Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ja kad sam u lošem raspoloženju popijem koje pivo :lol:

Danas sam vario posle nekoliko meseci, i skontam što sam prestao xD Čitav dan predavanja, pa onda nakon kratke pauze uveče dupli španski od 3 sata + šugavi grupni rad i interakcija + vutra + umor + moja operisanost od tog jezika(kog vraga sam ga uzeo) = propast u najavi.
Eto, to je moj problem, šteta što nema rešenja :mrgreen:

Бајо, теби тек предстоји гулинџање и дриловање :lol:

Што се мене тиче - ја сам до децембра слободан (тада наступају припреме за јануарски испитни рок)..

Значи - до тада, нема предавања, нема вежби, (што би реко Алис Купер - No more pencils, No more books)

Бицикл, трчање, путшествије по разним вукојебинама, здрава храна, викендица у којој ћу слушати деду како дрви о Вучићу и Николићу,
играње шаха са девојкама из оближњег села......

:zaljubljena:

Бајо, теби тек предстоји гулинџање и дриловање :lol:

Што се мене тиче - ја сам до децембра слободан (тада наступају припреме за јануарски испитни рок)..

Значи - до тада, нема предавања, нема вежби, (што би реко Алис Купер - No more pencils, No more books)

Бицикл, трчање, путшествије по разним вукојебинама, здрава храна, викендица у којој ћу слушати деду како дрви о Вучићу и Николићу,
играње шаха са девојкама из оближњег села......

:zaljubljena:

to se sada zove šah? :lol:

Ja od kada sam krenuo na faks purnjam kao Turcin. Mislim da sam dosao do tacke od koje nema povratka sto se toga tice,jer vec sibam paklu dnevno,sto ranije nije bio slucaj ( iako pusim vec 4,5 godina)...
Ali od kada je pocelo manje pijem...Jbg sjeban mi je drustveni zivot malo sad,nemam vise 7 dana u nedelji da mogu da se opijem kada hocu...Fali mi alkohol malo...

Ja od kada sam krenuo na faks purnjam kao Turcin. Mislim da sam dosao do tacke od koje nema povratka sto se toga tice,jer vec sibam paklu dnevno,sto ranije nije bio slucaj ( iako pusim vec 4,5 godina)...
Ali od kada je pocelo manje pijem...Jbg sjeban mi je drustveni zivot malo sad,nemam vise 7 dana u nedelji da mogu da se opijem kada hocu...Fali mi alkohol malo...

meni se cini da pusim isto kao i pre, ali i ja pijem mnogo manje. i nedostaju mi izlasci. zivim za vikende. sutra petaaak ((: alkohooool, zabavaaaa, pola noci cu da ostanem u gradu ((:

meni se cini da pusim isto kao i pre, ali i ja pijem mnogo manje. i nedostaju mi izlasci. zivim za vikende. sutra petaaak ((: alkohooool, zabavaaaa, pola noci cu da ostanem u gradu ((:

I onda skontas da od onog klasicnog leta nema nista ,da posle faksa isto takodje nece biti vremena. Smor,klasicni...

Kupuj manje paklice.:)Koliko se sećam pušači Marlboro-a su na taj način smanjivali čađenje.

Meni retko koje pljuge odgovaraju. Sad koristim LM,mentol,i odgovaraju mi sasvim...Mada sam cuo da su mentol pljuge 100 puta gore...

Ja sam smanjio takođe, al sad nekad u sred dana, na primer između predavanja, roknemo po jedno. Al šta je to :confused:
Što je najgore, meni ni petak veče nije To, jer već ujutru imam predavanje -.- Ali dobro, barem imam subotu. A opet - već ima da se čita i uči na kilo tako da i to baš... nemam :mrgreen:

Back