Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i Etihad za decembar spustio ispod 500![]()
sad je bila akcija qatara, ali iskljucivala period 15.12-15.1
ako ne nadjem karte ispd 450, ne verujem da cemo putovati. nas je 4 i puno nam znaci cena karata
sve znam, sve sam proucila, bukomarkovala i qatar i etihad i skyscanner, sta nisam
mi smo ograniceni zbog raspusta koji je u vojvodini do 16.1.
Hvala na ovom divnom putopisu i još divnijim fotografijama, pogotovo za one koji nisu u mogućnosti da idu...
Tek sam danas ugledala i oduševila se. Ulepšao si mi dan!!!
![]()
Nađi let preko njih pa idi direktno na prevoznika,mislim da cena ne može drastično da se razlikuje ako je ista kompanija ili kod sher letovi. Ja uvek direktno kupujem a njoh koristim informativno.
Kupio sam kartu za Bangkok za 388€ za period novembar-decembar pošto je to bila izgleda akcija do danas.
Sada sam na slatkim mukama da izaberem mesto i isplaniram kombinacije![]()
jao blago tebi
ja cekam, prva sledeca akcija koja bude ukljucila januar -kupujem karte.
hotele sam proguglala i bukmarkovala one koji su pozeljni i povoljni pa cu sve da bukiram kad budem imala karte i tacne datume
Pre 3 godine smo planirali Koh Chang...ali smo zavrsili na Phuketu...dosta sam citao za Koh Chang....obrati paznju na brod,mislim da je zadnji brod iz Trat u 19...Nije problem doci,
mozes busom mislim oko 4 sata da uzme iz Bangoka,ima i mini bus...a ako vas je vise moze i taksi.
Bio sam u novembru u Khao Lak,nama je bilo super...mislim da Khao Lak nije za tebe,pogotovo ne u novembru jer premiran jei malo mesto, cene su u novembru bas super...tako da izleti itd bas povoljni.
![]()