Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Koja je poenta tih kratkih veza?
Taman kad naviknes na nekog,on ode,nadjes novu osobu i sad opet mora da se navikavas na nju?
Msm jebte se svi,necu da se igram tako. Nadjes nekog ko ti odgovara i teras tu pricu.

qurčina overu, to bi bilo sjajno da moš samo da kažeš evo sad ću da teram tu priču
ili tebi dopizdi vremenom ili dopizdi toj devojci, al nekom dopizdi u svakom slučaju

ok :malav:

To je jer te ne voli al evo mogu ja da te pohvalim :malav:
Хвала ти бате, сад ми је мало лакше. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jes,ali ti nemas gitaru.
Ја ни леба немам, каква гитара, то је мисаона именица за мене. :sad2:
Имаш ли ти Јузеру, гитару?

Хвала ти бате, сад ми је мало лакше. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ја ни леба немам, каква гитара, то је мисаона именица за мене. :sad2:
Имаш ли ти Јузеру, гитару?
Imam ja elektricnu,fendera i roland pojacalo,ako hoces da ti prodam. Dam ti oboje za 150 evrova,samo moras doci ovde da teras.
Ja ne znam okle meni ta reputacija kod tebe pa ispade da sam ja proračunati gad koji hvata nevine forumašice? :lol:
Sa gitarom se pozira tek tako? Procitao sam te ja odmah. :malav:

Ма за мене је све скупо што превазилази износ од 150 динара. :mrgreen:

Можда Јузер, стварно и има Фендер, можда је стварно толико великодушан да га прода по тој цени
некој мањој сиротињи од мене, ал као што рекох - немам ни толико мало новаца (еврова) за бацање. :mrgreen:

Poslednja izmena:
jeste stratocaster i zove se squier stratocaster i verovatno izgleda ovako, moguće različite boje :mrgreen:

20120613101443Fender-Squier-Bullet-Strat_sb.jpg

Fender je vlasnik Squiera i zato piše Squier by Fender, u pitanju su kopije koje se izrađuju za male pare i dobre su za početnike, lično sam hteo da ga uzmem kada sam uzimao gitaru nekad ali sam se opredelio za SG ipak

Ајде бре колега, не размишљај толико. :lol:

Одемо лепо до човека, ти на лицу места испробаш гитару (видиш дал ваља),
ако ти се свиди, закључиш лепо купопродајни уговор,
то је идеална прилика и за мини окупљање, поведемо још неколико људи са нама (да буду сведоци :mrgreen:), и Бог да нас види. :mrgreen:

Back