gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Majke mi smrc plasim te se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja drugarica je precutala abortus i dobro je da ne zivi u Srbiji, jer bih je ja ubila svojeruchno..
Majke mi smrc plasim te se.
I koje su to 'tajne' koje ne treba precutati..mislim da li da trazim spisak koliko je kita popljugala ccc
....da nema radnji u nesvesnom stanju, pa jos mnogo radnji kratkog daha pa evri badi na gomilu....e tu je pravljenje objektivnog spiska muka Isusovska.....Majke mi smrc plasim te se.
neke porodicne tragedije iz proslosti.Sta ste precutali u nekoj vezi osobi do koje vam je veoma stalo i koji su vas razlozi na to naterali.
Evo sad sam baš mislila da ovde otkrijem sve svoje tajne koje nikad nikom nisam rekla.Sta ste precutali u nekoj vezi osobi do koje vam je veoma stalo i koji su vas razlozi na to naterali. .

A da nisi ti ta drugarica? :-)Pa prica je tuzna ali se desava. Razlozi mogu biti iz cisto humanih razloga ali pogresni. Tako nesto moze da ti se desi a onda imas izbor pred tobom kao ono na vencanjima AKO NEKO NESTO IMA PROTIV NEK KAZE SAD ILI ZAUVEK CUTI. ili tako nekako Pa ljudi nisu ribe. Progovore kad tad. I ona ce morati da progovori jer zatvorena usta stipaju . mada je razumem. I cudno bas takva prica od tebe i sta se desava sa tom tvojom drugaricom Stvarno sam pocela da te se bojim hehe. Mislim da li ti ulazis ljudima u glavu citas misli pronalazis nekim tajnim kanalima podatke. Da nisi ti Cia Bia i sve to stalo a?
Evo sad sam baš mislila da ovde otkrijem sve svoje tajne koje nikad nikom nisam rekla.
A da nisi ti ta drugarica? :-)

Pa najbolje da tebi i svim ostalim forumasima ispricam ono sto sam precutala osobi koja mi je u tom trenutku bila najbliza, najbliskija na cijelom svijetu...
Prećutim ono što toj osobi nije potrebno da zna, a nije me konkretno pitala. Razlog je taj što nikome ne dugujem objašnjenja i informacije. Ono što smatram bitnim, i tiče se i te osobe, kažem.
Hm, a sta ako lose smatras? 8)
Evo, konkretno, pitao sam jednu bivsu - jel si bila sa "tim i tim" konkretno, imenom i prezimenom... Ona mi rece : "JAA? Sa njiim?? Sta ti pada na pamet? O, Boze, svasta..." ..., da bih ja jednom prilikom, mnogo kasnije, naleteo na fotografije njega u njenoj pidzami kako spava na tom istom krevetu na kome spavamo nas dvoje...
Eto, nije smatrala bitno da mi to kaze.![]()
...a shto si uopshte morao da postavish takvo pitanje?
Upravo hjtedoh da kazem -----> T-Zex to se tako ne radi...
Drugi put budi suptilniji... Mnogo...
To je tacno... Nazalost, mnogi ljudi imaju neodoljivu potrebu da cackaju, tako da, ako to vec rade, neka se bar potrude da to rade suptilnije...nista se sa tim ne postize....
ne treba dozvoliti da se dodje u takvu situaciju