Такер Карлсон: Дивим се Сноудену, Америка није слободна земља

Господин Давидовић одавно више не заступа те идеје.
Da za trenutak zanemarimo sve njegove postove koji sire mrznju, nacionalnu, rasnu i religijsku, ispade na koje mozemo da se vratimo, posto isti cinjenicno predstavljaju fasizam, u njegovom slucaju nacizam, mada i ne moramo, dovoljno je otvoriti tnjiter nalog doticnog majmuna, ne moram ja nista da objasnjavam, majmun sam iskazuje svoje nezne emocije, ne moram ja da crtam nista tu.

Nego ono sto je zabavnije sada oko ponasanja majmuna
Jel si video mentalno topljenje koje dozivljava danas posle ovog potpisa Vuçiça protiv Rusije

Da za trenutak zanemarimo sve njegove postove koji sire mrznju, nacionalnu, rasnu i religijsku, ispade na koje mozemo da se vratimo, posto isti cinjenicno predstavljaju fasizam, u njegovom slucaju nacizam, mada i ne moramo, dovoljno je otvoriti tnjiter nalog doticnog majmuna, ne moram ja nista da objasnjavam, majmun sam iskazuje svoje nezne emocije, ne moram ja da crtam nista tu.

Nego ono sto je zabavnije sada oko ponasanja majmuna
Jel si video mentalno topljenje koje dozivljava danas posle ovog potpisa Vuçiça protiv Rusije
Ја га пратим на твитеру, наведи један његов пост који промовише расизам, нацизам или било какву мржњу?

Што се тиче резолуције, и ја се не слажем са њом и потписом на њу, иако је Србија избегла да се обавеже на санкције Русији и да се убаци теза о ,, малигном руском утицају", али опет противник сам те резолуције и не одобрава потпис исте.

Ја га пратим на твитеру, наведи један његов пост који промовише расизам, нацизам или било какву мржњу?

Што се тиче резолуције, и ја се не слажем са њом и потписом на њу, иако је Србија избегла да се обавеже на санкције Русији и да се убаци теза о ,, малигном руском утицају", али опет противник сам те резолуције и не одобрава потпис исте.
Cuj, Srbija nije uvela sankcije

Kazi mi, koliko ruskih banaka posluje u Srbistanu pre i posle 24.02.2024

Да, и не видим ништа од тога што ти тврдиш.

Da, i on kaze to, identicno sto i ti

Сваки пут кад ми неко ненајављен звони на врата прво помислим на полицију. Без обзира у којој сам држави. А никада се криминалом нисам бавио, нити кршио неки закон.

Прошло је 10 година од бекства Едварда Сноудена и детаљи су коначно испливали на површину.

Сноуден је 2014. године под пратњом руске специјалне јединице стигао у Хонг Конг и тражио начине да оде у Макао. САД су послале 3 специјална тима убица да елиминишу Сноудена.

Кинеска влада је прво радила са специјалном полицијом Хонг Конга на хапшењу једног америчког тима убица и открили су да се Сноуден крије у Хонг Конгу. Амерички Тим је требало да врати Сноудена мртвог или живог.

Затим је у луци Ванчаи један амерички тим ушао у траг руској пратњи и избила је пуцњава. Руски тим успео је да се укрца на чамац за Макао са најмање једним повређеним.

Америчке специјалне јединице су их пратиле и напале код руске локалне (Макао) сигурне куће. Избила је још једна интензивна ватра, руски тим је успео да се извуче и побегне.

Нису то били само митраљези, већ и експлозије граната. У тако критичној ситуацији стигле су кинеске специјалне јединице које су блиско сарађивале са руским агентима да одбију нападе и елиминишу америчке нападаче. На крају је већина америчких агената побегла у мраку оставивши иза себе 4 тела.

У наредних неколико дана, све ове америчке банде су сакупљене и ухапшене. Укупно су убијена 4 америчка агента, а 14 ухапшено (укључујући и оне ухапшене у ХК).

Утврђено је да су чланови америчке оперативне групе активни чланови Специјалне оперативне групе САД. Случај је тихо гурнут под тепих пошто је Сноуден већ био обезбеђен и на сигурном у Русији, док су САД поново претрпеле понижавајући пораз...

GZxVJgCXwAocW9U.jpeg

Snouden je objavio državne tajne. U svim normalnim zemljama se zatvaraju ljudi koji objavljuju državne tajne. Karlson je otpad. Amerika je slobodna zemlja.

Pogledajte prilog 1506189
Lupas gluposti.
Snouden je objavio krsenje zakona i spijunazu americkih gradjana sto je protivzakonito.
Americka vlada je kidnapovana i nije u sluzbi svojih gradjana; vec u sluzbi korporacija i tajnih sluzbi.
Njih moze da spasi samo vojni udar koji ce da pohapsi vecinu DC.
Danasnja Amerika je bliza SSSR nego Americi od pre 30 godina.

ako zelis da izvrsis prevrat u drzavi a u ruci imas jake adute., prvo stvori logisticki jak front protiv te vlasti, sto znaci pridobi makar deo iz iste, razradi mehanizme kako ces iznutra da je podrijes da je pogodi i da se ta piramida nacne, jer kada se nacne onda je pitanje pameti grupe kada da zadaju finalni udar.

tako je uvek bilo sa bilo kojim prevratom. a ne ko ove dileje iz srbije koje blokiraju puteve :lol: pa se sutradan predomisle pa se svadjaju u skupstini :lol: pa kazu ako samo to jos uradi, mi odlazimo i lisavamo se mandata...pa ostanu jer su culi za skupstinsku povisicu :lol:

to su debili, a ne ozbiljan front.

Back