tajne sa kojima zivite

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma bre koga briga za tako nesto..pricala mi tako jedna devojka kako je brat pretukao i izgubila bebu..18-19 god valjda..i sta sad..to je kao trebalo nesto da promeni u nasem odnosu bzvz..ne pitam te nista ne pricam ti nista

Precutim toliko toga!
Ako smo u vezi, ne mora bas sve o meni znati, ima vremena, pa polako.........
Precutim stvari koje bi ga povrijedile ako bih mu rekla, a ne znajuci ih nista ne gubi!
Ustvari, precitkujem sve bitno, posto obicno to okrenu protiv mene.............pa kada muskarac pokaze da je vrijedan povjerenja, onda mu se i otvaram!

Sta ste precutali u nekoj vezi osobi do koje vam je veoma stalo i koji su vas razlozi na to naterali. .
Evo sad sam baš mislila da ovde otkrijem sve svoje tajne koje nikad nikom nisam rekla. :lol:
Pa prica je tuzna ali se desava. Razlozi mogu biti iz cisto humanih razloga ali pogresni. Tako nesto moze da ti se desi a onda imas izbor pred tobom kao ono na vencanjima AKO NEKO NESTO IMA PROTIV NEK KAZE SAD ILI ZAUVEK CUTI. ili tako nekako Pa ljudi nisu ribe. Progovore kad tad. I ona ce morati da progovori jer zatvorena usta stipaju . mada je razumem. I cudno bas takva prica od tebe i sta se desava sa tom tvojom drugaricom Stvarno sam pocela da te se bojim hehe. Mislim da li ti ulazis ljudima u glavu citas misli pronalazis nekim tajnim kanalima podatke. Da nisi ti Cia Bia i sve to stalo a?
A da nisi ti ta drugarica? :-)

...ko mi koliko dopusti....ne volim da shokiram....
...ako me neko voli najmanje shto mogu da uchinim je da ga ne povredim nekim glupostima koje su mene povredile....naravno, od njega ochekujem isto....
...unapred dodajem, ovo nije laksha varijanta....

Evo sad sam baš mislila da ovde otkrijem sve svoje tajne koje nikad nikom nisam rekla. :lol:

A da nisi ti ta drugarica? :-)

a ne... ovde se radilo o tajni @smrc a @kree ima drugaricu sa istom tajnom, pa je shvatila da je ta njena drugarica u stvari @smrc... zamisli, dve najbolje drugarice, a ne znaju da se nalaze na istom forumu... ccccc... eto do chega dovodi skrivanje tajni...:)

Meni je apsolutna glupost to kao ne krijem nista, mislim nije da ja sad imam ekih bog zna kakvih tajni ali ima stvari koje nisam rekla ni osobi sa kojom sam najbliskija, jer jednostavno to je nesto sto je se ne tice ali ni malo i zasto bih joj onda to govorila?

Prećutim ono što toj osobi nije potrebno da zna, a nije me konkretno pitala. Razlog je taj što nikome ne dugujem objašnjenja i informacije. Ono što smatram bitnim, i tiče se i te osobe, kažem.

Hm, a sta ako lose smatras? 8)
Evo, konkretno, pitao sam jednu bivsu - jel si bila sa "tim i tim" konkretno, imenom i prezimenom... Ona mi rece : "JAA? Sa njiim?? Sta ti pada na pamet? O, Boze, svasta..." ..., da bih ja jednom prilikom, mnogo kasnije, naleteo na fotografije njega u njenoj pidzami kako spava na tom istom krevetu na kome spavamo nas dvoje...
Eto, nije smatrala bitno da mi to kaze.:roll:

Hm, a sta ako lose smatras? 8)
Evo, konkretno, pitao sam jednu bivsu - jel si bila sa "tim i tim" konkretno, imenom i prezimenom... Ona mi rece : "JAA? Sa njiim?? Sta ti pada na pamet? O, Boze, svasta..." ..., da bih ja jednom prilikom, mnogo kasnije, naleteo na fotografije njega u njenoj pidzami kako spava na tom istom krevetu na kome spavamo nas dvoje...
Eto, nije smatrala bitno da mi to kaze.:roll:

...a shto si uopshte morao da postavish takvo pitanje?

Back