали после једне ''свађице'' (или размене нежности)
која се изразила у узајамном гађању кухињским есцајгом, дединим књигама и новинама, итд....

Повремено ми недостаје..... нарочито оно њено фино славујско цвркутање преко телефона.
Sto je ludja riba,to mi se vise svidja. :D Sto si je ostavio kad je bila tako do jaja likusa?

Sto je ludja riba,to mi se vise svidja. :D Sto si je ostavio kad je bila tako do jaja likusa?
Оверлоуд, Овере.

Презасићење.

У почетку је све било, најс енд изи, фино, узбудљиво, динамично, али као и све на овом свету што изгуби после одређеног времена своју драж,
тако је докурчило и досадило сво то акцијање. С тим што је код мене то iебавање трајало годину и по дана.

Неки не би успели да скрпе ни поштених месец дана са особом таквог..... апетита :mrgreen:
али ја сам изгледа многе надмашио по завидном нивоу садомазохизма.

Poslednja izmena:

Back