- Poruka
- 247
Ovo je vec neka pametna tvdnja.I ja isto ,jer mislim da su njihove zene istrenirane ustaske masine za pravljenje Ustasa (Anti Srbski Borci).Anastazio:Ma kakvi! Nebi ni mrtav Hrvaticu ševio... radije bi sto puta crko"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je vec neka pametna tvdnja.I ja isto ,jer mislim da su njihove zene istrenirane ustaske masine za pravljenje Ustasa (Anti Srbski Borci).Anastazio:Ma kakvi! Nebi ni mrtav Hrvaticu ševio... radije bi sto puta crko"
M.Army:Ovo je vec neka pametna tvdnja.I ja isto ,jer mislim da su njihove zene istrenirane ustaske masine za pravljenje Ustasa (Anti Srbski Borci).![]()
Pa naravno da Je nenadjebivo pa ja sam *****-Presretacopacupa:ha,ha,ha...nenadyebivo...
opacupa:e,pa hvala qurcu da si nam to tako lipo servirao..
no,ja sam reko,da je HVO usao u banjaluku,i vi bi bili u traktorskoj koloni pravac matica..![]()
ali nije,mozda je i dobro sto nije,kako vec gore rekoh zasto..
opacupa:pazi,ja sam ti sad momentalno u deuclandu..
cuj,naravno da ima i svedjanki..nije valjda da te pale te "ladne" plavuse..![]()
vidis,meni je beograd sto se tice najyebozovnijih 8-) cura tatamata u bivsoj yugi..
slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
Pa kako da kazem sve je to tacno ja sam imao priliku na kosovu da vidim male siptarcice kako u dzamijama uce od hodze kako se kolje srbin sa svega 7 god. a sto se tice Ustasa to im je urodjeno.opacupa:ha,ha,ha...care,ti si bog!![]()
"antisrpski borci"..ovo ubija..![]()
![]()
jesi li probao na televiziji..ili barem na radiju!?
M.Army:Ovo je vec neka pametna tvdnja.I ja isto ,jer mislim da su njihove zene istrenirane ustaske masine za pravljenje Ustasa (Anti Srbski Borci).![]()
Kako te ne mrzi da ovolko kucas.A sve ovo je kopija Ustaskih lazi i prevara kao i anti Srpske propagande ko bre ti zamisljas da si ,ti bodes i to opasno.Al ce isteramo mi lisicu na cistinu.Anastazio:Tokom rata u Bosni i Hercegovini Banja Luka je bila mesto najvećeg etničkog čišćenja u BiH, tokom kojeg su vlasti srpske iz grada proterale oko 70.000 Bošnjaka i Hrvata. Nad njima je bilo provođeno sistematsko zlostavljanje, koje je podrazumevalo intimidaciju, napade, hapšenja i proterivanje iz vlastitih domova. Mnogi su bili ubijeni na kućnom pragu ili su jednostavno "nestajali". Efikasna birokratska struktura bila je uspostavlena, kako bi Banjalučanima Bošnjacima i Hrvatima omogućila da što brže napuste grad, a svoju radom stečenu imovinu ostave iza sebe novim stanovnicima, koji su umesto njih upadali u njihove domove. Poslovni prostori i privatno vlasništvo Bošnjaka i Hrvata su bili konfiskovani, dok je većina otpuštena sa radnih mesta. Kao produžetak intimidacije kao taktike etničkog čišćenja 1993. godine srpske vlasti su srušile i svih 16 banjalučkih džamija, vrhunskih spomenika kulturne tradicije bez premca na Balkanu, među kojima je bila i Ferhadija džamija, jedna od najlepših džamija u Bosni i Hercegovini. 1995. godine srpska zločinačka jedinica iz Srbije, Arkanovci, odvodi oko 2.000 nesrpskih muškaraca u obližnje koncentracione logore Manjača i Omarska...
HVO se nije spominjalo nikako.
Meni se ne gade ,meni se naravno zena kao zena svidja ali ja sam profesionalac ja ynam njihovu pravu namenu jer ako se yajebes pa napravis nekoj dete napravio si jos jednog neprijateljskog vojnika ili masinu za reprodukciju.Prosto to je to, razmisljaj glavom a ne ku.em,Anastazio:Pogrešno si svatio ... Nebi ih ševio jer mi se jednostavno...( bez uvrede )... gade.
M.Army:Kako te ne mrzi da ovolko kucas.A sve ovo je kopija Ustaskih lazi i prevara kao i anti Srpske propagande ko bre ti zamisljas da si ,ti bodes i to opasno.Al ce isteramo mi lisicu na cistinu.
SANDRINAbg:Bravo Deki...naravno da delim tvoje mišljenje, a paćenici nisu čuli da se Beograd oduvek nazivao Njujork u Evropi...ili do njihovih zaseoka ta vrsta štampe ne dolazi...![]()
Anastazio:Čuj molim te- kopija ustaških laži ? Ovo sve jasno stoji u točnim izvornim informacijama...
Jeli to pretnja? Misliš da vas se bojimo?... Pa u zadnjem ratu ste masovno bežali a sada ste izašli iz mišije rupe.... nismo vas mogli stići koliko ste bili brzi.
M.Army:Meni se ne gade ,meni se naravno zena kao zena svidja ali ja sam profesionalac ja ynam njihovu pravu namenu jer ako se yajebes pa napravis nekoj dete napravio si jos jednog neprijateljskog vojnika ili masinu za reprodukciju.Prosto to je to, razmisljaj glavom a ne ku.em,
Anastazio:Čuj molim te- kopija ustaških laži ? Ovo sve jasno stoji u točnim izvornim informacijama...
Jeli to pretnja? Misliš da vas se bojimo?... Pa u zadnjem ratu ste masovno bežali a sada ste izašli iz mišije rupe.... nismo vas mogli stići koliko ste bili brzi.
nikad se nezna problem se treba seci u korenu.Anastazio:Nisi mi jasan... i u mešanom braku nositelj je otac- napr. znači ako si ti Bošnjak onda ti je i dete iste nacionalnosti kao i ti, i nosi tvoje prezime... bez obzira koje je majka nacije.
opacupa:??????
mestre,moras se odlucit..il si ustasa il cetnik..il mesanac.![]()
Nema mi u rodu ni Hrvata ni Bošnjaka, ni šiptara.Blago tebiAnastazio:Kakvo pitanje! Pa čiti sam Srbin.Nema mi u rodu ni Hrvata ni Bošnjaka, ni šiptara.
.....Laze ovaj ljudi nije on nas pogledaj te sta je napisao,pogledajte malo nize laze ustasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anastazio:Kakvo pitanje! Pa čiti sam Srbin.Nema mi u rodu ni Hrvata ni Bošnjaka, ni šiptara.
Znachi,Drazen Petrovic je po tome bio Srbin?Anastazio:Nisi mi jasan... i u mešanom braku nositelj je otac- napr. znači ako si ti Bošnjak onda ti je i dete iste nacionalnosti kao i ti, i nosi tvoje prezime... bez obzira koje je majka nacije.
M.Army:Sta bre to trabunjas ,sta ti je to ''točnim izvornim informacijama'' neka nova Ustaska pasta za zube ili mozda vaginalni masazer koji kod vas koriste muskarci poput tebe to nismo bili mi nego neki drugi srbi mozda iz Krajne .Jer mi kad dodjemo seti se Vukovara tamo niko nije bezao cak ni na vasoj strani je su svi vasi bili MRTVI za samo 15-30 min.Seti se prava srpska vojska se povukla iz bosne 1992 , a da smo nastavili do Banjaluke kako je trebalo ti sad ne bi imao de da zivis a mozda bi bio do sad vec i mrtav kao i sto treba.

Enfroz2891.:Znachi,Drazen Petrovic je po tome bio Srbin?
Anastazio:Eh gle ti ovo... Kada je napadnuta Bosna, Bošnjaci su bili goloruki... A jadni Hrvati ( kako bi spasili i svoje guzice ) naoružavaju Bošnjake- jer ako padne BiH, ode i Hrvatska... i s Bošnjacima kukavice postignu dogovor- zajedno protiv Srba- dva na jednoga... ali ni to nije ispalo kako treba- Jer Bošnjaci napadaju Hrvate u BiH... pa su tako još više zasrali... a da nisu ESFOR i NATO došli na vreme, tko zna gde bi vi danas bili.![]()
M.Army:Laze ovaj ljudi nije on nas pogledaj te sta je napisao,pogledajte malo nize laze ustasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa zar ti nisi Bošnjak ili Hrvat?- Svejedno, to je za mene sve isto.