- Poruka
- 46.713
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakv ti je bio hotel? da li ga preporucujes?
fotke su super, samo nastavi![]()
, North Pattaya(naklua) i Jomtien tj južna Pataja. Ja ću se ograničiti na ovu prvu pošto sam samo tu bio.
Hvala za super putopis...sta mislis dali je i na Phuket bilo tako kisovito u to vreme?

) po ceni od 38 evra za noć 

Super soba i cena, bravo.Nego kad smo kod cena, kad usporedis Phuket(januar) i ovo sad....trebalo bi ti biti ovo sad jeftinije,mislim na masazu,hranu,pice?

Citam temu od pocetka pa bih i ja da se pridruzim kao neko ko treba 24.januara 2017 da ide na Tajland,tacnije u Bangkok pa na Puket.
Nasao sam karte za 450 evra plus neka taksa 10 e. Kompanija kojom letim je Fly Dubai i let traje sve ukupno sa jednim presedanjem oko 15,16 sati sto je sasvim ok po meni. Sve ovo pisem zbog ljudi koji hoce da i idu i jure povoljne karte. Bilo ij je i preko Air Srbie za nekih 418 evra ali su brzo rasprodate.
Imam par pitanja za sve ljude dobre volje koji su bili da mi objasne samo gde da gledam smestaj tj u kom Soji-u![]()
Imam rezervisanih par varijanti preko Booking-a pa bih da proberem i izaberem najbolju pa me interesuje da li je neko voljan da mi kucka malo i opse iskustva.
Narocito me interesuje Puket jer cu tamo biti 9 dana pa bih rentao kola ili skuter. Koje su plaze dobre na kojoj strani itd. Inace sam tamo rezervisao smestaj na Patong beach-u.
Hvala Vam svima unapred i j edva cekam dalji opis putopisa.![]()
Citam temu od pocetka pa bih i ja da se pridruzim kao neko ko treba 24.januara 2017 da ide na Tajland,tacnije u Bangkok pa na Puket.
Nasao sam karte za 450 evra plus neka taksa 10 e. Kompanija kojom letim je Fly Dubai i let traje sve ukupno sa jednim presedanjem oko 15,16 sati sto je sasvim ok po meni. Sve ovo pisem zbog ljudi koji hoce da i idu i jure povoljne karte. Bilo ij je i preko Air Srbie za nekih 418 evra ali su brzo rasprodate.
Imam par pitanja za sve ljude dobre volje koji su bili da mi objasne samo gde da gledam smestaj tj u kom Soji-u![]()
Imam rezervisanih par varijanti preko Booking-a pa bih da proberem i izaberem najbolju pa me interesuje da li je neko voljan da mi kucka malo i opse iskustva.
Narocito me interesuje Puket jer cu tamo biti 9 dana pa bih rentao kola ili skuter. Koje su plaze dobre na kojoj strani itd. Inace sam tamo rezervisao smestaj na Patong beach-u.

Cao! Interesuje me da li ovde neko ima iskustva sa obnavljanjem one entry vize na aerodromu? Da li je tesko? Bicu u Bangkoku od 4 januara do pocetka aprila ali moram da idem od 14-22 januara u Kuala Lumpur. Jel nece biti problema kad se budedm vracala u Bangkok, sta misliteHvala!
Pozz...to je zadnje,ma ni u ludilu, sta bi ja uradio.Citam temu od pocetka pa bih i ja da se pridruzim kao neko ko treba 24.januara 2017 da ide na Tajland,tacnije u Bangkok pa na Puket.
nikola, pre dva meseca karte preko fly dubai su bile 312 evra, pisala sam ja bas na temi. samo treba biti u toku i proveravati akcije i promo periode i moze vrlo jeftino da se nadje. na zalost, meni su te promakle za par dana
Nikola,
imaš na početku putopisa baš tu kombinaciju Bangkok-Patong Beack i objašnjenje za smeštaj u Bangkoku. Moja preporuka je sa ideš blizu BTS i MRT sistema zbog logistike, ali opet zavisi od tvojih ambicija šta i koliko želiš da vidiš i da li želiš opušteni odmor ili malo zabavnije aktivnosti...Javi mi otprilike da bih mogao konkretnije da te uputim u neki soi
Na Phuketu u principu gledaj varijantu bliže plaži i ne predaleko od centra za koji se otprilike uzima Jungceylon tržni centar. Takođe imaš gradsku plažu u Patongu na slikama koja je sasvim ok za svakodnevne potrebe, ali ako već rentiraš moped onda svakako obiđi Kata Beach i Surin...uz naravno obavezne izlete gliserom na Phi-Phi i/ili Ao nang (Krabi), i neku kombinaciju za okolne plažice oko Patonga (Freedom i Paradise) verovatno ima i kopnena veza pa motorom otiđi.
- - - - - - - - - -
Ne bih znao, neko je na početku pisao da se može za 1000 thb-a da se dobije reentry, pa probajte da kontaktirate korisnika
http://forum.krstarica.com/showthread.php/748537-Tajland-2016?p=31844890&viewfull=1#post31844890
Sto se tice ambicija voleo bih za prvi put da budem negde blize centru , kako bih za 3 dana uspeo sto vise da obidjem a da ne gubim vreme na snalazenje ,ako me razumes.
Neki soi koji je povezan metroom npr a da nije 20 minuta u pitanju tj da nije neka periferija. Za Patong beach sam od prilike tako nesto i rezervisao na sredini one velike gradske plaze. Kazi mi okvirno koliko su izleti za druga ostrava (posto sam iz tvog teksta prpcotao za Phi Phi da je 40 evra ako se ne varam). Izvini sad na gomili pitanja