unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
ja sam juce pokusala da nadjem nesto na netu i na stranim sajtovima o tvojoj vili, ali besuspesno 
da li ste to uplatili preko neke agnecije ili...?

da li ste to uplatili preko neke agnecije ili...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skrobek i Dixie,
dobrodošli!!![]()
Drago mi je da je Tasos ostavio lep utisak na vas.
Dixie, podseti me, molim te, u kom smeštaju si bila?
aha, krecemo isti dan i i tamo smo do 20.9.
idemo u Potos, u Papaikonomou vilu...
autobusom, ali cemo iznajmiti autic...
za sada po prognozi ce biti lepo vreme, videcemo, nadam se![]()
Unci, idemo preko Atlantic agencije koja je iz Jagodine. Ima na njihovom sajtu slike i klipovi vile i to sam nasla ali me zanimala usluga. Ne znam ni sta treba nositi a sta ne sa sobom... Da li nositi peskire, posteljinu i sl. posto sam cula da u nekim vilama se ni to ne dobija... Zamisli.. Hvala ipak, sto si trazila.![]()
Skroman smeštaj, neveliki apartmančići ali pristojni. Lokacija je dobra (za mlade), uvučena je 20m od glavne promenade, taman da možeš mirno da spavaš... ako će ti se spavati noću - spavaš, brate, danju na ležaljci a noću vilenišTasosovci, da li neko zna kakva je vila Koula u Potosu. Krecem za 6 dana, nemogu da docekam koliko sam nestrpljiv !!!!!!!!!!!!!![]()
I ja ću probati da odem 09.09. naravno AKO DOBIJEM VIZU![]()
Skroman smeštaj, neveliki apartmančići ali pristojni. Lokacija je dobra (za mlade), uvučena je 20m od glavne promenade, taman da možeš mirno da spavaš... ako će ti se spavati noću - spavaš, brate, danju na ležaljci a noću vilenišSamoposluga na 20m, prekoputa pekara ali ja bih je zaobišao i otišao 100m u centar, u drugu pekaru koja je skoro 20% jeftinija. Toliko imaš, možda malo više, do potoske plaže - kafići i restorani jedan do drugog koji imaju "ekspoziture" sa velikim drvenim suncobranima i ležaljkama na peskovitoj plaži gde ležaljku zakupljuješ tako što kupiš piće.
Odvojiš par večeri za provod u dobroj diskoteci "Bolero" do koje ti ne treba nikakav prevoz, iako je udaljena oko 1,5km od centra Potosa gde se ti nalaziš. To je samo 20 minuta normalnog hoda magistralnim putem.
ljudi ovde je extra,stvarno ne razumem nekog kome se ovde ne svidja....sve smo obisli ali imamo jos 4 dana....kiss svim ljubiteljima tasosa!!!
Bas mi je drago sto vam je lepo na ovom divnom ostrvu. Gde ste smesteni? Ima li guzve, osa i meduza? Kakvo je vreme? Prema prognozi trebalo bi da bude lepo narednih dana. Mi idemu u Potos. Putujemo 9.09. Kakve su cene? Zelim vam prijatan ostatak odmora!
Vazi Urke! Verovatno cemo se sresti na plazi posto u to vreme nema mnogo guzve. Mi cemo biti smesteni u vili Vaso, to je blizu plaze u Potosu. I mi smo nestrpljivi!!! Ispratismo i docekasmo sav narod, jos da mi umocimo nozice u more, pa da nam svane!
Prosle godine sam bio i extra sam se proveo. Na netu sam naleteo na jednu plažu koju nisam obišao , jedva ćekam da je vidim. Tu plažu zovu mermerna plaža verovatno žato što se iza nje kopa mermer. Pogledajte slike i dajte komentar..
http://picasaweb.google.com/urke87/ThassosIsland#
hehe da ta plaza je predivna...to je ona o kojoj je sovjevremeno pricao gsm doctor - pa su posle mnogi isli na nju..vise nije pusta kao nekad. ove god. cak kazu da su je okupirali neki Indijanci ili sl... bilo je slika.
Elem pre rampe za Makrijamos se skrene na prasnjavi put i ide se oko 4km. put je sirok, posut kamencicima, i moze se do plaze doci i kolima - naravno mora sporo da se vozi, zbog rupa. evo moje slike od prosle god.
![]()