E bas me interesuje kako ti je bilo u tom Captain’s Beachu. I ja sam se dosta dvoumila oko njega, ali buka koja dolazi iz kafica uvece i ostalih lokala je presudila da odustanem.
Mozes li malo detaljnije da nam opises svoj boravak na ostrvu? Kako ste isli, da li ste rentirali nesto, po kojim cenama…
Sto se tice postavljanja slika na forum, bilo je vec reci o tome, ali hajde da probam da objasnim:
Ides na
http://www.imageshack.us/ i kad otvori stranu ima prazan prozor i na kraju
browse, gde treba da kliknes i izaberes sliku iz svog racunara. Znaci, pronadjes joj lokaciju, obelezis sliku i kliknite da je ubacis. Tada se u prozoru pojavi njena lokacija, a malo ispod treba da obelezis njenu velicinu. Imas mogucnost 352x… , 640x nesto isl. Sve sto je vece kocice otvaranje foruma. E, kad sve to zavrsis onda kliknes na
host it i sacekas da se slika uploaduje. Nakon toga, pojavljuje se mala slika a ispod nje imas nekoliko linkova. Desni klik na link na cijem kraju pise
link 1 za forum, copy, zatim udjes na forum, kucas ako hoces uz sliku i da nam kazes nesto i desni klik
paste. Slika ti se nece odmah pojaviti, videces samo link do nje, ali kad posaljes poruku na forum, trebalo bi da se vidi i ona
Videces, nije komplikovano kao sto izgleda na prvi pogled